Jump to content



Printing properties


μαγκούστα

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ξέρει κανένας αν μπορώ να στείλω για εκτύπωση ενα μεγάλο αριθμό εγγράφων και μετά κλείνωντας το pc ο εκτυπωτής να συνεχίσει να εκτυπώνει?

Το έχω δει να γίνεται και πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση σε σχέση με την ουρά εκτύπωσης ή την εκτύπωση απευθείας στον εκτυπωτή. Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.

Και να είχε/έχει αρκετή μνήμη νομίζω πως δε μπορεί αυτόνομα να λειτουγήσει..

Με τι καλώδιο τον συνδέεις;

Με usb. γιατί να μην μπορεί? απ'την στιγμή που θα φορτώσει τα έγγραφα στην μνήμη του?

Ίσως αλλά και πάλι μόνο όσα φορτώσει στη μνήμη του. Κάτι μου λέει ότι δεν έχει τόση μνήμη για αυτά που ένας επαγγελματίας τυπώνει σε έναν τέτοιον εκτυπωτή

Με usb. γιατί να μην μπορεί? απ'την στιγμή που θα φορτώσει τα έγγραφα στην μνήμη του?

Αν και δεν έχω σπουδάσει αρχές λειτουργείας USB :p, όταν το PC κλείνει στέλνει και στον εκτυπωτή σήμα να σταματήσει.

Πράγματι το έχω δει σε plotter της HP. Υποθέτω ότι αν το μηχάνημα έχει αρκετή μνήμη ή σκληρό δίσκο και χωρέσει όλο το έγγραφο προς εκτύπωση μέσα, τότε το τυπώνει.

Νομίζω γράφει στα specs του ότι έχει 64 ΜΒ μνήμη. Αρκετή για τις δουλείες του. Μόνο αυτό δεν ξέρω αν όταν κλείνει πέρνει σήμα από το usb να κλείσει και αυτός. Αλλίως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να κλείνει τον Η/Υ όταν τελειώσει η εκτύπωση ή εστω να του λες να κλείσει σε μια ώρα χρόνος υπέραρκετός για την εκτυπώση?

mongoose added 0 Minutes and 52 Seconds later...

Πράγματι το έχω δει σε plotter της HP. Υποθέτω ότι αν το μηχάνημα έχει αρκετή μνήμη ή σκληρό δίσκο και χωρέσει όλο το έγγραφο προς εκτύπωση μέσα, τότε το τυπώνει.

Το έχω δεί και γω αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω.

Ελπίζω να σου κάνει αυτό το πρόραμμα.

Ευχαριστώ πολύ. Όντως μου κάνει. Ελπίζω να βρώ και το service που τρέχει όταν γίνεται η εκτύπωση ώστε να το ρυθμίσω να κλείνει όταν τελειώνει αυτό!

Αλλιώς αφού έχει και time schedule μια χαρά θα κλείνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.