dracosc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Εχω την Sapphire x1950GT και μια Samsung CW-29Z306T. Πως ειναι ο καλυτερος τροπος να ενωσω την τηλεοραση με τον υπολογιστη για καλυτερη εικονα? Η τηλεοραση δεχετε Scart, S-Video και Composite.
yanni Νοέμβριος 24, 2007 #2 Νοέμβριος 24, 2007 Το S-Video θεωρείται ότι είναι καλύτερο από το Composite, οπότε και το προτιμάς. Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, π.χ. B&W εικόνα, που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις, τότε καταφεύγεις στο Composite. Απλά για την ιστορία να σου πω ότι S-Video, Composite και ήχο μπορείς να στείλεις και στο Scart. Υπάρχουν adaptors με κόστος 1-5€. Υ.Γ. Αυτός στην φωτογραφία διαθέτει και διακόπτη που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε VHS για εξαγωγή σήματος από την Scart του VHS προς S-Video/composite είσοδο άλλης συσκευής.
dracosc Νοέμβριος 24, 2007 Author #3 Νοέμβριος 24, 2007 Thanks john_dr. Εχω ενα μηχανιματακι ομως που στελνω wireless σημα! Αθτο το γαμ....ενο δεχετε μονο composite!!!! Αρα αν καταλαβα καλα θα φυγω με S-Video(VGA card) to RCA(wireless transmitter), και μετα απο το wireless receiver με RCA και να καταληξω στην τηλεοραση με RCA, ή καλυτερα με RCA to S-Video?
yanni Νοέμβριος 24, 2007 #4 Νοέμβριος 24, 2007 Από την στιγμή που φεύγεις με RCA θα καταλήξεις και με RCA. Πάντως μην ανησυχείς. Δεν είναι ότι θα δουλεύεις με την CRT ως monitor. Για video φαντάζομαι μιλάς, οπότε η εικόνα που θα πάρεις, θα είναι ανάλογη με την ποιότητα του video που θα στείλεις. Οι διαφορές ανάμεσα σε S-Video και Composite δεν είναι μεγάλες για κάποιον που δεν το ψάχνει. Δεν χάνεις και τίποτα.
dracosc Νοέμβριος 24, 2007 Author #5 Νοέμβριος 24, 2007 Thanks a lot και παλι! Αμεση απαντηση και πολυ κατατοπιστικη!Οντος ειναι μονο για video που το θελω για να μην χρειαζετε να φτιαχνω συνεχεια DVD's για να βλεπω στην τηλεοραση με τη γυναικα.Τωρα μια αλλη ερωτηση. Με αγορα μιας Full HD 1080p LCD τηλεορασης, και το στισιμο ενος PC που θα βρισκετε διπλα απο αυτην, υπαρχει καλοδιο να μετατρεπει DVI-I σε HD? Αν οντως υπαρχει, τι ποιοτητα θα βλεπω στην τηλεωραση αν την εχω και για PC Monitor και με τι resolution? Η x1950 που εχω θα κανει τη δουλια?
yanni Νοέμβριος 24, 2007 #6 Νοέμβριος 24, 2007 Δεν γνωρίζω για την x1950 αν μπορεί να δεχτεί adaptor DVI > HDMI στις εξόδους της. Πάντως η TV λογικά θα διαθέτει και VGA in.Πρότασή μου η αγορά μιας HD2400/HD2600 ή κάποιας ποιο καινούριας HD3850/3870 ανάλογα το κατά πόσο θα είναι και για gaming το PC αυτό, αλλά και το πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις. Για την ποιότητα της εικόνας επίσης δεν γνωρίζω. Νομίζω οι αναλύσεις που θα μπορείς να παίζεις είναι η 1920Χ1080 και 1280Χ720, αλλά μην βασίζεσαι και πολύ σε αυτό.Μια καλή ιδέα είναι η ανεύρεση του manual της TV online καθώς και κάποιας κάρτας γραφικών όπου όλα αυτά λογικά θα αναλύονται εντός αυτού.
dracosc Νοέμβριος 24, 2007 Author #7 Νοέμβριος 24, 2007 Τελικα εκανα τα ακολουθα με τη σειρα οπως τα αναφερω! Απο PC σε Wireless Transmitter με S-Video to RCA και απο Wireless Receiver σε TV με RCA to RCA! Αποτελεσματα: 1) Για διαβασμα, Internet Browsing, κτλ (20% Quality) 2) Για παιχνιδια, φωτογραφιες, κτλ (75% Quality) 3) Για DVD, Divx, Mpeg και γενικα video και ταινιες (95% Quality) 4) Ηχως "Αν και αυτος παει wireless στην TV" (85% Quality) PS:- Τα xx% Quality που λεω ειναι με βαση την ποιοτητα του PC με την 19"Benq FP92E και τα Microlab B73 ηχεια μου! Να και μια φωτο απο τα ηχεια γιατι δεν πιστευω να τα ξερει κανεις, μονο 20Euro απο Μωσχα πριν απο 6 περιπου χρονια!
yanni Νοέμβριος 24, 2007 #8 Νοέμβριος 24, 2007 Όλα φυσιολογικά μου φαίνονται τα νούμερα που αναφέρεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.