zafiropo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 Το πρωι κατι πηγα να κανω στο βιος, και αλλαξα ενα σετινκ απο auto σε manual(αφορουσε τις μνημες) χωρις να αλλαξω ομως τιποτα.Απο τοτε και μετα, μου κανει συνεχεια επανεκκινησεις,:105: το συστημα ειναι της υπογραφηςΕλπιζω να μην εχω κανει καμια σοβαρη λαλακια...Καμια ιδεα;:022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Νοέμβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 ξανα μπες στο bios πατα F5 (μαλλον) και κανε τα παλι ολα default.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Aν δεν μπορείς να μπεις στο bios, τότε κάνε clear cmos (είτε με jumper ή με button αν έχει η μητρική σου) είτε απλά αφαιρώντας την μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα (30'' είναι καλά νομίζω)... Θα σου επαναφέρει το bios στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θα λέει και στο manual της μητρικής σου πως γίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafiropo Νοέμβριος 23, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 οκ το δοκιμαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafiropo Νοέμβριος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Aν δεν μπορείς να μπεις στο bios, τότε κάνε clear cmos (είτε με jumper ή με button αν έχει η μητρική σου) είτε απλά αφαιρώντας την μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα (30'' είναι καλά νομίζω)... Θα σου επαναφέρει το bios στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θα λέει και στο manual της μητρικής σου πως γίνεται..Λειτουργησε το κολπο με το clear cmos,και η καρδια επανηλθε σε φυσιολογικουςκτυπους...ευχαριστω Candyman:)solved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Λειτουργησε το κολπο με το clear cmos,και η καρδια επανηλθε σε φυσιολογικουςκτυπους... ευχαριστω Candyman:) solved Anytime mate.. Μην ξεχάσεις να ρυθμίσεις το bios ώστε να έχεις πάλι καλή απόδοση (μην το αφήσεις στα default). Απλά πρόσεξε μην πειράξεις την ρύθμιση που άλλαξες πριν και δεν έκανε boot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.