Jump to content

ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2

ΕΛ_ΓΡΕΚΟ

Recommended Posts

Πλέον συγκρίνετε άνετα με τις παλιότερες 8000 gts, αλλά και σε ορισμένα παιχνίδια με την καινούργια GT.Αλλά θέλω να πιστεύω, ακόμα και να περνούσε κατα πολύ σε fps, θα έβρισκες μία δικαιολογία να τις υποβαθμίσεις.Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.

Πλέον συγκρίνετε άνετα με τις παλιότερες 8000 gts, αλλά και σε ορισμένα παιχνίδια με την καινούργια GT.Αλλά θέλω να πιστεύω, ακόμα και να περνούσε κατα πολύ σε fps, θα έβρισκες μία δικαιολογία να τις υποβαθμίσεις.Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.

αυτο το "πλεον" μου άρεσε.......:044:

για δωσε Link που να αποδεικνύει οτι απο την μια έκδοση στην άλλη έχει συνολική αύξηση επιδόσεων, γιατι εγω θυμάμαι μόνο σε crossfire είχε..... :100:

Αγαπητέ Devilcry το θέμα δεν είναι να διαβάζεις αλλα να ξέρεις και να αναλύεις…..

Παμε λοιπον από την αρχή για τα Link που έδωσες…..

Πρώτον στο Link με τους 7.5 οι αναλύσεις είναι

1. 1280Χ1024 μπλέ χρωμα

2. 1920Χ1200 πράσινο χρώμα

3. 2560Χ160 κόκκινο χρώμα

Στο Link με τους 7.10 είναι

1. 1280Χ1024 μπλέ χρώμα

2. 1600Χ1200 πράσινο χρώμα

3. 1920Χ1200 κόκκινο χρώμα

Όποιος τα ανοίξει και κάνει συγκρίσεις και δεν το προσέξει νομίζει ότι οι επιδόσεις διπλασιαστήκαν!!!!

Πάμε παρακάτω τωρα…..

Μου συγκρίνουνε πρώτα το HL2 PREY. Πολύ αξιόπιστα benches όταν το ένα είναι γραμμενο για καρτες της ATi, το άλλο είναι OpenGL και τελικα ερχόμαστε στο COH που εκεί στην καινούργια μηχανη φαίνεται οτι οι διαφορες είναι……..μηδαμινές

7.5 1024Χ768=139.2 1920Χ1200=84.8

7.10 1024Χ768=143.2 1920Χ1200=87.6

Αν αυτή είναι βελτίωση από 7.5 σε 7.10 μετα απο 5 μηνες πάω πάσο και τελειώνω τα benches είναι αναξιόπιστα γιατί έχουνε επιλέξει σκόπιμα αυτά τα παιχνίδια.

Άντε και καλή ανάλυση :039: ή μάλλον καλύτερη ανάλυση την επόμενη φορα.

Ελεος! Το ιδιο γινεται ρε παιδια και στις δυο εταιρειες.Μετα απο πολλες εκδοσεις οδηγων οι επιδοσεις εκτοξευονται.Σε nvidia πχ υπαρχει τεραστια αυξηση επιδοσεων απο τη σειρα 94.χχ στη σειρα 163.χχ.Εφτανα στο σημειο να εχω 3000 ποντους διαφορα στα 3dmarks μονο απο την αλλαγη οδηγου πχ 97.94 (o πιο ποιοτικος κατ'εμε) σε 169.04 (ισως ο χειροτερος driver απο πλευρας ποιοτητας απεικονισης)

έχω χαθεί τελικα με όλα αυτά μιας και δεν καταλαβαίνω και πολλά....

τελικά μου προτείνεται την gt η την ati? ...σας έχασα...

Φίλε LaRy γρηγορότερη είναι η Gt.Αλλά όποια και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος.

Αγαπητέ Arxagelos, το θέμα είναι πολύ σωστά όπως είπες να αναλύεις, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και αντικειμενικός.Μου ζήτησες link με συνολική απόδοση των drivers σου έδωσα.Τα βλέπεις αναξιόπιστα.Βλέπεις ότι μαζί με την καινούργια σειρά 38** σε πολλά review έχουν και την 2900 παρέα με τις παλιές 8800 και εκεί φαίνετε επίσεις ότι πλέον τα πάει καλύτερα απ'ότι τις πρώτες μέρες.Τα review δεν σου αρέσουν..Το "πλέον" σου ξινίζει...και το μόνο που κάνεις είναι να γκρινιάζεις σε κάθε πόστ που δεις με όνομα amd-ati.Δηλαδή έλεος...Ξέρουμε τι θα πείς πρίν ακόμα το πείς.Έχεις δηλώσει κατ'επανάληψη τα πιστεύω σου για το θέμα, σεβαστή η άποψή σου, αλλά πίστεψέ με έχει καταντήσει κουραστικό.Ελπίζω να συμφωνείς και εσύ μαζί μου έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το πράγμα κάποτε

Sorry LaRy για το off topic.

Πάντως ρε παιδιά σε επιδόσεις με ΑΑ και φίλτρα μου φαίνεται πως οι nvidia (8800) πάνε πολύ καλύτερα από τις ΑΤΙ (αν και ΑΤΙ-fan).

Και όσο για το κόστος... με λίγο ψάξιμο κ υπομονή στο ebay, βρίσκεις καλές ευκαιρίες

Φίλε LaRy γρηγορότερη είναι η Gt.Αλλά όποια και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος.

Αγαπητέ Arxagelos, το θέμα είναι πολύ σωστά όπως είπες να αναλύεις, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και αντικειμενικός.Μου ζήτησες link με συνολική απόδοση των drivers σου έδωσα.Τα βλέπεις αναξιόπιστα.Βλέπεις ότι μαζί με την καινούργια σειρά 38** σε πολλά review έχουν και την 2900 παρέα με τις παλιές 8800 και εκεί φαίνετε επίσεις ότι πλέον τα πάει καλύτερα απ'ότι τις πρώτες μέρες.Τα review δεν σου αρέσουν..Το "πλέον" σου ξινίζει...και το μόνο που κάνεις είναι να γκρινιάζεις σε κάθε πόστ που δεις με όνομα amd-ati.Δηλαδή έλεος...Ξέρουμε τι θα πείς πρίν ακόμα το πείς.Έχεις δηλώσει κατ'επανάληψη τα πιστεύω σου για το θέμα, σεβαστή η άποψή σου, αλλά πίστεψέ με έχει καταντήσει κουραστικό.Ελπίζω να συμφωνείς και εσύ μαζί μου έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το πράγμα κάποτε

Sorry LaRy για το off topic.

θα μπορουσα πολυ απλα οταν δεν εχω επιχειρήματα να κανω προσωπική επίθεση οπως εσυ του τυπου "οτι και να σου πουνε εχεις την γνωμη σου και τελος" αλλα δεν αρμόζει στον χαρακτήρα μου. Το οτι τα δυο Link ειναι παραπλανητικά και οτι κάνουνε benches μονο σε παιχνιδια που ωφελούνται απο της Ati δεν τα σχολιάζεις......ακομα και το COH που η 2900 τα πήγεναι απο την αρχη καλα ωφελείται μόνο 4fps απο 7.5 σε 7.10 μετα απο 5 μήνες. Η σιωπή σου προς απάντηση όλων και σταματα αυτην την καραμελα περι AMD-ATi.

Το γενικοτερο θέμα δεν ειναι αν εγω δεν γουσταρω την ATi-AMD αλλα όταν ρωταει ο κόσμος εδω μεσα που δεν εχει γνωσεις και δεν παρακολουθεί την αγορα να τον πληροφορούμε όσο το δυνατον καλύτερα και όχι του τύπου "παρε Ati μπορει να μην εχει τωρα καλους drivers αλλα στο μελλον θα βγάλει πάντα αυτο εκανε". Να Μηλαμε λίγο πιο υπεύθυνα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.