batinaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 Καλησπέρα, έχω ένα προβληματάκι.. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει Pan&Tilt Cam στην οποία μπορώ να προγραμματίσω εγώ την κίνηση (κατά προτίμηση σε C) ή να έχει API λογισμικό για την κίνηση της ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ μέσω ενός προγραμματός μου?? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Νοέμβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι η φράση "μικρό προβληματάκι" δεν είναι δόκιμη.Αντιθέτως είναι δόκιμες οι εκφράσεις:"μικρό πρόβλημα""ένα προβληματάκι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
batinaki Νοέμβριος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Το λάθος διορθώθηκε, το πρόβλημα δεν λύθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolas_A Δεκέμβριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Οι περισσότερες pan&tilt είναι ip, άρα μπορείς να παίξεις μέσα από το web interface. Τώρα πως θα το κάνεις αυτό δεν ξέρω, όπως το κάνουν τα web bot φαντάζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batinaki Δεκέμβριος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Οι περισσότερες pan&tilt είναι ip, άρα μπορείς να παίξεις μέσα από το web interface. Τώρα πως θα το κάνεις αυτό δεν ξέρω, όπως το κάνουν τα web bot φαντάζομαι... Βασικά, την ΙΡ καμερα φοβόμουν, γιατί με live streaming δεν μπορώ να κάνω πολλά Αν 'παίξω' με το interface τους, θα είναι 'ψευτο'-προγραμματάκι. Αλλά δεν βρίσκω άλλη λύση, αν πετύχει αυτό που θέλω μπορεί να δοκιμάσω και κάτι πιο 'ακριβό'. Ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.