bambis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 Καλησπέρα σε όλους ένας φίλος μου θα πάρει 10 καινούρια PC στο netcafe του και θα θέλαμε τηνβοήθεια σας για να διαλέξουμε κατασκευαστή για την 8800GT...Gainward/Asus/Gigabyte etc etc...Διάβασα κ εδώ στο φορουμ αλλα και σε ενα review καπου στο netοτι η Gainward ανεβαζει θερμοκρασια ακομα και στα default.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 23, 2007 #2 Νοέμβριος 23, 2007 Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα gigabyte...έχω mobo gigabyte και 6600GT gigabyte και είμαι ΥΠΈΡ ευχαριστημένος
artking Νοέμβριος 23, 2007 #3 Νοέμβριος 23, 2007 Εγώ από την άλλη θα έπαιρνα EVGA. Είναι σε άμεση συνεργασία με την nvidia και το γεγονός ότι δίνει lifetime εγγύηση στα προϊόντα της(μόνο στους κατοίκους ΗΠΑ αλλά δεν έχει να κάνει) εμένα μου λέει πολλά.Την Gigabyte γενικά δεν την έχω σε εκτίμηση.
giorgos th.1442169073 Νοέμβριος 23, 2007 #4 Νοέμβριος 23, 2007 Εγω παλι θα επαιρνα οποια εβρισκα.....
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 23, 2007 #5 Νοέμβριος 23, 2007 Εγω παλι θα επαιρνα οποια εβρισκα.....Με πια λογική ρε φιλε θα έπαιρνες οποια να ναι????Κάτι πιο υπέθυνο θα περίμενα ίσως από ένα μέλος με τον δικό σου καιρό στο forum...
giorgos th.1442169073 Νοέμβριος 23, 2007 #6 Νοέμβριος 23, 2007 Πρωτα απ`ολα "ρε φιλε" θα επαιρνα οποια να`ναι με την λογικη της ελαχιστης διαθεσιμοτητας...αν περιμενω να ερθει πχ μια eVGA τον Δεκεμβρη,παιρνω την καινουργια GTS...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 23, 2007 #7 Νοέμβριος 23, 2007 Ας ζητήσει προσφορές για τόσα κομμάτια.Όποια είναι η πιο καλή ας την χτυπήσει.Όλες ίδιο cooler έχουνε κ μάλλον είναι κοντά σε temps.Από ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω να σου πω σίγουρα .(δεν διάβασα κάτι πραγματικά άσχημο για καμία στα reviews που είδα)
javaneze: Νοέμβριος 23, 2007 #8 Νοέμβριος 23, 2007 Πρεπει να ειναι λιγο tricky υποθεση η επιλογη της μαρκας. Δεν ξερω αν γινοταν και παλαιοτερα αυτο, αλλα στην συγκεκριμενη καρτα που παρακολουθησα λιγο, ειδα οτι αναλογα την υλοποιηση διαφοροποιουνται και οι χρονισμοι σε πυρηνα και μνημες. Ειναι δλδ κατα καποιο τροπο αν εχω καταλαβει καλα, overclocked αναλογα την υλοποιηση... Θα με ενδιεφερε να ακουσω οταν καταληξεις σε καποια, ποια ειναι και γιατι. Καλοριζικο το μαγαζι του φιλου σου!
giorgos th.1442169073 Νοέμβριος 23, 2007 #9 Νοέμβριος 23, 2007 Mιλαμε για net cafe που σημαινει πως οι καρτες θα μπουν πανω και θα παιξουν..τιποτε παραπανω....Αρα κοιταμε την καλυτερα προσφορα ανεξαρτητως υλοποιησης.Στην παρουσα φαση ολες οι υλοποιησεις ειναι πανομοιοτυπες εκτος απο την Gigabyte που εχει 2 φασεις ρευματος...Αυτα..
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 23, 2007 #10 Νοέμβριος 23, 2007 Πρωτα απ`ολα "ρε φιλε" θα επαιρνα οποια να`ναι με την λογικη της ελαχιστης διαθεσιμοτητας...αν περιμενω να ερθει πχ μια έβγα τον Δεκεμβρη,παιρνω την καινουργια GTS...Πες του εσύ πια προτείνεις και αυτός ας βρει την άκρη του....Με πια λογική να πάει σε μια ότι να ναι??With Respect Evo
beisnikos_spi Νοέμβριος 23, 2007 #13 Νοέμβριος 23, 2007 XFX και από εμένα. Για τις Έβγα (όχι τα γάλατα) έχω ακούσει καλά λόγια αλλά προσωπικά δεν την έχω δουλέψει.
sofos1442169074 Νοέμβριος 23, 2007 #14 Νοέμβριος 23, 2007 ως κατοχος 8800GT eVGA και αφου ειχα διαβασει 800 reviews ,λεω να παρεις οποια βρεις,και προσωπικα προτεινω να παρεις την φτηνοτερη!!ολες ιδιες ειναι,ιδιος πυρηνας,ιδιες μνημες(Qimοnda 1.0ns),ιδια ψυξη και απλα διαφορετικο αυτοκολλητο...τα μαρκετινγκ τρικ με superclocked edition by eVGA,xfx extreme κτλ μην τα παιρνεις σοβαρα..ολες φτανουν λιγο εως πολυ τους χρονισμους των εκδοσεων αυτων. πχ εγω εχω απλη e-vga και δουλευει 739-1847-2022(για την ωρα και με μαμα ψυξη).οι αντιστοιχοι χρονισμοι της ακριβοτερης κατα πολυ e-VGA SSC edition 700-1550-2000..προφανως τους χρονισμους των o/c εκδοσεων τους εχουν ολες οι 8800GT,μιας και δεν ειναι κατι extreme για το potential της καρτας.. προσοχη ομως,υπαρχουν και μερικες καρτες με διαφορετικο συστημα ψυξης και μνημες samsung,αναλογα την εταιρια..ενδεικτικα,απο οσες γνωριζω μεχρι τωρα εγω,τετοιες παραλλαγες εχουν βγαλει η zotac,Gainward και sparkle (σειρα Galibre).ολες αυτες με τιμημα μερικες δεκαδες ευρω παραπανω τιμη..
bambis Νοέμβριος 23, 2007 Author #16 Νοέμβριος 23, 2007 Thx για τα καλοριζικα! Εχω διαβασει κ εγω οτι πανω κατω ολες ειναι ιδιες λογο υψηλων stantards που εχει θεσει η nvidia (αληθεια-ψεματα δεν ξερω)... Οπως ειπε και ο giorgos th. ειναι για netcafe που σημαινει οτι δεν μας ενδιαφερουν οι προοπτικες o/c.. αλλα να μην ανεβαζουν θερμοκρασιες στα defaults διοτι το καλοκαιρι θα χτυπησουν κοκκινο οι καρτουλες Οταν καταλειξουμε θα σας πω σε ποια.. Και οταν με το καλο ερθουν οι καρτουλες θα σας πω εντυπώσεις. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Arxagelos Νοέμβριος 23, 2007 #17 Νοέμβριος 23, 2007 και εγώ προσωπικα θα διαλεγα οπως είπανε και οι περισσότερου την πιο φθηνη, που έτσι και αλλιως θα μπούνε σε νετ καφε. Τωρα για ποιότητα και τετοια που λενε για τις ακριβότερες δεν με αγγίζουν καθόλου, μόνο το συνοδευτικό software θα κοίταγα, κανα game κτλ. Πήρα την φθηνότερη 8800GTS απο το πλαίσιο τότε(albatron) και είναι και μαμό τις καρτούλες. :033:
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 23, 2007 #18 Νοέμβριος 23, 2007 Thx για τα καλοριζικα!Εχω διαβασει κ εγω οτι πανω κατω ολες ειναι ιδιες λογο υψηλων stantards που εχει θεσει η nvidia (αληθεια-ψεματα δεν ξερω)... Οπως ειπε και ο giorgos th. ειναι για netcafe που σημαινει οτι δεν μας ενδιαφερουν οι προοπτικες o/c.. αλλα να μην ανεβαζουν θερμοκρασιες στα defaults διοτι το καλοκαιρι θα χτυπησουν κοκκινο οι καρτουλες Οταν καταλειξουμε θα σας πω σε ποια.. Και οταν με το καλο ερθουν οι καρτουλες θα σας πω εντυπώσεις. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Οι θερμοκρασίες πέφτουν αν βάλεις το fan σε λίγο πιο γρήγορες στροφές (έχει πιο πολύ θόρυβο κ δεν ξέρω αν ενοχλεί κάποιους όμως )
MadCatMk21442169156 Νοέμβριος 23, 2007 #19 Νοέμβριος 23, 2007 Οι θερμοκρασίες πέφτουν αν βάλεις το fan σε λίγο πιο γρήγορες στροφές (έχει πιο πολύ θόρυβο κ δεν ξέρω αν ενοχλεί κάποιους όμως ) Όντως.. θα είναι και πόσα PC εκεί.. Λοιπόν, άσε τα τερματισμένα fans.. άσ'τα σε stock settings.. Xτύπα τις eVGA που είναι και στα 220 και είσαι κορυφή.
kallileo Νοέμβριος 23, 2007 #20 Νοέμβριος 23, 2007 Με πια λογική ρε φιλε θα έπαιρνες οποια να ναι????Κάτι πιο υπέθυνο θα περίμενα ίσως από ένα μέλος με τον δικό σου καιρό στο forum...Με την ιδια λογικη θα μπορουσες να εισαι πιο ενημερωμενος και να ξερεις οτι ολες οι καρτες ειναι ουσιαστικα ιδιες καθως ολες οι Nvidia κατασκευαζονται τις καρτες μονο στα εργοστασια της Foxconn και Flextronic. Το μονο που αλλαζει ειναι το αυτοκολλητο που βαζει η καθε εταιρια πανω στην ψυκτρα...Παρε την πιο φτηνη που θα βρεις...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.