Jump to content

Help!!!

lykos13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Είναι το πρώτο μου post στο forum αν και παρακολουθώ τα γενόμενα και τις εξελίξεις.

μου εφερε φιλος μου το pc του για fοrmat μιας κ του κολλουσε συνεχεια.

οταν προσπαθησα να τον ανοιξω εμφανισε τα εξής:

1) δεν ανοιγε το monitor καθολου

2) το floppy διαβαζε συνεχεια

3) ακουγοταν το χαρακτηριστικο ''μπιπ'' της επανεκκινησης.

δοκιμασα τα παντα.... αλλαξα μνημη αλλα τα ιδια, εβγαλα ολα τα περιφερειακα και vga,hdd,cdrom και τα εβαζα ενα ενα ξανα αλλα τα ιδια, εκανα cmos εβγαλα κ την μπαταρια αλλα τιποτα.

ο φιλος μου ισχυριζεται οτι λειτουργουσε κανονικα πριν το φερει αλλα τωρα....

οποιος μπορει να μου δωσει μια χειρα βοηθείας ας το κανει pleaseeeeeeeeeee..

ευχαριστω

ειναι τα μονα που δεν εχω τσεκαρει ακομα..το βραδυ θα προσπαθησω και θα ξανα ποσταρω.

ευχαριστω tacticalcube138

τελικα δεν ειναι ουτε τροφοδοτικο ουτε κατι με τον επεξεργαστη....

τι αλλο να κανω?

Υπαρχει λυση? μπορει κανενασ να βοηθησει?

Το μόνο που μπορω ν φανταστώ έιναι ότι κατά την μεταφορά κάτι μετακινήθηκε και προκαλεί πρόβλημα, πιθανότατα κάπου κάνει επαφή η μητρική με το σασί ή κάτι τέτοιο. Η καλύτερη λύση είναι να τα βγάλεις όλα εκτός κουτιού και να συνδέσεις τη μητρική μόνο με την κα΄ρτα γραφικών και μνήμες να δεις αν είναι στεθερή εστω σε BIOS. Αν ναι τότε ήταν απλά λόγ μεταφοράς, αν όχι μάλλον κάτι άρπαξε , ίσως κάνα ράγισμα ή κάτι τέτοιο....

Η καρτα γραφικων δεν ειναι onboard.

κ μενα το μυαλο μου παει στο να εγινε κατι κατα τη μεταφορα του σπιτι μου. να το χτυπησε πουθενα ή κατι τετοιο.

το μονο που λειπει ειναι τα τον κανω ''βιδες'' κ ξανα απο την αρχη...ή να καταφυγω καπου εξειδικευμενα.

ευχαριστω παιδια. οταν θα εχω νεοτερα θα post

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.