Jump to content

Πρόβλημα με GEFORCE 7600GS

pas2007

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας.

Έχω την Gigabyte GeForce 7600GS AGP και έχω πρόβλημα συμβατότητας με την μητρική ALBATRON PX875P PRO. Αυτό το έχω προσέξει εδώ και μέρες και τελικά με την παλιά κάρτα γραφικών το σύστημα λειτουργεί σωστά.

Μπορώ να κάνω κάτι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα? Bios update για κάρτα γραφικών ακόμα δεν έχει βγεί καθώς επείσης και για την μητρική.

Ευχαριστώ.

Τι ακριβώς συμβαίνει?

Το πιο πιθανό είναι:

1)η καινούρια κάρτα είναι ελαττωματική

2)δεν εχεις συνδέσει την τροφοδοσία

3) εχει ξεμείνει ο οδηγός της παλιάς σου κάρτας και κονφλικτάρει

4) δεν επαρκεί το τροφοδοτικό σου

Υ.Γ. Bios για την μητρική σου

PX875P Pro

PX875P Pro(V2.0)

Λοιπόν η μητρική έχει το τελευταίο bios την R1.07.

Την VGA την τέσταρα στο άλλο Pc και λείτουργεί καλά, δεν παρουσιάζει το παραμικρό.

Τροφοδοτικό άλλαξα προχθές Thermaltake 500W Tr2.

Η τροφοδοσία είναι συνδεδεμένη.

Το προβλημα υπαρχει μονο στα windows η γενικα δεν λειτουργεί η καρτα?

Οταν την τοποθετείς και bootaρει το συστημα, η οθόνη "δειχνει"?

Το πρόβλημα είναι γενικό και στα 2 μου PC που την έχω τεστάρει . Η οθόνη στην αρχή δείχνει πληροφορίες απ'το POST και μετά τίποτα πάγωμα.

Αυτό δηλαδη ισχύει ή οχι;

Την VGA την τέσταρα στο άλλο Pc και λείτουργεί καλά, δεν παρουσιάζει το παραμικρό.

Απλά αν δεν παιζει σωστα και στα 2 PC εχει προβλημα αρα-->RMA.

Αυτό δηλαδη ισχύει ή οχι;

Απλά αν δεν παιζει σωστα και στα 2 PC εχει προβλημα αρα-->RMA.

Μη το λές με σιγουριά. Εμένα σε 2 μητρικές που είχαν κάποια pin λιγότερα και υπήρχε πρόβλημα με την τροφοδοσία της κάρτας από την agp. Ήταν καθαρά θέμα ασυμβατότητας. Φίλε ψάξε θέμα για 7600gs agp εδώ το είχαμε ξαναδεί το θέμα κι έχει και σχεδιαγράμματα. Την κάρτα την είχα πάρει από Πλαίσιο και την επέστρεψα σε 2 μέρες και αγόρασα μια άλλη.

Ασυμβατότητα η ελαττωματικότητα, αφου δεν παιζει η καρτα πρεπει να γυρίσει πισω.;)

Και εφοσον και η καρτα και η μητρικη ειναι universal AGP δεν νομιζω να μη παιζει επειδή λειπουν καποια πιν.*

*προσωπική εκτιμηση, μπορεί να κανω και λάθος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.