Jump to content

ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ......

giorgos1712

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:022: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΩΡΕΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ HARDWARE ΚΑΤΕΛΗΞΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΚΟΥΤΙ: THERMALTAKE VD3000SWA

ΤΡΟΦ/ΚΟ: THERMALTAKE 550W W0101RE PF

MOTHERBOARD:ASUS P5N-E SLI

CPU: INTEL CORE2 QUAD Q6600 2.4GHz

RAM:(2X) GOODRAM 1 Gb DDR2 800MHz

HDD1:WESTERN DIGITAL 74 Gb (10000 RPM, 8 MB Cache, SATA)

HDD2:WESTERN DIGITAL 500Gb (16000 RPM, 16 MB Cache, SATA2|)

VGA:XFX 8800 GTS 640MB

DVD-RW: NEC

DVD:LITE ON

ΣΗΜ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ (74 Gb) ΕΙΝΑΙ 10Κ Η' 16Κ RPM H' SATA2 H' RAPTOR. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RAPTOR????????

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΑ WIN XP SP2 ΣΤΟΝ 74Gb ΔΙΣΚΟ, ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ RESTART, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ SYSDATA.XML ΚΑΙ ΜΙΝΙ111807-10.DMP

ΕΧΩ ΤΟ PC 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ XP ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΕΟΝ.

ΣΗΜ2: ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ DRIVERS ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ TOWER.

:022:

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

έτσι όπως το περιγράφεις

και εφόσον πλέον σε κόβει και στην εγκατάσταση

φαίνεται να είναι πρόβλημα μνήμης

κατέβασε το memtest από εδώ http://www.memtest.org/

φτιάξε ένα cdaki bootare από αυτό και αν δεις κόκκινα error οι μνήμες πάνε για αλλαγή

(goodram? wth is that? :p)

Μπλε οθονες συνηθως ειναι θεμα μνημης...τσεκαρε τες..εχει κουνηθει τπτ? ο σκληρος σε τι κατασταση ειναι? βαλε ενα προγραμμα και δες το performance του..την υγεια του...επειτα..το τροφοδοτικο..ολα καλα? τροφοδοτει σωστα ή δε μπορει να δωσει οσο ρευμα χρειαζονται ολα..για να λειτουργησει? Δες αυτα, και προσπαθησε να βαλεις τα βασικα και μονο (μνημες, cpu, vga) για να δεις πως αντιδρα...και να αρχιζεις να "περιοριζεις" το προβλημα..

Τη μνημη, σου την αναγνωριζει ολη στο "My computer"?..και πολλα αλλα μπορω να πω..αλλα θα ειναι μονο εικασιες..ξεκινα ενα ενα ..για να αρχιζεις να βγαζεις μια ακρη...:105:

ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ KINGSTON ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΕΣ Ο.....

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ KINGSTON. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ MEMTEST ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ XP ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

giorgos1712 added 5 Minutes and 13 Seconds later...

ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ MEMTEST ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ??????

Επειδή μου θύμισες τα δικά μου και αν έχεις την υπομονή να βρεις στο δικό μου thread τί είχε γίνει τότε ίσως βοηθηθείς. Τάσο δώσε καμιά γνώμη....

ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ... ΤΙ ΤΟ'ΘΕΛΑ ΤΟ OVERLOCKERS.GR???? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ UNDERCLOCKERS.GR. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ PC.

giorgos1712 added 17 Minutes and 25 Seconds later...

ΩΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ...ΚΑΙΓΟΜΑΙ ". ΣΥΓΓΝΩΜΗ ADMIN.

Στο βιβλιαράκι της μητρικής έχει ένα section με μία λίστα συμβατότητας για μνήμες...μάρκα module και timings ΒΑΣΙΚΟ είναι να δείς αν δεν υπάρχει η μάρκα σου μέσα εκεί ...μην τυχόν είναι τα modules , τα τσιπακια της μνήμης δλδ και τα timings....ο 74άρης δίσκος σου είναι 10000rpm 16mb cache western digital και μοντέλο Raptor. Είναι η enterprise σειρά της western digital, πολύ γρήγορος δίσκος και σχετικά σκυλί σε αντοχή...αν σου κάτσει καμία στραβή τωρα και πέσεις σε ελατωματικό...τι να πώ....5 χρόνια εγγυηση έχει :033:, επίσης σιγουρέψου πως όλα τα εξαρτήματα "πατάνε" καλά και δεν ακουμπάει καμία μητρική ή οτιδήποτε άλλο σε μεταλλική επιφάνεια κατα λάθος...

Δέν έχω να προσθέσω κάτι διαφορετικό.

Πιστεύω ότι ισχύει αυτό που έχει γραφτεί ήδη.

Κατά 99% είναι οι μνήμες....

Είτε ασυμβατότητα,είτε λάθος ρυθμίσεις-settings στο bios.

Ξεκινάς να κατεβάσεις το memtest για δισκέτα

http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86+-1.70.floppy.zip

Ακολουθείς τις οδηγίες του readme αρχείου και φτιάχνεις τη δισκέτα με το memtest.

Το pc μπουτάρει από αυτή ... και αναμένουμε αποτελέσματα.

...και κάτι off topic.... μην γράφεις με κεφαλαία ...

είναι σαν να φωνάζεις....

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !?!?!?

καλωσήρθες στο site μας.

Σορρυ κιόλας αλλά αυτές τις μνήμες δεν τις έχω ξανακούσει. Κατα πάσα πιθανότητα οι μνήμες είναι για πέταμα.....

την δευτερα θα ξερω σιγουρα αν φταινε οι μνημες. αν ειναι οντως ετσι, δεν θα τις πεταξω αλλα θα τις κορνιζαρω. Εχω κατι βελακια SUPER!!!!!!!!

giorgos1712 added 1 Minutes and 52 Seconds later...

Στο βιβλιαράκι της μητρικής έχει ένα section με μία λίστα συμβατότητας για μνήμες...μάρκα module και timings ΒΑΣΙΚΟ είναι να δείς αν δεν υπάρχει η μάρκα σου μέσα εκεί ...μην τυχόν είναι τα modules , τα τσιπακια της μνήμης δλδ και τα timings....ο 74άρης δίσκος σου είναι 10000rpm 16mb cache western digital και μοντέλο Raptor. Είναι η enterprise σειρά της western digital, πολύ γρήγορος δίσκος και σχετικά σκυλί σε αντοχή...αν σου κάτσει καμία στραβή τωρα και πέσεις σε ελατωματικό...τι να πώ....5 χρόνια εγγυηση έχει :033:, επίσης σιγουρέψου πως όλα τα εξαρτήματα "πατάνε" καλά και δεν ακουμπάει καμία μητρική ή οτιδήποτε άλλο σε μεταλλική επιφάνεια κατα λάθος...

οχι τις μνημες δεν τις εχει μεσα στην QVL.

Δεν νομίζω να καταφέρει τίποτα με τις Goodram. Πιο πολύ θα παιδευτεί το παλικάρι παρα θα λύσει το πρόβλημα του. Καλύτερα να περιμένει κάποιες πιο επώνυμες μνήμες.

Δεν νομίζω να καταφέρει τίποτα με τις Goodram. Πιο πολύ θα παιδευτεί το παλικάρι παρα θα λύσει το πρόβλημα του. Καλύτερα να περιμένει κάποιες πιο επώνυμες μνήμες.

:001: :001:

Παίδες, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι επιτέλους τα προβλήματά μου τελείωσαν. Μου έφεραν τις Kingston και όλα δουλεύουν τέλεια. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά και για την πρόθεση που είχατε για να με κάνετε να λύσω το πρόβλημά μου.

:001: :001: :001: :001:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.