Jump to content

Oποιος μπορεί ας βοηθήσει - πρόβλημα με αρχείο *.cab

rollercoaster

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χω το εξής πρόβλημα:

Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση καμιά εφαρμογή και κυρίως παιχνίδια που για την εγκατάσταση τους χρειάζεται να αποσυμπιεστούν μεγάλα αρχεία (συνήθως με κατάληξη *.cab) Μου βγάζει το μήνυμα οτι υπάρχει πρόβλημα στο αρχείο (*.cab) ή στο cd από το οποίο γίνεται η εγκατάσταση.

1) Πρόβλημα στο cdrom δεν υπάρχει. Το έχω αλλάξει.

2) Πρόβλημα στο cd ή στο αρχείο αν το εχω κατεβάσει απο internet δεν υπάρχει

3) format και εγκατάσταση windows από διαφορετικά cd έχω κάνει άπειρα οπότε δεν νομίζω οτι είναι θέμα software.

4) Έχω αλλάξει motherboard cpu και τροφοδοτικό (650W)

5) Βγάζω εκτός όλες τις περιτές συσκευές

6)Εχω δοκιμάσει και τις μνήμες κάθε μία ξεχωριστά και σε διαφορετικά slot αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το ίδιο και με τις κάρτες γραφικών (SLI)

7) Το ιδιο πρόβλημα παραμένει σε windows εγκατεστημένα με το vmware ακόμα και όταν χρησιμοποιώ για cdrom αρχείο εικόνας (*.iso)

8) Η μόνη περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλημα είναι όταν κάνω εγκατάσταση μέσω δικτύου απο άλο pc (κοινόχρηστο cdrom).

Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει

Ευχαριστώ

το ενδεχομενο να εχει χαλασει το drive σου το εχεις σκεφτει?

παρε το drive απο ενα μηχανημα που δουλευει (απο αυτο που λες οτι δουλευει στο δικτυο) και βαλε το στο δικό σου και δοκιμασε να δεις συμνπεριφορα.

Έλεγξε την καλωδιοταινία που πάει στο dvd σου, άλλαξε την στην τελική με άλλη και δοκίμασε να δεις αν παίζει έτσι. Τσέκαρε και τα pins στην IDE θύρα και στο board, και στο drive, να δεις ότι είναι ανέπαφα...

τις καλωδιοταινίες τις άλλαξα όλες μαζί με το motherboard,

drive έχω δοκιμάσει και άλλο,

αλλά βασικά αν διαβάσεται τι γράφω στην αρχή το πρόβλημα δεν είναι μονο όταν κανω εγκατάσταση απο cd αλλά και απο το σκληρό δίσκο

και το ποιό κουφό είναι οτι κάνω εγκατάσταση windows σε virtual machine φορτώνω αρχεία εικόνων cd (iso) και μου βγάζει πάλι τα ίδια.

οταν κανεις φορματ δοκιμασε αμεσως να περασεις ενα παιχνιδι να δεις αν στο ξανακανει!

οταν κανεις φορματ δοκιμασε αμεσως να περασεις ενα παιχνιδι να δεις αν στο ξανακανει!

το έχω κάνει και αυτο

μάλον πρέπει να φωνάξω έναν παπά (το μόνο που δεν έχω κάνει) :001:

Mήπως το board είναι Asus? Έχω δει αρκετά (μάλλον ήταν κάποια παρτίδα ελαττωματική που έφτασε με τους γνωστούς τρόπους στην αγορά), με πρόβλημα στον EIDE controller...

Και με βάσει τα συμπτώματα.. μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο (ανεξάρτητα αν είναι Asus ή όχι).

απο την αρχη στο εκανε η τωρα τελευταια? μου φαινεται οτι ο παπας μαλλον ειναι η καλυτερη λυση!!!!

Το πρόβλημα μου το έκανε 3 μήνες αφότου αγόρασα το pc.

Είχε motherboard gigabyte GA-8N-SLI και cpu pentium 4 3.4 ghz

Τώρα του έχω βάλει asus P5N32-SLI PREMIUM KAI CPU CORE DUO 2.66 GHZ

O Σκληρός δίσκος που αποσυμπιέζονται τα temporary files είναι ntfs ή fat32?

ntfs είναι το file system.

και κάτι που ξέχασα να το πώ

έχουν χτυπήσει τρείς hd, 2 με την gigabyte και 1 με την asus.

Υπάρχει περιπτωση να ειναι θέμα motherboard;

Αν ναι, πώς μπορώ να το ελέγξω?

Μνήμες ήταν το πρόβλημα τελικά.

Έκανα ενα memtest και βρήκε μερικές χιλιάδες errors.

Δεν το ειχα κάνει μεχρι τώρα γιατί εμπιστεύτικα τον τεχνικό του multirama που μου ειχε πει οτι τις είχε τσεκάρει.

Πολύ gtp είναι τα multirama τελικά.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.