Jump to content

SB X-FI Xtreme Audio Vs Onboard

Vatos_locos

Recommended Posts

Καθίστε βρε :) από 50 ξεκίνησα στα 150 θα φτάσω :D είπαμε να δούμε κάτι καλύτερο από την onboard και θα άξιζε η αλλαγή με max μια S.card με max 80 ευρώ μιας και είχα καταλήξει στην gamer :p

pokemon640 firewire έχω αλλα δεν ξέρω λίγο από τιμές που είδα χωρίς να ξέρω τόσα πολλά από κάρτες ήχου ξίνισα :(

panoc ευχαριστώ για την βοήθεια και σίγουρα αν είχα κανέναν ενισχυτή λαμπάτο και καλύτερα μεγάφωνα να το κοίταγα αλλα δεν πιστεύω ότι θα αξίζει :(

ant0ine ποσο πήγε το μαλλί ?

πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον :)

Η M Audio revolution 7.1 έχει 101,15Ευρώ

Η M Audio revolution 5.1 έχει 83,3Ευρώ

Αν δεν σε ενδιαφέρει το surround και μελλοντικά έχεις σκοπό να πάρεις mixer/amplifier/studio monitors κ.α. τότε μπορείς να πάρεις την M Audio - Delta Audiophile 24/96 (89,25Ευρώ).

Είναι ίδια με την revolution απλά αντί για 192KHz είναι 96KHz(πληροφοριακά το ανθρώπινο αυτί δεν πιάνει πάνω από 20-21KHz), το θετικό με την delta είναι ότι έχει MIDI IN/OUT, RCA IN/OUT(κάτι που συμφέρει αν από την κάρτα το σήμα το στέλνεις στον τελικό ενισχυτή, εκεί standard θα βρεις διαφορά με σχέση το καρφί)

Τις συγκεκριμένες θα τις βρεις στο http://www.elina.gr/

Στη firewire οι τιμές ξεκινούν από 180E, απλά έχεις την ευκολία να χειρίζεσαι τις στάθμες έντασης με το χέρι, +μπορείς να την βάλεις εύκολα και σε laptop(αν έχεις) βλ. Tascam – FireOne,M Audio - Firewire Audiophile

Ωχ Ωχ αρχίζει να με πονάει η καρδια μου :p από 50 πήγαμε 80 από 80 90 :-) θα με κλείσουν μέσα σε λίγο μην νομίζετε ότι μου τρέχουν :p σιγά σιγά τα μαζεύω :( θα δω τι θα κάνω ίσως πάω στην γκάμερ η στην Δέλτα αν και είναι πολλά τα λεφτά για εμενα και μια κάρτα ήχου να κάνουμε παρέα :)

Vatos_locos added 12 Minutes and 5 Seconds later...

κανένα link από κάποιο eshop για την M Audio revolution 5.1 ? έψαξα και δεν βλέπω κανένα ξέρει κανεις τίποτα ? να δω στο περίπου από ευρώ τι παίζει αλλιώς πάω για την games έστω να ξαλαφρώσω τον cpu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.