Jump to content

Γιατι με το ATI tool δεν μπορω να κανω overclock?

AGGANIS1442169145

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια 2600 pro 512 mb pci -ex.

Βαζω την τελευταια εκδοση του ATI TOOL και οταν παω να σηκωσω τις μπαρες του core και του mem , αυτες επανερχονται απο μονες τους στα κανονικα επιπεδα

Γιατι γινεται αυτο?

Με αλλο προγραμμα μπορω να κανω overclock?

Και εγώ έχω μια Geqube 2600pro σε agp.To atitool δεν μου δουλεύει ουτε το rivatuner.Δοκίμασα το amd gpu clock αλά δεν άνοιγε.Χωρίς τους drivers όμως δούλεψε μια χαρά.Μήμπως πρέπει να αλάξω τους drivers? Εχω τους 8.43 και είμαι σε xp.

Και εγώ έχω μια Geqube 2600pro σε agp.To atitool δεν μου δουλεύει ουτε το rivatuner.Δοκίμασα το amd gpu clock αλά δεν άνοιγε.Χωρίς τους drivers όμως δούλεψε μια χαρά.Μήμπως πρέπει να αλάξω τους drivers? Εχω τους 8.43 και είμαι σε xp.

Με κλειστό απλά το Control Center, δοκίμασες;

Μήπως στο CC έχεις ενεργοποιημένο κανά OverDrive?

Να ρωτήσω κάτι άλλο:

Όταν ανέβαζα με το overdrive αυτό υπολόγιζε τιμές για μνήμη και gpu oι οποίες ήταν σχετικές μεταξύ τους.

Για παράδειγμα ας πούμε είμαστε στα 600/700 και του λέμε να πάει στα 620/730.

Τότε έβαζε π.χ. 618/732.

Αυτό με τα άλλα προγράμματα γίνεται; Θέλω να πω πως πρέπει να ακολουθείται ο λόγος που βάζει ο driver ή βάζουμε ότι θέλουμε π.χ. ανεβάζουμε μόνο τις μνήμες;

Μήπως έτσι για παράδειγμα δεν μπορεί να ανέβει αρκετά ένα από μόνο του παρά μόνο σε συνεργασία με το άλλο;

Τελικά βρήκα λύση στο πρόβλημα.Απεγκατέστησα τον CCC,απενεργοποίησα από το msonfig τa services της ati και τώρα ανοίγει to amd gpu clock tool.Παρατήρησα όμως οτι ο πηρήνας ανέβαινε μόνο με βήματα των 7mhz και πάνω ενώ η μνήμη από 9mhz και πάνω.Αμα τα ρολόγια τα ανέβαζες με πιο μικρά βήματα τοτε επανέρχονταν στα stock ρολόγια

Μάλλον έχει σχέση με αυτό που λέω.

Βέβαια με riva tuner δε βλέπω αυτήν την εξάρτηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.