Jump to content

Τη γνώμη σας για αναβάθμιση...

Georges

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες!

Έχω παραγγείλει από πλαίσιο τα εξής:

ASUS P5K

CORE 2 DUO 4500 2.2O Ghz (2 x 1 mb L2)

SAPPHIRE HD 2600 Pro 256 mb

TRANSCEND 512 mb DDR2 800 MHz (με σκοπό να πάρω άλλο ένα ντιμάκι σε λίγες μέρες για dual channel

θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σ' αυτό, καθώς επίσης και για το πώς μπορώ να προσαρμόσω το τροφοδοτικό μου, που είναι 20πινο, στη μητρική που φοράει 24 pin connector

υπάρχει περίπτωση να δουλέψει χωρίς τις επιπλέον τάσεις?

όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!

φιλικά Γιώργος

εαν το psu ειναι αναλιογο των υπολοιπων της υπογραφης σου ττε να μη το σκεφτεσε καθόλου, πρεπει να αγορασεις καινουργιο.

πες μας επτομρειες για το τροφοδοτικο σου, μαρκα μοντελο.

οποτε το γνωριζεις οτι χρειαζεσαι καινουργιο, παραταυτα υπαρχουν στο εμποριο ανταπτορες 20 ->24.

Δυστυχώς φίλε μου, οι μόνοι αντάπτορες που βρήκα είναι για να μετατρέπουν τα 24πινα σε 20πινα.. δηλ. ακριβώς το αντίθετο

το κουφό βέβαια της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι από το πλαίσιο υποστηρίζουν πως μπορεί και να δουλεύει χωρίς τα 4 επιπλέον pin.. τι να πω δεν ξέρω.. εν αναμονή λοιπόν μέχρι αύριο που θα τα παραλάβω...

δεν ήθελα να το πω.. ντρέπομαι..

Q-TEC στα 400W

Kαλά έκανες και ντρέπεσαι. Εκτός ότι είναι χαμηλης ποιότητας, δεν επαρκεί κιόλας (άλλωστε πάνω από 300w δεν αποδίδει, ήταν overinflated τα Qtec).

Για να μην σε κουράζω, σχετικά με το τροφοδοτικό δες εδώ. Έχει και λίστα με προτεινόμενα. :)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Candyman, παρεμπιπτόντως, το άρθρο σου ήταν κατατοπιστικότατο.

βέβαια όπως καταλάβατε, προσπαθώ να διατηρήσω το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται -για ευνόητους λόγους- και φυσικά το "ιδανικό" psu θα εξακολουθήσει να παραμένει άπιαστο όνειρο, μιας και δεν υπάρχει, ή ακόμα και αν πλησιάζει κάποια standards θα είναι απλησίαστο στην τιμή!

θα ήθελα όμως να διαβάσω και κάνα σχόλιο για τα επιμέρους υποσυστήματα...

χτυπα τα φθηνά Chieftec/Forton από το πλαίσιο ~ 500W ~ 50 € θα είναι ok για το σύστημα σου και οι ram είναι λίγη μήπως να πήγαινες σε πιο πολύ τα 2Gb πια έχουν τιμή για φτύσιμο

ναι το εκανα χθες σε τροφοδοτικο με 24πινο το εβαλα σε μητρικη με 20πινο

απλως περισεψαν 4 pin και δουλευη κανονικα

ΥΓ τωρα αμα σας πω τι εβαλα....ντρεπομαι.... etasis 750 σε pentium 4 στα 2.4

λετε να του φθασει ...ξαναντρεπομαι

Ισως να χρειαστείς κανένα δεύτερο για να σηκώσει τους ανεμιστήρες !!!!!!!!:p:p:p

Ευχαριστώ και πάλι όσους απάντησαν

Πλέον έχω το σύστημα της υπογραφής.. ..και αρκετές απορίες! αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνω post στο κατάλληλο thread..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.