Jump to content

Περί γραφικών τα ερωτήματα....

Phant0m1442169125

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οι εξελίξεις στον εν λόγω τομέα είναι πραγματικά ραγδαίες.

Βλέπωντας διάφορα reviews και συγκριτικά καρτών έχω κάποιες ψιλοαπορίες...

Σε ενα πρόσφατο σχετικό άρθρο είδα ότι οι 8800GT σε SLI υπερτερούν και των 2900 και 3870 της ATI, ενώ υπολείπονται ελάχιστα των 8800GTX.

Βλέπωντας τις τιμές τους δεν είναι όντως λογική η απορία μου? Δλδ είναι όντως η καλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή, όσον αφορά κάρτα (κάρτες) γραφικών?

Ευχαριστώ

(το παρόν δεν έχει σκοπό να ξεκινήσει έναν ακόμα... πόλεμο. Απλά κατάθεση απόψεων για το θέμα)

Οι εξελίξεις στον εν λόγω τομέα είναι πραγματικά ραγδαίες.

Βλέπωντας διάφορα reviews και συγκριτικά καρτών έχω κάποιες ψιλοαπορίες...

Σε ενα πρόσφατο σχετικό άρθρο είδα ότι οι 8800GT σε SLI υπερτερούν και των 2900 και 3870 της ATI, ενώ υπολείπονται ελάχιστα των 8800GTX.

Βλέπωντας τις τιμές τους δεν είναι όντως λογική η απορία μου? Δλδ είναι όντως η καλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή, όσον αφορά κάρτα (κάρτες) γραφικών?

Ευχαριστώ

(το παρόν δεν έχει σκοπό να ξεκινήσει έναν ακόμα... πόλεμο. Απλά κατάθεση απόψεων για το θέμα)

Αποτελούν αυτή τη στιγμή τη καλύτερη επένδυση, δεν κατάλαβες λάθος.

Ολα εξαρτονται απο τις αναλυσεις . Στα 1920χ1200 η GT δεν κανει . Με μια 24+ οθονη ... πας για GTX ή ultra.

Εγω , αν δεν δω καλα νουμερα στη νεα GTS που ερχεται σε 15 μερες , ξαναγοραζω GTX .

Εγω , αν δεν δω καλα νουμερα στη νεα GTS που ερχεται σε 15 μερες , ξαναγοραζω GTX .
Eixew GTX και την εδωσες?
Eixew GTX και την εδωσες?

Yes . Αφου περιμεναμε νεες καρτες αυτο το μηνα , δεν υπηρχε λογος να κραταω καρτα των 500+ Ευρω .

..και γιατί παίρνεις GTS? ^o)

Νεα GTX δεν αναμενεται πριν το Q1 του 08 . Λενε για Μαρτιο-Απριλιο . Ακουγονται διαφορα για μια νεα διπυρηνη nvidia , αλλα τετοια πραγματα ποτε δεν θα ηθελα . Τρελλο μπλεξιμο ... sli κλπ . Ειδαμε τις 7900gx2 και τις 7950gx2 ...

Η νεα GTS ειναι πολυ βελτιωμενη ... και σε καλη τιμουλα ! ;)

Αν ειναι το GTX killer που λενε ολοι , θα την τσιμπησω . Συντομα θα δουμε ... :) . 10-15 μερες εμειναν ακομη . :)

Η νεα GTS ειναι πολυ βελτιωμενη ... και σε καλη τιμουλα ! ;)

Αν ειναι το GTX killer που λενε ολοι , θα την τσιμπησω . Συντομα θα δουμε ... :) . 10-15 μερες εμειναν ακομη . :)

όταν λέμε ΝΕΑ GTS τί εννοούμε? αυτήν που έχει το πλαίσιο, ή κάποια νέα? link

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.