sarevock Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Μετα απο περιπου 2 χρονια σχεσης με το συγκεκριμενο κιτακι της Gigabyte ηρθε ο χωρισμος και μαλιστα με τον χειροτερο τροπο... Ετσι στο ξαφνικο και το ταυτοχρονα 2 ρωγμες τεραστιες στα πλαστικα μερη που σας τονιζω με κοκκινο... block και tank! Αν ειναι δυνατον ρε παιδια... ταυτοχρονα? λες και ειχε ημερομηνια ληξης ενα πραγμα... κριμα! Πως εγινε ρε γμτ? Λογω θερμικου φορτιου? Το θεμα ειναι το εξης εχω "νερα" πανω σε μητρικη και VGA λετε να σωθουν ή παμε και για "κηδεια" περα του χωρισμου... ? Εκει που ειχα το κουτι δεν ειχα οπτικη προσβαση, το πηρα χαμπρι οταν αρχισε τα freeze και τα crosstalks... Τεσπα, υπαρχει περιπτωση να γλυτωσουμε το hardware που "βραχηκε" σχετικα... πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberguy Νοέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 αν βραχυκυκλωσε το mobo σου, τοτε πολυ δυσκολα θα το σωσεις. βαλε συμβατικη ψυκτρα και δοκιμασε να δεις αν δουλεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Ξεμοντάρισε τα ... άμεσα.Καλό σκούπισμα...και στέγνωμα με πιστολάκι.Μπορεί να είσαι τυχερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Σαν κάτι να μου θυμίζει αυτή η περίπτωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Νοέμβριος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Candyman η δική σου ιστορία με απέτρεψε από το να πάω σε έτοιμη λύση υδρόψυξης. Όπως φαίνεται η ποιότητα των υλικών είναι αντίστοιχη του κόστους απόκτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Νοέμβριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Τραγική υδρόψυξη... Έχω και εγώ προηγούμενα από άλλο pc... Αν το νερό δεν έχει καθόλου άλατα, τότε είσαι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock Νοέμβριος 21, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Thanks παιδια, με πιστολακι (κρυο αερα) και μπατονετες τα σωσαμε τα θυματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 21, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Thanks παιδια, με πιστολακι (κρυο αερα) και μπατονετες τα σωσαμε τα θυματα Κοίτα κάρτες και όλα τα εξαρτήματα για οξείδωση (σαν πράσινη "μούχλα" στα κυκλώματα). Αν δεις τέτοια.. τότε μάλλον ατύχησες, γιατί η οξείδωση δεν σταματάει... και κάποια στιγμή θα σου αρχίσουν τα κόλπα οι συσκευές που το έχουν πάθει... Αν όχι τότε είσαι πολύ τυχερός γιατί... νερο+ρεύμα=ηλεκτρόλυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock Νοέμβριος 27, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Κοίτα κάρτες και όλα τα εξαρτήματα για οξείδωση (σαν πράσινη "μούχλα" στα κυκλώματα). Αν δεις τέτοια.. τότε μάλλον ατύχησες, γιατί η οξείδωση δεν σταματάει... και... ... αααααααααχ! παει η καρτα... :022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.