Jump to content

Γιατι σέρνονται οι usb???

Sheik_Yerbouti

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω την Dfi Lanparty NF4 SLI-D, και εδώ κ μια βδομάδα αντιγράφω μεγάλες ποσότητες αρχείων από εξωτερικούς δίσκους. Το κάνω σιγά σιγά γιατι θέλει πχ για 13gb 200 λεπτά περίπου. Κάποια στιγμή μου έλεγε ότι δεν είναι γρήγορη η θύρα usb k να το συνδέσω σε κάποια άλλη. Έχω ΧP SP2, χρειάζομαι κάποιους άλλους drivers; Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω;

Μαλλον η μητρικη σου εχει επανω και USB 1.1 και USB 2.0,εσυ πρεπει να εχεις βαλλει τον δισκο σε USB 1.1.

Ριξε μια ματια στο manual να δεις σε πια θεση ειναι τα 1.1 και σε πια τα 2.0.

stealth

Πηγαινε στον device manager και κανε update τους drivers των USB μεσα απο το net.

stealth

οχι μεσω νετ αλλα να ψαξει local. Μπορει απο νετ να μην "βρει" και να μην στο κανει update. Την ειχα πατησει με μια Asus m2n-e μια φορα και απορουσα γιατι δεν "εβλεπε" τα usb

απο δισκο εξωτερικο σε δισκο εξωτερικο τα κανεις ?

τα αρχεια που μεταφερεις τη μεγεθος εχει το καθενα περιπου ?

Δεν κάνει update γιατί δεν βρίσκει τίποτα νεότερο, ούτε στο net ούτε στο cd της dfi...

απο δισκο εξωτερικο σε δισκο εξωτερικο τα κανεις ?

τα αρχεια που μεταφερεις τη μεγεθος εχει το καθενα περιπου ?

Κυρίως divx ταινίες κ mp3, κανονικά μεγέθη.

Καλά δεν είχε άλλος πρόβλημα με την Dfi και τα usb??? Μονο εγώ?

Το ακριβές μήνυμα είναι There are no hi-speed usb host controller installed on this computer.

Εγω οταν την ειχα παρει στην αρχη με καποιο BIOS απλα εχανε τελειως τα USB στα win με τα τελευταια BIOS δεν ειχα ποτε προβλημα με καμια απο τις 3 DFI μου και drivers δεν χρειαζονται αρκει το SP2.To μονο που σκεφτομαι ειναι να flashaρεις το BIOS παλι και να φορτωσεις τα optimized default...

Το ακριβές μήνυμα είναι There are no hi-speed usb host controller installed on this computer.

Κανε απεγκατασταση τους chipest και USB drivers,μετα πηγαινε σε safe mode και με τον driver cleaner καθαρισε τα υπολειμματα απο τους drivers.

Μετα ελα στα Win και κανε παλι εγκατασταση τους chipset και USB drivers, ισως ετσι λυσεις το προβλημα,

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.