missy1442169223 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Καλή μέρα και καλή εβδομάδα σε όλους/όλες (καταραμένες Δευτερες:011: )! Έβαλε προ ημερών ο αδερφός μου ADSL τις Forthnet. Υπάρχουν βεβαια μερικά προβληματάκια που δεν κατάφερα να λύσω (δεν είμαι και pc guru βεβαια ). 1. το live messenger δεν ανοίγει, βγάζει ένα error το οποιο έψαξα πολύ, έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις router κλπ αλλα tpt. Δοκίμασα να το κάνω reinstall όπου ερχόμαστε στο δεύτερο πρόβλημα. Ο installer έλεγε ότι χρειάζονται κάποιες κρίσιμες ενημερώσεις των windows πρώτα και να εγκαταστήσουμε τον windows updated. Τον εγκατέστησα λοιπόν... 2. Η σελίδα windowsupdate δεν ανοίγει με tipotaaaa. Όπως και καμια help σελίδα τις microsoft, msn κλπ. Οποτε ούτε ενημερώσεις μπορώ να εγκαταστήσω. 3. Δεν του ανοίγουν οι σελίδες του "μυσπακε" και του hi-five :078: Αλλα προγράμματα όπως limewire κλπ λειτουργούν κανονικά. ’λλες σελίδες ανοίγουν κανονικά... What can Η dooooooooooo???????????? Heeeeeeelp, Η'm desperate!!!!! Με παίρνει όλη μέρα στη δουλειά και με πρήζει γι αυτό το πράγμα heeeeeeeelp:044:
Greek Νοέμβριος 19, 2007 #2 Νοέμβριος 19, 2007 Καταρχας καλημέρα , καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.Παρακαλώ να γράφεις ελληνικά για την καλύτερη διευκόλυνση όλων ,αλλιως χρησιμοποιησε τον greeklish converter που είναι στη σελίδα για να τα μετατρέπεις.Τώρα , όσον αφορά το πρόβλημα σου μάλλον πρέπει να είναι θέμα DNS. Δοκίμασε να βάλεις στην καρτα δικτύου και άλλους dns server IP όπως τηςΟτενετ. Μια αναζήτηση στο google θα σου εμφανίσει διάφορους σέρβερς.Όσον αφορά τα Windows updates πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα με τα DNS και μετά να γίνουν δοκιμές. Φαντάζομαι ότι είναι γνήσια αλλά δεν έχει κάνει ποτέ αναβάθμιση.Αν δεν διορθωθεί με αυτό ας κάνει ένα τηλέφωνο στα τεχνικό τμήμα της Forthnet μήπως έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη παροχή και του δώσυν κάπια άλλη Ip.Φαντάζομαι ότι δεν έχει κάποιο firewall ή αντίστοιχο προβλημα που να τον εμποδίζει να δει τα συγκεκριμενα sites, αν ναι τότε ας τα απενεργοποιήσει και να δοκιμάσει...
missy1442169223 Νοέμβριος 19, 2007 Author #3 Νοέμβριος 19, 2007 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Συγνώμη για τα greeklish, η δυναμη της συνήθειας . Τα windows είναι γνήσια και με την παλιά σύνδεση τα αναβαθμίζαμε κανονικά. Ο αδερφός μου είχε μιλήσει με Forthnet αλλά δεν έβγαλαν άκρη, (ωραία εξυπηρέτηση) anyway. Πρόβλημα firewall αποκλείεται να είναι τα έχω διπλοτσεκάρει όλα. Αυτο με τους dns servers IP δεν το δοκιίμασα. Θα το κοιτάξω το απόγευμα να δούμε. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια:001:
maddoctor Νοέμβριος 19, 2007 #4 Νοέμβριος 19, 2007 Υπόψη εάν συνδέεσαι με τον ρούτερ σου με στατική ip και όχι dhcp, εάν δεν έχεις περάσει τα dns της forthnet δεν πρόκειται να δεις internet με τίποτα.Εάν είσαι με dhcp δες εάν μπορείς να κάνεις ping στο www.ote.gr
missy1442169223 Δεκέμβριος 21, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 21, 2007 Υπόψη εάν συνδέεσαι με τον ρούτερ σου με στατική ip και όχι dhcp, εάν δεν έχεις περάσει τα dns της forthnet δεν πρόκειται να δεις internet με τίποτα.Εάν είσαι με dhcp δες εάν μπορείς να κάνεις ping στο www.ote.grΜε dhcp είμαι... Κάλεσα 4 φορές το τεχνικό τμήμα της forthnet και δεν με βοήθησαν καθόλου. Επιμένουν ότι εχω πρόβλημα με firewall το οποίο και δεν έχω...:011:
panoc Δεκέμβριος 21, 2007 #6 Δεκέμβριος 21, 2007 απο τις επιλογες συνδεση του router σου, θα πρεπει να εχεις pppoe με lcc και θα πρεπει να παιξεις με MTU 1500 αντι για 1492 που ειναι το συνηθες.
missy1442169223 Δεκέμβριος 21, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 21, 2007 απο τις επιλογες συνδεση του router σου, θα πρεπει να εχεις pppoe με lcc και θα πρεπει να παιξεις με MTU 1500 αντι για 1492 που ειναι το συνηθες.Έβαλα pppoe αλλά επιλογή Icc δεν έχω βρει κάπου...Έβαλα και το MTU 1500 και πάλι τίποτα. :105:
missy1442169223 Ιανουάριος 1, 2008 Author #9 Ιανουάριος 1, 2008 δεν ειναι ICC ειναι LCCΤο πρόβλημα διορθώθηκε!!!Έκανα ακριβώς ό,τι μου είπατε και τώρα όλα οκ.!!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!:033:
missy1442169223 Φεβρουάριος 26, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 26, 2008 Παιδιά καλησπέρα και πάλι.έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στη σύνδεση hol που έκανα σπίτι μου. Μετά από μία από τις πολλές ενημερώσεις που έκανα στο windows update το live messenger βγάζει πάλι το ίδιο πρόβήμα και δεν συνδέεται. Εχω fritz!box. Any ideas????missy added 9 Minutes and 57 Seconds later...Η τελευταία ενημέρωση που έκανα ήταν το Microsoft NET Framework service pack 1. Το κάνω τώρα uninstall μπας και δουλέψει...Καμία τύχη.Πάλι το ίδιο error code...
missy1442169223 Φεβρουάριος 26, 2008 Author #12 Φεβρουάριος 26, 2008 80048439. Έχω τσεκαρει ρυθμισεις ρολογιου, internet explorer, firewall κλπ και τιποτα. Και το messenger μου δουλευε μα χαρα τοσο καιρο. Κατι παιζει με το fritzbox ισως...δεν εχω ιδεα
dellman Φεβρουάριος 26, 2008 #13 Φεβρουάριος 26, 2008 Αν μιλάς για σήμερα http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=40422
missy1442169223 Φεβρουάριος 26, 2008 Author #14 Φεβρουάριος 26, 2008 Αν μιλάς για σήμερα http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=40422 Ναι νωρίτερα έμπαινα κανονικά κ ξαφνικά δε με βάζει. Άρα πρέπει να είναι γενικότερο το πρόβλημα...μάλιστα. ε υχαριστώ πολύ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.