Jump to content

Δεν βλεπουν τα vista το dvd-rw

lloigor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα,εχω ενα dvd-rw της Lg,ειναι sata και τα vista δεν το βλεπουν, στο my computer.Στο bios της μητρικης, μιας albatron px 975 εμφανιζεται,και στο device manager το βρισκει αλλα εχει ενα κιτρινο τριγωνακι, και στα properties μου λεει οτι δεν εχει φορτωθει το προγραμμα οδηγησης.αν μπορει καποιος ας βοηθησει, ευχαριστω

ποσα οπτικα εχεις στον υπολογιστη σου?

αν εχεις 2 ας πουμε τοτε το ενα πρεπει να το κανεις slave....

ΥΓ.αυτο που ειπα βεβαια μπορει να μην στεκει καθολου απλα μου ειχε τυχει κατι παρπομοιο και το ειπα

Ενα εχω, αυτο το lg, το θεμα ειναι οτι με τα xp το εβλεπε κανονικα, με το που εβαλα vista χαθηκε

Τους drivers του chipset εχεις περασει? Και μενα το ειχε κανει στην DFI 975. Ηθελε να ξανα περαστουν οι drivers του chipset.

Σε mode εχεις στο bios? IDE, ACHI?

οχι λες να παιξει ρολο το frimware;Παντος προχθες που ειχα xp ηταν ολα καλα.

spiderdim το κοιταξα δεν ειναι αυτο

lloigor added 4 Minutes and 25 Seconds later...

Τους drivers του chipset τους εχω κατεβασει απο την dfi διοτι ειναι ιδιες καρτες και στο site της albatron ειναι πολυ παλια αυτα που εχει.σε ide ειναι

θα σου ελεγα αν μπορεις να παρεις απο κανενα φιλος σου to drive να δοκιμασεις μπας και φταιει αυτο να δεν δουλεψει και με αυτα που σου εδωσε ο NGF.

Eχω αλλο ενα pc με dvd-rw τα δοκιμασα και τα και τιποτα.τωρα ψαχνω τη λυση απο το link ευχαριστω

lloigor added 18 Minutes and 11 Seconds later...

Ρε μεγαλε ngf αυτο ηταν!!!!!! το βρηκε το @#@$$%$^&^

το dvd-rw ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το προβλημα μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.