Jump to content

επειγον

ΕΛ_ΓΡΕΚΟ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά τα φώτα σας!!

ένα παλικάρι μου πουλάει..

την www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=921144

με 190 ευρώ... τι να κάνω? την έχει αγοράσει 11/5/07...τι να κάνω ρε παίδες? ΒΟΗΘΗΣΤΕ:063:

εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο!

πάρτη με κλειστά τα μάτια!!!

αλλά άμα είναι καταταλαιπωρημένη μην την πάρεις.

Εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν....1on.Γιατί την πουλάει?!?!?!...2on.Δεν είναι και η ευκαιρία του αιώνα.3on.Μήπως της έχει πιει το αίμα?

Εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν....1on.Γιατί την πουλάει?!?!?!...2on.Δεν είναι και η ευκαιρία του αιώνα.3on.Μήπως της έχει πιει το αίμα?

α μπραβο μαν!

ναι έχω κι εγώ προβλιματστεί...

είμαι λίγο καχυποπτος..

ΑΣΤΟ καλυτερα

μην τα κλαίω μετά τα ευρωπουλάκια μου

λογικά την πουλάει για να πάει σε Gt ;) αλλα τα 190 που την δίνει είναι καλά λεφτά αν η κάρτα είναι σε καλή κατάσταση αν όμως μπορείς να περιμένεις να εμφανιστούν οι gt στα καταστήματα πάλι και μπορείς να βάλεις τα extra μαρούλια που θέλουν πήγαινε για την

Αν η καρτα παιζει αψογα στα default οσο ταλαιπωρημενη και να ειναι δεν εχεις κανενα προβλημα. Λογικα θα εινια και εντως εγγυησης η καρτα.

ακριβως, αν εχει εγγυηση η καρτα τι σε νοιαζει αν ηταν πουσαρισμενη. Σαμπως θα μπορουσες ποτε να ξερεις? Εγω δηλαδη που υπερχρονιζω οτι καινουργιο και να παρω, δεν ειχα ποτε προβλημα. Παρτη με κλειστα ματια αφου ειναι τοσο φθηνη. ΠΑΝΤα ομως να εισαι σιγουρος οτι εχει εγγυηση

Παρτην φιλε.Εχω μια σε υλοποιηση ASUS και κλοκαρεται καλα.Δεν θα μετανιωσεις για τα χρηματα σου και απο επιδοσεις σουπερ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.