Jump to content

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2

ΕΛ_ΓΡΕΚΟ

Recommended Posts

είναι ανάλογα τι θέλεις πιο πολύ....άμα θες watt ξεκάθαρα πας στο δεύτερος άμα θες ποιότητα πας στο πρώτο αν και θα έλεγα ότι δεν έχουν τι τόσο μεγάλη διαφορα σε ποιότητα heroichi είναι κορυφαία μάρκα σε τροφοδοτικά όχι ότι η etasis πάει πίσω...Εγώ προσωπικά άμα δεν είχα πρόβλημα για το άμα θα σηκώνει το σύστημα μου τα 500W θα πήγαινα στο heroichi αλλα σε περίπτωση που σκέφτεσαι για τυχόν αναβαθμίσεις k.l.p καλύτερα να πας στα 650W.With Respect Evo

εγω παντος στο buget σου θα σου πρωτεινα αυτο.

ΥΓ:ξερω οτι λες απο μεσα σου καλα εγω ρωτησα για αυτα τα δυο.

Καλο αλλα σαν brand δεν συγκρίνετε με το Heroichi...Από εκεί k πέρα φρονιμότερο νομίζω θα ήταν να απαντούσε ο καθένας μας ανάμεσα σε αυτά τα δεύτερος γιατί ο user ήταν αρκετά σαφής..Ανάμεσα σε αυτά 2ο..Δεν έχει νόημα να λέμε για αλλα άμα έχει κατασταλάξει σε 2ο.

With Respect

Evo

εφόσον το συστημά σου θα έχει μονο μια κάρτα γραφικών και σε ενδιαφέρει να έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου πας στο HEROICHI ,

σε διαφορετική περίπτωση (2 καρτες ) πας στο Etasis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.