spiderdim1442169203 Νοέμβριος 19, 2007 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 ταπα φαγαμε δηλαδη μην πω τιποτα αλλο...σημερα ηταν η πιο μεγαλη ξενερα, που εχω νιωσει ποτε...@εδιτΧαμηλοτερης?ελεος!!!τι μπορω να κανω για να μν τις παρω και να παρω καποιες αλλες καλυτερες;απλα μην πας να τις παρεις απο το eshop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Νοέμβριος 19, 2007 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 οκ αμα ειναι δεν θα παω καθλου οταν μου ερθει το μνμ τους.δεν θα μου πουν τπτ ομως αμα παω αλλη φορα στο μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 19, 2007 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 οκ αμα ειναι δεν θα παω καθλου οταν μου ερθει το μνμ τους.δεν θα μου πουν τπτ ομως αμα παω αλλη φορα στο μαγαζι?Aπλά θα ακυρωσεις την παραγγελία και ας κουρευονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Νοέμβριος 19, 2007 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 τελικα ποιες ειναι GKX? του πλαισιου ή του eshop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.