Jump to content

2,5 χιλιαρικα στην τσεπη στη Στουρναρη.

Antithetos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρωτο thread και post απο εμενα, καλησπερα και ελπιζω να μη σας κουρασω με καθηστερημενες ερωτησεις γιατι οι γνωσεις μου στο hardware ειναι βασικες.

Προκειται να αγορασω ενα συστημα στο αμεσο μελλον (30 μερες), το budget ειναι 2-2,5 χιλιαρικα. tower μονο, χωρις περιφεριακα-monitor κλπ. για monitor παιζει ενα 32 samsung, 1360X768 το αναφερω σε περιπτωση που μπορει να παιζει ρολο στην επιλογη καρτων.

Ο λογος υπαρξης του θα ειναι ι γραφιστικη (illustrator, photoshop, premier...) αλλα ναι, θελω να τρεχει και το crysis στα 2046Χ1900. Δεν ειμαι hardcore gamer παιζω απλα ενα rpg, Final Fantasy XI, και ελαχιστα EVE. το lag ειναι ανελεητο με μια nvidia 256mb.

Τωρα για τις καθηστερημενες ερωτησεις..

Δεκεμβριος καλος μηνας για αγορα? (ξερω ποτε δεν ειναι καλη ωρα για pc αλλα μετα τα χριστουγεννα τα λευτα μου θα τα χαιρεται καμια γκομενα αφου θα με εχει ψησει να την παω να δει για 7η φορα ποσο γερνει ο πυργος της Πιζας.)

-2 Nvidia SLI 512 ...640 ..GTX? και τιμες?

-Αbit η ASUS motherboard?

-Watercooling και τι στο δαιμωνα παιζει με το πλαισιο και δεν σου συστηνουν ποτε υδροψυξη δε πα'να εχεις χτισει pc που για να κρατησεις θερμοκρασιες πρεπει να το βαλεις στο ψυγειο?

-Τι παιζει απο Ram και υπαρχει κατι που ερχεται αμεσα απο τεχνολογια στις μνημες η σε καρτες γραφικων που πρεπει να ξερω?

-Για τα χρηματα αυτα (2,5Κ) τι pc αγοραζω σε κλιμακα 1-10 με τα σημερινα δεδομενα?

-Ειναι λογικη ι αρνηση μου να βαλω Vista? Δε ξερω γιατι. δε τα γουσταρω.

-Ξερω οτι σημασια εχει το setup και οι επιλογες να δουλευουν μεταξυ τους, και οχι απλα να πεταξεις 5 ακριβες ******** στο κουτι και επειδη δεν εμπιστευομαι κανεναν υπαλληλο πλαισιου και σιγουρα δεν εμπιστευομαι εμενα, Προτεινετε ενα dream-machine για αυτο το budget.

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

tactical είπε χωρίς monitor. Και σίγουρα με μία 8800GTX το Crysis δε παίζει στην ανάλυση που θέλει. Και δε ξέρω μήπως τα σκάει που τα σκάει αν συμφέρει να πάει σε DDR3. Πάντως με κουτί Lian-Li, C2D 6850, κορυφαία μητρική asus, τροφοδοτικό 800w+, 2GB ram, και 2Χ8800GTX 768MB είναι μέσα στα λεφτά που θέλει και σίγουρα σηκώνει το crysis(με όσο πιο τελευταίους drivers γίνεται).

Candyman είπε χωρίς monitor. Και σίγουρα με μία 8800GTX το Crysis δε παίζει στην ανάλυση που θέλει. Και δε ξέρω μήπως τα σκάει που τα σκάει αν συμφέρει να πάει σε DDR3. Πάντως με κουτί Lian-Li, C2D 6850, κορυφαία μητρική asus, τροφοδοτικό 800w+, 2GB ram, και 2Χ8800GTX 768MB είναι μέσα στα λεφτά που θέλει και σίγουρα σηκώνει το crysis(με όσο πιο τελευταίους drivers γίνεται).

Πρώτον δεν είμαι ο candyman (:046:) και δεύτερον ζήτησε dream machine και αυτό πρότεινα, ε για 500 ευρώ παραπάνω αξίζει τον κόπο.

Πρώτον δεν είμαι ο candyman και δεύτερον ζήτησε dream machine και αυτό πρότεινα, ε για 500 ευρώ παραπάνω αξίζει τον κόπο.

γμτ δε με πρόλαβε ο spiderdim :p

Το θέμα είναι πως έχεις βάλει και την οθόνη και είναι χωρίς ΦΠΑ η τιμή χωρίς ουτε καν δεύτερη 8800 συνεπώς μιλάμε για διαφορετικό μηχάνημα πια.

Και by the way, Antithetos καλωσήρθες στο site. Με τα χρήματα αυτά αγοράζεις μηχάνημα 11 στα 10. Αν θες τη γνώμη μου καλα κάνεις και τα σκας, αλλά το έχω πει πολλές φορές και στο χέρι να τα είχα(καλή ώρα) ποτέ δε θα έδινα τόσα, επειδή η τεχνολογία προχωρά με απίστευτους ρυθμούς στο τομέα αυτό.

(Tactical ευχαριστω.)

Ας πεταξουμε ολα τα περιφεριακα, τα HD (εχω κατι εξωτερικους) + την καρτα ηχου.

Και να δουμε το θεμα SLI και watercooling

Πρώτον δεν είμαι ο candyman (:046:) και δεύτερον ζήτησε dream machine και αυτό πρότεινα, ε για 500 ευρώ παραπάνω αξίζει τον κόπο.

500ευρο ειναι λεφτά...Δεν τους περισέυουν όλους

απο που το εβγαλες το συμπερασμα???

ελα ντε?ε σιγα κουβεντα να γινετε.:033: :046: :098: :105: :098: :046: :033:

εγω θα σου πρωτεινα να μην βαλεις sli και να εβαζες μια καλη χfx 768mb!

Ναι, 500 euro ειναι λεφτα. Και ειναι λεφτα πολυ δουλεμενα, απλα δεν εχω την ανεση να αναβαθμιζω καθε λιγο οποτε "οταν" εχω λευτα θελω οτι καλυτερο σε "λογικα" πλαισια.

καλως σας βρηκα.

ελα ντε?ε σιγα κουβεντα να γινετε.:033: :046: :098: :105: :098: :046: :033:

εγω θα σου πρωτεινα να μην βαλεις sli και να εβαζες μια καλη χfx 768mb!

άλλη μια καταπληκτική πρόταση, έλεος..

άλλη μια καταπληκτική πρόταση, έλεος..

Απλά δεν είδε το post σου.

To θέμα είναι πως με μία 8800GTX δε τρέχει σε 2048 το crysis.

Άποψή μου φίλε να πας σε 4πύρηνο.

Τώρα από μνήμη , αφού δε θες βίστα (και μαζί σου) πρώτα κοίτα και πες μας αν σε ΧΡ 64μπιτα παίζουν τέλεια τα προγράμματα και τα παιχνίδια που θες. Αν όχι τότε να έχεις υπόψη σου ότι τα 4 γίγα ραμ δε θα τα βλέπει το λειτουργικό σου. Βέβαια μικρό το κακό γιατί με κλειστό το pagefile θα βλέπει 3,5 που είναι pretty close θα έλεγα.

Έπειτα τι στο καλό σε έχει πιάσει με την υδρόψυξη? Φοβάσει τις θερμοκρασίες? Αν είναι μόνο αυτό, παίρνεις μία τερατόψυκτρα για το cpu και μία ψύκτρα που να βγάζει έξω τον αέρα των καρτών γραφικών. Αν βέβαια θες και να κλοκάρεις και να έχεις και 2 κάρτες τότε ΟΚ πάμε να φτιάξουμε και σύστημα υδρόψυξης.

Ένας ράπτορας τουλάστιχον 74άρης κρίνεται απαραίτητος θα έλεγα.

Από κάρτες γραφικών υπάρχει το αφεντικό και η απειλητικά ανερχόμενη ΑΜΔ με τις οικονομικές 3ΧΧΧ κάρτες της

Φιλε θα ειχα linux αν δεν ηταν τα σχεδιαστικα. Χρειαζομαι official copy και δεν πληρωνω Vista.

Ναι ολα τα σχεδιαστικα προγραμματα τρεχουν σε XP..και.. υπαρχει περιπτωση στο αμεσο μελλον να βγουν games που να τρεχουν μονο σε vista?

Το SLI ειναι μονοδρομος. Και ναι θα clockαrω (με τη βοηθεια σας) και θελω καλη ψυξη.

Για πες για τον 4πυρηνο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.