Jump to content

κάρτα γραφικών εδώ και τώρα...

ΕΛ_ΓΡΕΚΟ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γειά σας και πάλι ρε παιδες..

θέλω τη γνώμη σας για την καλύτερη δυνατή κάρτα (pci-e) που μπορώ να πάρω με διακοσια (200) ευρώ περίπου

έχω ψάξει πολυ αλλά δεν έχω αποφασίσει..

αλλα θέλω να είναι πραγματικά καλή!!!

τα φώτα σας παρακαλώ...

8800gt στα 220 Ευρω . Με μεγαλη διαφορα η καλυτερη στα χρηματα της .

Αν εισαι fan της ΑΤΙ ... η 3870 , αλλα καλυτερα αστην .

aaaa δεν το συζητάω ούτε εγώ φιλε μου....8800GT με κλειστά τα ματια(εκτος αν σκαλώνεις στα 20 euro γιατί το 200 είναι UPERmax)τότε πάω πάσο..αλλιώς....????8800GT FTW

ναι ρε παιδιά συμφωνώ 8800 gt.... αλλά έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να την βρώ ρε ****το.. και νομίζω υποστηρίζει και directx10 το σκυλί!! είναι κορυφαία αλλά πού να την βρείς...

ναι ρε παιδιά συμφωνώ 8800 gt.... αλλά έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να την βρώ ρε ****το.. και νομίζω υποστηρίζει και directx10 το σκυλί!! είναι κορυφαία αλλά πού να την βρείς...

ψάξε και θα την βρείς...από πια πόλη είσαι??ψάξε μέχρι και στο κάθε μαγαζάκι είμαι σίγουρος ότι κάπου θα την βρείς η έστω θα μπορέσεις να την παραγγείλεις..Good luck από εμενα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.