Jump to content

Aίσχος!!!!

Fitas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους και μελλοντικούς πελατες του e-shop οτι στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι ερασιτέχνες και άσχετοι χωρίς κανένα σεβασμό στον πελάτη,και εξηγώ.Την περασμενη Τρίτη παράγγειλα ένα συστημα (pc configurator)απο αυτους(εν τω μεταξυ αγορασα μια οθόνη και κατι αξεσουαρ)με συνολικό κόστος 1300ευρώ(χρέωση σε κάρτα μάλιστα),έχουν περάσει 11 μέρες και δεν είχα κανένα νέο,σε τηλεφωνική επικοινωνία χθές ο υπάλληλος μου είπε οτι δεν εχουν ξεκινησει την συναρμολόγηση ακόμα!!!!!!μέτα τα μπινελίκια που του έριξα μου είπε οτι η εταιρεία εχει διάφορα προβλήματα και θα κοιτάξουν να προωθήσουν την παραγγελία μου!!!τι να τους πείς τώρα μου λέτε?

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αμα η VGA είναι η 8800GT θα περιμένεις ώσπου να γίνει available.Σου είπαν άμα τους λείπουν parts?

Είναι 8600gt και δεν λείπει κανένα part

Τότε μπλόκαρε η παραγγελία σου.Εύτυχώς πήγα κ ρώτησα στις 3 μέρες πάνω κ μου είπαν πως εχει τύχει κ σε άλλους(τι να τους πεις τώρα κ να μην σπάσουν τα νεύρα σου ,δεν ΄ξερω)Αμέσως μετά 2 μέρες στείλαν τα πάντα σχεδόν.Still περιμένω την 8800.Good luck man.

Παίδες το eshop έχει τεράστιο φόρτο εργασίας στο τμήμα συναρμολόγησης.

Όποιος ενδιαφέρεται να συνδράμει σας πληροφορώ ότι πληρώνουν με το κομμάτι.

Παιδια ενα κρεββατι να κοιμαμαι εχει κανεις διαθεσιμο και κατεβαινω για κανα μηνα:):)

stealth

Δηλαδή εγώ που παράγγειλα κάποια parts για υδρόψυξη είμαι στην ίδια μοίρα με τον φίλο Fitas?Θα περιμένω και θα περιμένω?Θα μου τα στείλουν τουλάχιστον πριν πεθάνω η μπα?

Να προσλάβουν υπαλληλους τοτε ,τοσα λεφτά πέρνουνε

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους και μελλοντικούς πελατες του e-shop οτι στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι ερασιτέχνες και άσχετοι χωρίς κανένα σεβασμό στον πελάτη,και εξηγώ.Την περασμενη Τρίτη παράγγειλα ένα συστημα (pc configurator)απο αυτους(εν τω μεταξυ αγορασα μια οθόνη και κατι αξεσουαρ)με συνολικό κόστος 1300ευρώ(χρέωση σε κάρτα μάλιστα),έχουν περάσει 11 μέρες και δεν είχα κανένα νέο,σε τηλεφωνική επικοινωνία χθές ο υπάλληλος μου είπε οτι δεν εχουν ξεκινησει την συναρμολόγηση ακόμα!!!!!!μέτα τα μπινελίκια που του έριξα μου είπε οτι η εταιρεία εχει διάφορα προβλήματα και θα κοιτάξουν να προωθήσουν την παραγγελία μου!!!τι να τους πείς τώρα μου λέτε?

λογικα θα σου ειπαν οτι θελει να συναρμολογηθει το μηχανημα 7-10 εργασιμες μερες αρα λοιπον ειναι εντος οριου ακομα! υπομονη λοιπον

εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι μέσα σε 1 μηνα μονο σε αυτό το forum έχουν γίνει περίπου 5-6 "καταγγελίες"για το συγκεκριμένο κατάστημα...Τα συμπεράσματα δικά σας...

εγω σε ενα τεταρτο το παρα πολυ το συρναμολογησα το μηχανημα ποτε θα παμε :)

Μονο που εσύ έχεις να συναρμολογήσεις 1 pc και το δικό σου που σημαίνει ότι δεν το κανεις σαν αγγαρεία...

Αν δεν υπάρχουν τα parts κακώς διαμαρυρεσαι. Αν όμως ο μόνος λόγος είναι ο φόρτος εργασίας θα έλεγα να πας στην τράπεζα και να ακυρώσεις την πληρωμή μέσω της κάρτας. Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι 30 μέρες από την πληρωμή μπορείς να την ακυρώσεις. Κάτι τέτοιο παίζεται.

Πάντως το eshop έχει ρίξει πολύ το όνομά του και δεν κάνει τπτ γι'αυτό. Στον αντίποδα έχει ένα Πλαίσιο που μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερο. Θα το κλείσουν το μαγαζί όπως πάνε.

Αν δεν υπάρχουν τα parts κακώς διαμαρυρεσαι. Αν όμως ο μόνος λόγος είναι ο φόρτος εργασίας θα έλεγα να πας στην τράπεζα και να ακυρώσεις την πληρωμή μέσω της κάρτας. Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι 30 μέρες από την πληρωμή μπορείς να την ακυρώσεις. Κάτι τέτοιο παίζεται.

Πάντως το eshop έχει ρίξει πολύ το όνομά του και δεν κάνει τπτ γι'αυτό. Στον αντίποδα έχει ένα Πλαίσιο που μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερο. Θα το κλείσουν το μαγαζί όπως πάνε.

Έλα που το πλαίσιο δεν έχει ούτε τα μισά από αυτά που έχει το eshop?

Χθες πάλι που μπήκα όλες οι 8800GT είχαν αφαιρεθεί μέχρι κι απ'τον κατάλογο...

Ξέρεις πόσα προϊόντα που τα βλέπεις στο κατάλογο δεν είναι ετοιμοπαράδοτα? Απ'ότι έχω καταλάβει, κάνουν την εξής εξυπνάδα για να μην τους μένει στοκ. Παίρνουν την παραγγελία και πηγαίνουν στην αντιπροσωπεία κ προμηθεύονται όσα κομμάτια χρειάζονται. Ουσιαστικά πουλάνε αέρα κοπανιστό στο σαιτ.

Για δες τι λέω για το πολυαγαπημένο μου πλαίσιο

Δε διαφωνώ ότι σε όλα τα μαγαζιά συμβαίνουν, απλά στο πλαίσιο είναι σαφώς λιγότερα. Στο eshop αν χαλάσει κάτι και πάει για rma είτε είναι δίσκος είτε είναι μητρική είτε είναι καλώδιο (που λέει ο λόγος), πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία. Δλδ το ελέγχει δικός τους τεχνικός, το εγκρίνει ότι για αλλάγή, επιστρέφεται στην εταιρεία, το ξαναελέγχει, κάνει 1-2 βδομάδες μέχρι να πάρει την απόφαση, στέλνει πίσω στο eshop το προϊόν και μετά στον καταναλωτή. Με αποτέλεσμα μια αντικατάσταση να πάρει 1 μήνα. Ενώ στο Πλαίσιο στα περισσότερα είδη, μπορεί να ξεμπερδέψεις αυθημερόν με το RMA.

Ξέρεις πόσα προϊόντα που τα βλέπεις στο κατάλογο δεν είναι ετοιμοπαράδοτα? Απ'ότι έχω καταλάβει, κάνουν την εξής εξυπνάδα για να μην τους μένει στοκ. Παίρνουν την παραγγελία και πηγαίνουν στην αντιπροσωπεία κ προμηθεύονται όσα κομμάτια χρειάζονται. Ουσιαστικά πουλάνε αέρα κοπανιστό στο σαιτ.

eshopgr1195378191046cf8.png

Μα δεν θελει ο μυαλο του Βενιζελου να δεις εκει αν λεει αμεσα διαθεσιμο ή μια δυο εργασιμες μερες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.