Jump to content

Brand new 6000+on fire...

spiderdim1442169203

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Εγω εχω αποσυρθεί.

Για αυτο δεν είδατε τα 3,7 και μαζι 23αρια στο σπι :p

Kαλός χρόνος παντως. Τις μνημες πως τις παιζεις?

Οι μνήμες είναι στα κλασσικά 4-4-3-5.Όσο για το Ht σε αυτό το mobo δεν έχει σχέση πλεόν:045: Αντέχει

Οι μνήμες είναι στα κλασσικά 4-4-3-5.Όσο για το Ht σε αυτό το mobo δεν έχει σχέση πλεόν:045: Αντέχει

Εμ. ATi inside.

Οχι ημιμετρα.:074:

• 3 weeks later...

παίδες ανοιξα το pc πριν λίγο και βλέπω στο πρόγραμμα της mobo να λέει 5591,00 Mhz....

μόλις το είδα πάγωσα.... και ούτε scrshoot δεν πρόλαβα να τραβήξω...ούτε να ανοίξω το cpuz....

τι μπορει να συνεβει?

LOL η κατασταση.....:033:

παίδες ανοιξα το pc πριν λίγο και βλέπω στο πρόγραμμα της mobo να λέει 5591,00 Mhz....

μόλις το είδα πάγωσα.... και ούτε scrshoot δεν πρόλαβα να τραβήξω...ούτε να ανοίξω το cpuz....

τι μπορει να συνεβει?

κανόνισε να ανοίξεις καμιά μαύρη τρύπα κατα λάθος! :033:

Για δοκιμασε να bootαρεις με 15χ373Mhz (5595Mhz) ετσι για πλακα να δουμε τι παιζει.... :):):):):)

πλακα πλακα αν προλαβαινα να τραβηξω scrshoot το cpuz τωρα θα ανοιγα σαμπανιες:001:

κανόνισε να ανοίξεις καμιά μαύρη τρύπα κατα λάθος! :033:

πες το ψεματα φιλε μου...:033:

τι μπορει να συνεβει?

ξανάγινε το κακό:033: !!!!!!!!

attachment.php?attachmentid=18472&d=1199263101

τι έχετε να πείτε?:001:

post-7024-1442174883,9414_thumb.jpg

Μάλλον τα έχει "παίξει" το ai booster..

Να μπορούσες να έκανες valid με το cpuid θα έσπαγες ΟΛΑ τα ρεκόρ και θα τρέλαινες πολύ κόσμο.

πήρα την Mugen για τον amd μου... και στα 5661 Μhz έχω πολύ καλή θερμοκρασία!!!

post-7024-1442174889,6892_thumb.jpg

πλάκα κάνω....:033:

θα ξανά αντικαταστήσω το πρόγραμμα της μητρικής... και είπα να κάνω ένα τελευταίο scrshoot....!

πάμε στα σοβαρά τώρα....

να βάλω ένα ανεμιστήρα (στο cooler cpu ετσι:001: ) να ρίχνει αέρα προς την πίσω μεριά του κουτιού και ένα να φυσάει προς τα πάνω(όπου βρίσκεται το τροφοδοτικό)???

ή

να αφήσω τον έναν μόνο???

το εχει δοκιμάσει κανείς???

@εδιτ

τον ενα τον εχω στην στενη πλευρα της ψυχτρας για να ''βαραει'' προς την πισω πλευρα του κουτιου...

πειραζει που τον εχω στην στενη πλευρα?

Καλημέρα στην παρέα και καλή χρονιά να έχουμε.

Εχθές και μετά από πολύ καιρό έστησα επιτέλους το μηχανάκι μου. Αν και πέρασα μαύρα Χριστούγενα (και Πρωτοχρονιά) λόγω πολλών προβλημάτων που είχα με τις κwλ0Asus μητρικές που δοκίμαζα, πήρα τελικά μια DFΙ και είδα άσπρη μέρα, χωρίς προβλήματα και ψυχολογικά κολλήματα.

Τώρα λοιπόν ήρθε ή ώρα να δω τι ψάρια πιάνω, αλλά επειδή δεν έχω ξαναδουλέψει με DFI θα χρειαστώ κάποια βοήθεια (κύριε Devil μ' ακούτε ή τζάμπα τα λέω!).

Λοιπόν η μητρική μου είναι η LANPARTY UT 790FX-M2R παρέα με έναν 6000+ και 2Gb Corsair XMS2 μνήμη. Δείτε και τα specs αναλυτικά παρακάτω:

attachment.php?attachmentid=18542&stc=1&d=1199787684

Για πείτε μου λοιπόν τώρα από που να ξεκινήσω και τι να προσέξω σ' αυτό το board. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

post-9169-1442174896,2799_thumb.jpg

φιλε μου δεν ξερω τιποτα απο την dfi που πηρες....

ο Decilcry σιγουρα ξερει γιατι εχει και αυτος ιδια μαρκα αλλα τον εχω χασει τελευταια....

υπομονη και καποιος θα σε βοηθησει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.