Jump to content

μια ευκολη απαντηση?

vickydask

Recommended Posts

Πλαίσιο στα Χανιά δεν υπάρχει, στην Κρήτη έχει κατάστημα μόνο στο Ηράκλειο στη διεύθυνση Λεωφ. Δημοκρατίας 33 και Τηλέφωνο: 2810-301300.

Δες http://www.plaisio.gr/CorporateShops.aspx?show=04.Kriti

Υπάρχει όμως E-Shop στη διεύθυνση Αναγνώστου Γογονή 118 και Τηλέφωνο: 28210 79720.

Δες http://www.e-shop.gr/eshoppoint.phtml?id=9

Θα της το στείλουν ρε παιδιά δωρεάν. Ας μας πεις Βίκυ αν έχεις κάποιες απαιτήσει και κάποιο όρια (οικονομικό) και θα σου φτιάξουμε τη σύνθεση (και όχι μόνο μία)

Θα της το στείλουν ρε παιδιά δωρεάν. Ας μας πεις Βίκυ αν έχεις κάποιες απαιτήσει και κάποιο όρια (οικονομικό) και θα σου φτιάξουμε τη σύνθεση (και όχι μόνο μία)

εχω επιλεξει απο καποιες που μου χαν προτεινει τα παιδια συγκεκριμενα του candyman γυρω στα 1000 ευρω που ηθελα.δες λιγο πιο κατω. στο πλαισιο εχω ακουσει πως μπορεις να κανεις custom στο e shop γινεται?

Εννοείται πως ναι. Πάντως θα συμφωνήσω με την αρχική σου πεποίθηση να αγοράσεις από Πλαίσιο.

ξερεις τι. ο candyman μου προτεινε τα parts του pc απτο stock του e shop οποτε εκει σιγουρα θα υπαρχουν. αλλα στο πλαισιο ισως δν τα χουν οπως λεει και παλι ο candyman.

ξερεις τι. ο candyman μου προτεινε τα parts του pc απτο stock του e shop οποτε εκει σιγουρα θα υπαρχουν. αλλα στο πλαισιο ισως δν τα χουν οπως λεει και παλι ο candyman.

Ξέρεις, βασικά είναι πιθανόν να αλλάξει η τιμή καθώς και να σου βάλουν π.χ. τροφοδοτικό κατώτερης ποίότητας για παράδειγμα. Τέλος πάντων, εγώ έφτιαξα το σύστημα από e-shop γιατί ψωνίζω απο κει και έχει μερικά parts που προτιμάω που δεν τα έχει το Πλαίσιο όπως π.χ. μητρικές MSI (και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί να σου πω την αλήθεια).

Τώρα αν θες να το πάρεις από Πλαίσιο, θα πρέπει να γίνει νέο configuration.

Ξέρεις, βασικά είναι πιθανόν να αλλάξει η τιμή καθώς και να σου βάλουν π.χ. τροφοδοτικό κατώτερης ποίότητας για παραδειγμά.

Τέλος πάντων εγώ έφτιαξα το σύστημα από eshop γιατί ψωνίζω απο κει.

Τώρα αν θες να το πάρεις από Πλαίσιο, θα πρέπει να γίνει νέο configuration.

κοιτα πρωτη μου επιλογη αφου λετε πως γινεται custom στο eshop θα ειναι εκει αφου βρισκεται και στα χανια.

κοιτα πρωτη μου επιλογη αφου λετε πως γινεται custom στο eshop θα ειναι εκει αφου βρισκεται και στα χανια.

candyman στο custom που μου εστειλες περιλαμβανονται ανεμιστηρες και windows??

επισης δν βρισκω την καρτα γραφικων στο e shop.

Windows δεν περιλαμβάνονται στα custom συστήματα γενικώς, πρέπει να τα αγοράσεις ξεχωριστά.

Ανεμιστήρες το κουτί έχει, ενώ για τον επεξεργαστή περιλαμβάνεται μαζί του.

Δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες, ειδικά εφόσον δεν θα κάνεις και overclocking...

Η κάρτα γραφικών μάλλον είναι εκτός στοκ πλέον...

Windows δεν περιλαμβάνονται στα custom συστήματα γενικώς, πρέπει να τα αγοράσεις ξεχωριστά.

Ανεμιστήρες το κουτί έχει, ενώ για τον επεξεργαστή περιλαμβάνεται μαζί του.

Δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες, ειδικά εφόσον δεν θα κάνεις και overclocking...

Η κάρτα γραφικών μάλλον είναι εκτός στοκ πλέον...

που παει να πει πως εξαντληθηκε?? α και προτασεις για windows?

Υπάρχει και η αγορά μεταχειρισμένων.

ναι γιατι δεν κοιτας καμια μεταχηρισμενη που να εχει και εγγυηση θα σου βγει ποιο φτηνα.

ομως αν και εκτος στοκ μπορω να παω εκει και να την παραγγειλω την καρτα γραφικων σωστα? οσο για μεταχειρισμενα ουτε να το σκεφτομαι δν θελω. Που ξερω γω τι τους εχει κανει ο αλλος.

ποσο περιπου θα κανουν οι νεες dx10.1? μηπως να περιμενω ως τοτε η να παρω απο τωρα την gainward bliss 8927 8800gt 512mb?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.