vickydask Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2007 μενω χανια . θελω οπως ξαναπα να παρω νεο pc. τα παιδια μου προτειναν να κανω μονη μου custom αλλα σε τι shop πρεπει να παω και να ζητησω να μου τον συναρμολογισουν?
Cyber_Cookie Νοέμβριος 16, 2007 #3 Νοέμβριος 16, 2007 Aν αγορασεις απο eshop μπορουν να σου τον συναρμολογησουν αυτοί.
thanos21unoDK Νοέμβριος 16, 2007 #4 Νοέμβριος 16, 2007 ναι αμα αγωρασεις απο e-shop στο συναρμολογουν αυτοι.αλλιως αμα παρεις απο αλλου θα πεις σε κανενα τεχνικο.
panoc Νοέμβριος 16, 2007 #5 Νοέμβριος 16, 2007 σε πολλα eshop μπορούν να συναρμολογήσουν το μηχανημα.απο την αλλη eshops υπαρχουν πολλα, 2 απο τα πιο γνωστα με μεγαλη ποικιλία ειναι ταPlaisioe-shop
vickydask Νοέμβριος 16, 2007 Author #6 Νοέμβριος 16, 2007 εχεις σκεφτει τι θες να αγορασεις?ναι έχω σκεφτεί. αλλα δε θέλω να αγοράσω από e shop
panoc Νοέμβριος 16, 2007 #7 Νοέμβριος 16, 2007 δε σε αναγκαζει κανενας να αγορασεις απο καποιο eshop, μπορείς κάλλιστα να πας σε καταστημα.Σε παρακαλώ διόρθωσε το ποστ σου σε Ελληνικά, απαγορεύονται τα greeklish.
vickydask Νοέμβριος 16, 2007 Author #8 Νοέμβριος 16, 2007 επισης το προβλημα με το πλαισιο ειναι πως αν και εχει μαγαζι στο ηρακλειο στις επιλογες για custom αποτι ειδα σενα περιοδικο δεν τα χει ολα. μονο καποια συγκεκριμενα ειδη.:022:
spiderdim1442169203 Νοέμβριος 16, 2007 #9 Νοέμβριος 16, 2007 επισης το προβλημα με το πλαισιο ειναι πως αν και εχει μαγαζι στο ηρακλειο στις επιλογες για custom αποτι ειδα σενα περιοδικο δεν τα χει ολα. μονο καποια συγκεκριμενα ειδη.:022:eshop δεν εχετε στα Χανια?ψωνισε απο εκει...
panoc Νοέμβριος 16, 2007 #10 Νοέμβριος 16, 2007 επισης το προβλημα με το πλαισιο ειναι πως αν και εχει μαγαζι στο ηρακλειο στις επιλογες για custom αποτι ειδα σενα περιοδικο δεν τα χει ολα. μονο καποια συγκεκριμενα ειδη.:022:Μπορείς να πας σε ενα καταστημα και να τους πεις ακριβως τι θες και αυτοι θα στο φτιαξουν. Στο περιοδικο/καταλογο που εκδίδουν ειναι φυσικό λόγω χώρου να εχει πολύ λίγα προϊόντα.
vickydask Νοέμβριος 16, 2007 Author #11 Νοέμβριος 16, 2007 eshop δεν εχετε στα Χανια?ψωνισε απο εκει...δν ειμαι σιγουρη. τελος παντων αλλο ειναι το προβλημα . αυτο που σας ειπα με τισ περιορισμενες επιλογες
vickydask Νοέμβριος 16, 2007 Author #12 Νοέμβριος 16, 2007 Μπορείς να πας σε ενα καταστημα και να τους πεις ακριβως τι θες και αυτοι θα στο φτιαξουν. Στο περιοδικο/καταλογο που εκδίδουν ειναι φυσικό λόγω χώρου να εχει πολύ λίγα προϊόντα.καλα θα δοκιμασω
panoc Νοέμβριος 16, 2007 #13 Νοέμβριος 16, 2007 καλα θα δοκιμασω Δε χρειάζεται να δοκιμασεις ειναι σιγουρο αυτο που σου λέω
MadCatMk21442169156 Νοέμβριος 16, 2007 #14 Νοέμβριος 16, 2007 επισης το προβλημα με το πλαισιο ειναι πως αν και εχει μαγαζι στο ηρακλειο στις επιλογες για custom αποτι ειδα σενα περιοδικο δεν τα χει ολα. μονο καποια συγκεκριμενα ειδη.:022:Πέρνα από κει μια βολτα.. στα περιοδικά δε τα γράφουν όλα.. ούτε τα μισά δε γράφουν. Άμα τους πεις τί θέλεις, λογικά θα πρέπει να στα φέρουν.Edit.. Με προλάβατε πολύ.. έπεσε και το net..
vickydask Νοέμβριος 16, 2007 Author #15 Νοέμβριος 16, 2007 Πέρνα από κει μια βολτα.. στα περιοδικά δε τα γράφουν όλα.. ούτε τα μισά δε γράφουν. Άμα τους πεις τί θέλεις, λογικά θα πρέπει να στα φέρουν.Edit.. Με προλάβατε πολύ.. έπεσε και το net.. υπαρχει ομως πλαισιο στα χανια? ριξτε μια ματια στο custom που επελεξα απαυτα που μου συστησαν τα παιδια .το θελω κυριως για games και για σχολικες εργασιες
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 16, 2007 #16 Νοέμβριος 16, 2007 Αν πάρεις από e-shop μπορείς να το ζητήσεις μονταρισμένο.(δωρεάν)Το θέμα είναι πως αν έχεις πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις(του στυλ:θέλω αυτό το fan να μπεί στην ψύκτρα ή θέλω cpu με τάδε πυρήνα ή stepping ή τα διάφορα ect) δεν θα σου τα κάνουν.Για μένα πάρε οτι θες σε κομμάτια κ βρες ένα τεχνικό να σου τα μοντάρει.Έτσι θα μπορεις να τα πάρεις από 2 ή περισσότερα μαγαζιά κ να χτυπήσεις καλύτερες τιμές(οι καλύτερες τιμές θα καλύψουν κ τα χρηματα που θα δώσεις για το μοντάρισμα).Ίσως πάλι κάποιος φίλος να ξέρει κάποιον που να δουλεύει σαν τεχνικός κάπου κ να κανονίσεις να στο μοντάρει σαν δικο του extra χωρις να ανακατεύτεί το μαγαζί που κανονικά δουλεύει(ίσως καλύτερη τιμή ετσι )
stealth1442169213 Νοέμβριος 16, 2007 #17 Νοέμβριος 16, 2007 υπαρχει ομως πλαισιο στα χανια? ριξτε μια ματια στο custom που επελεξα απαυτα που μου συστησαν τα παιδια .το θελω κυριως για games και για σχολικες εργασιεςAυτο το συστημα αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο που σου προτεινε ο Candyman και η σελιδα ειναι μαλλον απο το e-shop.http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=37753&page=2Δεν ξερω για πιο λογο δεν θελεις να το παρεις απο εκει μια και εχουν ολα τα κομματια που θελεις.Παντως αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος τοτε μπορεις να πας στο e-shop Χανιων να κανονισεις πως θελεις να το πληρωσεις και να το "κτισουν" αυτοι, ακομα μπορεις να κανεις την παραγγελια μεσω τηλεφωνου και να στο στειλουν αντικαταβολη.Η αλλη λυση ειναι αυτη που σου λενε τα παιδια δηλ.αγοραζεις τα κομματια και βρισκεις καποιον να το φτιαξει.stealth
vickydask Νοέμβριος 17, 2007 Author #18 Νοέμβριος 17, 2007 Aυτο το συστημα αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο που σου προτεινε ο Candyman και η σελιδα ειναι μαλλον απο το e-shop.http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=37753&page=2Δεν ξερω για πιο λογο δεν θελεις να το παρεις απο εκει μια και εχουν ολα τα κομματια που θελεις.Παντως αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος τοτε μπορεις να πας στο e-shop Χανιων να κανονισεις πως θελεις να το πληρωσεις και να το "κτισουν" αυτοι, ακομα μπορεις να κανεις την παραγγελια μεσω τηλεφωνου και να στο στειλουν αντικαταβολη.Η αλλη λυση ειναι αυτη που σου λενε τα παιδια δηλ.αγοραζεις τα κομματια και βρισκεις καποιον να το φτιαξει.stealthλεω πως δν θελω να παραγγειλω απο internet.αν υπαρχει πλαισιο στα χανια τοτε θα παω εκει. ποσο πρεπει να πληρωσω ενα τεχνικο για να μου το συναρμολογησει??
schumifer Νοέμβριος 17, 2007 #19 Νοέμβριος 17, 2007 Βρε Βίκυ, ούτε δεκάρα δε θα πληρώσεις σε κανένα. Θα πας στο Πλαίσιο και θα τους πεις τι θέλεις και όταν στο συναρμολογήσουν θα περάσεις να το παραλάβεις. Αυτό έλειπε εν έτει 2007 να πληρώσεις τη συναρμολόγηση....
Candyman1442169163 Νοέμβριος 17, 2007 #20 Νοέμβριος 17, 2007 Aν πας Πλαισιο τα μισά Parts θα στα αλλάξουν γιατί δεν τα έχουν (π.χ. MSI board, HEC case, Tt Toughpower PSU, etc).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.