FrOsT Ιούλιος 2, 2005 #181 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro ποιο bios να κατεβασω για dfi sli-dr? Βάλε το τελευταίο επίσημο (δες και το *warning* και πανε για 618-Χ).υ.γ. Καλά ρε ακόμα δεν την πούλησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 2, 2005 #182 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 14:41] ποιο bios να κατεβασω για dfi sli-dr? Να πω οτι στο 1ο post δεν έγραφε οτι το ΒΙΟS είναι για όλες τις NF4 της DFI (ULTRA/SLI-D/DR) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 2, 2005 #183 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Larry φρεσκο φρεσκο παρε κοσμε ακομα σε alpha βεβαια αλλα επιτελους καλυτερη υποστηριξη για E revision Cpus περισσοτεροι dividers στη μνημη και αλλα καλουδια.... Topic 702-1 702-2 702-3 lol chroma θυμασαι τι σου ειπα περι dividers/oskar? κλεινω το χρονομετρο πλεον /edit διορθωσε το link για το BIOS -3 εχει παλι το link για το -1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 2, 2005 #184 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Απλά oskar rules λέμε. Στο 1ο post το link για το -3 είναι ok πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 2, 2005 #185 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 επιτελους δοκιμαζω αλο BIOS εκτος του 310officialτο 623 δειχνει να εχει δωσει κατι τις ψηλα στις μνημες. μενει να βεβαιωθω οτι και τα υπολοιπα ειναι οκ. συγκεκριμενα 623-1 με Venice 3500+/BH5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 2, 2005 #186 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 20:10] επιτελους δοκιμαζω αλο BIOS εκτος του 310officialτο 623 δειχνει να εχει δωσει κατι τις ψηλα στις μνημες. μενει να βεβαιωθω οτι και τα υπολοιπα ειναι οκ. συγκεκριμενα 623-1 με Venice 3500+/BH5 Μπράβο ρε eSDee... δοκίμασε εσύ μιας και έχεις χρονο γιατί και εγώ έχω κολλήσει στο 3.10 official... το 510-2 που έχω βάλει για δοκιμή τώρα σκ@τούλες μου φαίνεται :...: Περίπου ίδιο συνδιασμό έχουμε.. εγώ 3000+ και ΒΗ-5/512 αλλά και αυτές είναι double-sided. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 2, 2005 #187 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Μπράβο ρε eSDee... δοκίμασε εσύ μιας και έχεις χρονο γιατί και εγώ έχω κολλήσει στο 3.10 official... το 510-2 που έχω βάλει για δοκιμή τώρα σκ@τούλες μου φαίνεται :...: Περίπου ίδιο συνδιασμό έχουμε.. εγώ 3000+ και ΒΗ-5/512 αλλά και αυτές είναι double-sided. 2x512 kingston hyperX (KHX3200k2/1g) εδω (double sided) δεχνει να τα πηγαινει καλα. σε memtest#5 ειδα το παρακατω και το περιεργο σε σχεση με το 310 official ειναι οτι αυτο το ειδα και στα windows σε winrar bench για μια προχειρη δοκιμη! (2-2-5-2-7-12-2-2-1-1-3120) @ 3.5V Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούλιος 2, 2005 #188 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Βαγγελη τα BH αυτα στα διαλεξε ο γνωστος θειος τσιπακι-τσιπακι μεσα απο την Winbond και μετα στα κανανε dimm των 512:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 2, 2005 #189 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από phil Βαγγελη τα BH αυτα στα διαλεξε ο γνωστος θειος τσιπακι-τσιπακι μεσα απο την Winbond και μετα στα κανανε dimm των 512:hehe: οχι!!! αγορασμενα απο ebay πριν ενα χρονο, ψιλο-ψημενα σε nf2, καρα-αργοψημενα σε 2.9V και default απο ενα φιλο, γιατι εγω εβραζα τα UTT/CH5 του /edit τα ατιμα ομως παντως πανε καλα, default HSPs/therma paste και ενα delta 12αρη 190CFM απο πανω τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 2, 2005 #190 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 21:05] 2x512 kingston hyperX (KHX3200k2/1g) εδω (double sided) δεχνει να τα πηγαινει καλα. σε memtest#5 ειδα το παρακατω και το περιεργο σε σχεση με το 310 official ειναι οτι αυτο το ειδα και στα windows σε winrar bench για μια προχειρη δοκιμη! (2-2-5-2-7-12-2-2-1-1-3120) @ 3.5V :drool: 3800φεύγα??????? man ζωγραφίζεις τελευταίο δικό μου που έπεσε το μάτι μου, δεν θυμάμαι MHz, ηταν 3199(ούτε 3200 γμτ ) εκτός απο boost στι μνημες το υπόλοιπο σύστημα πώς το κόβεις με το νεο bios? νορμαλ ε? γιατί το έχω για 24/7 το δικό μου και δεν θέλω να κάνει τπτ κουλά... βέβαια θα μου πείς και με το δίκιο σου, οτι αν δεν το δοκιμάσω ότι και να μου πέις.... τέσπα θα το χώσv να δώ... με την nf2 έκανα flash κάθε βδομάδα τώρα που κάνω μια φορά στο τοσο θα με πειράξει P.S: το trrd=1 δεν παίζει μόνο σε 1 γιγα ή πάει με τα MHz? γιατί απο την στιγμή που το έχωσα ένα εγώ απο τα 245 έβγαζε πολύ καλό sandra :bigsmile: 89 kai 88% PS2: στις orange δεν παίζεις? Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 21:33] Βαγγελη τα BH αυτα στα διαλεξε ο γνωστος θειος τσιπακι-τσιπακι μεσα απο την Winbond και μετα στα κανανε dimm των 512:hehe: Όχι ηταν ειδική κατασκευή όπως και ο venice του:devil: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 3, 2005 #191 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl :drool: 3800φεύγα??????? man ζωγραφίζεις τελευταίο δικό μου που έπεσε το μάτι μου, δεν θυμάμαι MHz, ηταν 3199(ούτε 3200 γμτ ) εκτός απο boost στι μνημες το υπόλοιπο σύστημα πώς το κόβεις με το νεο bios? νορμαλ ε? γιατί το έχω για 24/7 το δικό μου και δεν θέλω να κάνει τπτ κουλά... βέβαια θα μου πείς και με το δίκιο σου, οτι αν δεν το δοκιμάσω ότι και να μου πέις.... τέσπα θα το χώσv να δώ... με την nf2 έκανα flash κάθε βδομάδα τώρα που κάνω μια φορά στο τοσο θα με πειράξει P.S: το trrd=1 δεν παίζει μόνο σε 1 γιγα ή πάει με τα MHz? γιατί απο την στιγμή που το έχωσα ένα εγώ απο τα 245 έβγαζε πολύ καλό sandra :bigsmile: 89 kai 88% PS2: στις orange δεν παίζεις? Όχι ηταν ειδική κατασκευή όπως και ο venice του:devil: :banging: εκτος απο το boost στις μνημες δεν ειχα χρονο σημερα να κοιταξω κατι αλλο. δειχνει νορμαλ παντως. το trrd=1 αν το σηκωνουν οι μνημες το βαζεις . Πολλες φορες ομως μπορει να μην δεις και καθολου διαφορα η να δεις και χειροτερα αποτελεσματα σε μερικα bench. Οι δοκιμες πειθουν , δοκιμασα τα standard timmings που πρεπει να εχει καθε winbond chipακι που σεβεται τον εαυτο του. μετα βλεπουμε ναι στα πορτοκαλι παιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 3, 2005 #192 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Θα δοκιμασω να το βαλω κι εγω με winnie μηπως δω διαφορα,αν και δεν το κοβω!Καλα στην φωτογραφια του memtest εχω μια απορια..το τελευταιο ΜΒ απο τα 1024 που πηγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 3, 2005 #193 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 doing ... τωρα το ειδα. καποιο κουλο του BIOS θα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 3, 2005 #194 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [28-06-2005 15:17] συγγνωμη ρε μπιτλ και μαηκρον πλακα μας κανετε? αμα πατε απο την 1η σελιδα θα δειτε τα RAM TABLES για καθε τυπο μνημης. απο την αρχη που βγαινουν τα χχχ-1 χχχ-2 χχχ-3 ολα πανε συμφωνα με τα αρχικα........δηλαδη οποιος εχει ταδε τσιπακια βαζει το αντιστοιχα χχχ-2 διαβαστε ξανα προσεκτικα απο την αρχη και θα σας λυθει η απορια για να μην τα ξαναλεμε και για να τελειωνουμε * 4.14-1 ΤCCD * 4.14-2 ΒΗ-Χ/UTT * 4.14-3 ΤCCD/BH-X/UTT αρα αμα εχεις tccd βαζεις πρωτα το 1 και αν δεν κατσει καλα το 3 ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BIOS θες να βαλεις και εχει ΧΧΧ-1 ΧΧΧ-2 ΧΧΧ-3 βαζεις την 1 για tccd.... ποσο πιο λιανα να το κανουμε Οπότε ισχύει και για τα 623... ’ρα 623-1 TCCD optimized => Boost στα ΒΗ-5? AΤΟΠΟ????? Δηλαδή αν το TCCD optimized bios boostαρει τόσο πολύ τις bh-5 to -2 kai -3 τι θα κάνουν? Επίσης πού ισχύει το οτι είναι optimized αυτά τα bioses για τις κίτρινες αφού όλοι έχουν καλύτερα αποτελέσματα στις orange:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 4, 2005 #195 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 ολα αυτα περι συγκεκριμενου BIOS αναλογος των chip της μνημης εχω την εντυπωση πως απλα οταν τα βαλεις στο auto θα εχουν καποια timmings που αντεχουν στα chipακια. αν κατσεις και βαλεις 1 - 1 manual τα timmings δεν θα εχει καμια διαφορα ---νομιζω πως συμβαινει αυτο δεν ειναι σιγουρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 4, 2005 #196 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 συμφωνω με τον esdeeτο ειδα και γω , αυτα που υποτιθεται οτι ειναι για συγκεκριμενα τσιπ απλα αντι για auto εχουν ηδη σαν default καποιες ρυθμισειςοτι τιποτα ιδιαιτερες ρυθμισεις , τις ξερουμε εδω και πολυ καιροπιο σημαντικο ειναι καποιες αλλες αλλαγες που εγιναν οπως το dram responce timeαναρωτιεμαι ενα bios ειδικα για bh5 ας πουμε , τι παραπανω να εχει απο ρυθμισεις που δεν τις ξερουμε εμεις?ποσες αλλες παραμετροι υπαρχουν αραγε , γιατι ηδη με το χερι ρυθμιζουμε καμια 20ρια παραμετρους ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 5, 2005 #197 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 :OT: endu μπορεις να μου πεις που εχεις βιος για abit nf7-s rev2 ; :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούλιος 5, 2005 #198 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει τα switches που χρησιμοποιούμε για bios update με το awdflash? (όπως πχ το /r για reboot) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 5, 2005 #199 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Εγω χρησιμοποιω αυτα AWDFLASH xxx.BIN /py /sn /cd /cp /cc /LD /R /f τα οποια αναφερουν και στο DFI Forum εδω και πολυ καιρο απροβληματιστα!Αν εννοεις τι κανει το καθενα..απλα γραψε awdflash/? και θα στα βγαλει αναλυτικα!Elpis στειλε καλυτερα πμ,δεν ειναι αναγκη να εισαι ΟΤ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούλιος 5, 2005 #200 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Εγω χρησιμοποιω αυτα AWDFLASH xxx.BIN /py /sn /cd /cp /cc /LD /R /f τα οποια αναφερουν και στο DFI Forum εδω και πολυ καιρο απροβληματιστα!Αν εννοεις τι κανει το καθενα..απλα γραψε awdflash/? και θα στα βγαλει αναλυτικα!Elpis στειλε καλυτερα πμ,δεν ειναι αναγκη να εισαι ΟΤ.. Ευχαριστώ!Θυμάμε τι κάνουνε, απλά δεν θυμάμε ποια χρησιμοποιούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.