Jump to content

DFI NF4 ΒΙΟS releases (τελ. ενημέρωση 28/11/05)

enduracell

Recommended Posts

Jet...

Thank you sensei! Θα δοκιμασω το βραδακι και αυριο Τριτη (που ειναι και ανοικτα το απογευμα) θα την παω multirama για RMA :p

OT: Ρεζιλικι.... τωρα ειδα οτι αυτα που ρωταω εγω στην 7η σελιδα, τα εχουν ξαναρωτησει στην ... 1η...:bye: :tomato::boxed::slap: Τρελλος spammer ο SLN

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

SLN γίνεται αυτό, το έχω δοκιμάσει με ένα muvo mp3 player. Το κάνεις bootable με το util της ΗΡ που υπάρχει στα tools. Μετά flash-ρεις κανονικά.

update. Βγήκαν 5.09 και 5.10 beta bios, δείτε το 1ο post για περισσότερες πληροφορίες και download :)

οπως και με τα προηγουμενα.....

1-->tccd

2--->bh-X

3--->tccd/bh-x/utt

παντως με το καινουριο ειμαι 10χ260 1:1 με 1.475 ρευμα......καλυτερο μου φαινεται

Αρχική απάντηση από greekfragma

οπως και με τα προηγουμενα.....

1-->tccd

2--->bh-X

3--->tccd/bh-x/utt

παντως με το καινουριο ειμαι 10χ260 1:1 με 1.475 ρευμα......καλυτερο μου φαινεται

Το να βάλεις το 3 που κανει για όλα δεν είναι το ίδιο με το να βάλεις ενα απο τα 2 πρωτα ανάλογα τι μνήμες έχεις? (δλδ έχω tccd τι να βάλω το 1 τι το 3 το ίδιο δεν είναι?)

Προφανώς μόνο με δοκιμή μπορείς να ξεχωρίσεις το καλύτερο, δεν είναι όλες οι TCCD ίδιες.

Αρχική απάντηση από kallileo

Για BH ποιο να βαλουμε?????

Εδώ το 510-2 δουλεύει μια χαρά.

απο οτι μιλησα και με αλλους το 3 ειναι ενας συνδυασμος των 2 πρωτων..........αν εχεις tccd καλυτερα να βαλεις το 1ο ως πιο customized για tccd chips.....το 3 ειναι λιγο πιο σφιχτο στις ρυθμισεις για να αγγιξει και τα αλλα τσιπακια.......οποτε καλυτερα ξεκινα με το 1......μετα πας στο 3

Εγω με τις Geil τι να βαλω αραγε?Επειδη συμπεριφερονται σαν tccd μαλλον τα 1,3;) .Δεν βλεπω και πολλους μ'αυτες τις μνημες...

Edit:Δοκιμασα τα 3.10Final, 4.14-1, 4.14-2, 4.14-3 αλλα το αποτελεσμα με απογοητευσε!Με την K8NS Ultra εφτανα τα 270 και τωρα βγαζω λαθη απο τα 255!!Με το 4.14-2 δεν ανοιγε ουτε στα 250(οπως αναμενοταν με 3-4-4-x).Θα δοκιμασω και τα καινουρια αλλα δε νομιζω οτι θα υπαρξει αλλαγη:(

Εdit2:Αλλαξα και επεξεργαστη αφου ο προηγουμενος βγηκε οφ απο δικη μου βλακεια.Ψιλομπανανα φαινεται να ειναι(0504)..λετε να φταιει κι αυτο?Οι μνημες δεν θα επρεπε τουλαχιστον να περνανε το memtest?

Εγω δεν ειδα κατι διαφορετικο παντως με το 510-1...

@deadlock7: κατεβασε τον cpu multi στο 8χ και το ldt στο 3χ, ετσι με 270ΗΤ θα εχεις cpu@2160, που λογικα θα τα εχεις με default ρευμα

Καμια διαφορα κι απο μενα με τα 510!

SlotKiller:Το προβλημα μου δεν ειναι τα MHz(ουτως η αλλως οπως ειπα μπανανα φαινεται..ετσι δειχνει οσο περναει ο καιρος).Το θεμα ειναι γιατι η μνημη τα φτυνει στα 255,οταν με τη προηγουμενη μητρικη οπως ειπα πηγαινε 270 στα ιδια ρευματα!

ψαξε τα υπολοιπα timings που δινει το dfi, αν τα εχεις auto σιγουρα δεν θα παει... στο auto δεν δινει χαλαρα timings ;)

Επειδη χρησιμοποιουσα το A64tweaker γνωριζω σχεδον ολες τις επιλογες στα timings.Τεσπα ελπιζω με καποιο καινουριο bios να βγαλω ακρη..μεχρι τοτε ψαξιμο!!

Δοκίμασε και τη νεα επιλογή (dram response time) στο normal αν η μνήμη σου δεν ανταπεξέρχεται στο fast.

Παιδιά πάντως εγώ είδα διαφορά στο o/c με 3500+ caa2c(clawhammer)

Στα ίδια mhz θέλει λιγότερο vcore και τραβάει και πιο πολλές ώρες prime....

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 00:44]

Δοκίμασε και τη νεα επιλογή (dram response time) στο normal αν η μνήμη σου δεν ανταπεξέρχεται στο fast.

To δοκιμασα με τα 5.10-x Bios.Πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη!Με λυπει το γεγονος οτι πηρα αυτη τη μητρικη για μεγαλυτερο oc και δυστυχως ειμαι αρκετα πιο κατω απ'οσο περιμενα!Μια ερωτηση:το memory interleaving το ενεργοποιω?Η μνημες ειναι Geil Platinum PC3200 2*256 (single sidded).Τα τσιπακια δεν γνωριζω,αλλα σε sites διαβαζω οτι ειναι CH-5(5ns).Οι ρυθμισεις που χρησιμοποιουσα παλιοτερα ηταν στα 265(2.8ν) αυτες

clip3oo.th.jpg

Συγνωμη ξερω οτι βγαινω λιγο εκτος θεματος..

Το ΜΑΧ Asynch Latency στο 6? Πολυ ενδιαφερον. Για δοκιμασε λιγο πιο ψηλα(7-8-9) και πες μας αν ειδες καμια διαφορα.

Σε ποια μητρικη πηγαιναν οι μνημες 260φευγα?

Δεν γινεται τπτ παιδια..απο 255+ τρωω λαθη στο memtest!Οποτε τις τρεχω πλεον με το 3.10 στα 2-3-3 με χαμηλο fsb.Οι μνημες πηγαν 270 στην GA-K8NS Ultra χωρις ψυξη(με default ψυκτρες)και 2.8v!!Εβαλα εναν 12αρη πανω τους και πηγαν 275 error free αλλα δεν δοκιμασα παραπανω.Τωρα ειμαι 215ΜΗζ με διαιρετη 166 ετσι clip20vk.th.jpg

MAX asynch πηγαιναν και 5 μεχρι καποια MHz μετα μονο 6..γενικα δεν ακουν και πολυ στο ρευμα.Δεν μου ειπατε τελικα να ενεργοποιησω το interleaving?

• 2 weeks later...

Δεν ξερω αν το εχει δει κανεις αλλα εχει βγει ενα modded bios του 510-2 απ'τον Hellfire.Οπως ισχυριζεται ανεβαζει το bandwidth και εριξε το ρευμα του κατα 0.1v στην ιδια ταχυτητα.Απ'οτι καταλαβα καλο ειναι κυριως για ΒΗ,UTT(φαινεται και λογω του bios που διαλεξε να κανει mod).Κανετε flash με δικη σας ευθυνη παντα...;)

Κατεβαστε εδω

Το thread ειναι αυτο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.