Jump to content

TV tuner και πρόγραμμα παρακολούθησης TV

tempo

Recommended Posts

καλημέρα,

τελικά χθες αγόρασα το TV tuner ASUS MyCinema U3000 Hybrid USB2 το οποίο υποστηρίζει αναλογική και ψηφιακή τηλεόραση καθώς και ράδιο FM

Με μια πρώτη ενασχόληση με την καρτούλα είμαι αρκετά ικανοποιημένος τόσο απο την ποιότητα της όσο και απο την απόδοση της. Νομίζω είναι μια καλή αγορά.

Το θέμα μου είναι το software που συνδεύει την κάρτα. Πρόκειται για το CyberLink PowerCinema το οποίο αν και πολύ καλό και πλήρες δεν με βολεύει καθόλου. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα για να βλέπω TV και να ακούω ραδιόφωνο?

*** δεν θέλω πρόγραμμα για να βλέπω TV μέσω internet θέλω πρόγραμμα που να εκμεταλεύεται την κάρτα TV.

ευχαριστώ

φίλοι μου SOS

έβαλα το ChrisTV καθώς και το IntervideoWinDVR. Και στα 2 έχω πολύ καλή εικόνα άλλα δεν έχω ήχο. Βλέπω τα κανάλια χωρίς να ακούω. Μήπως κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια λύση?

ευχαριστώ

Πρέπει να δηλώσες στις ρυθμίσεις του ήχου από πού "βγαίνει " ο ήχος σου. Πχ line in ,και τέτοια. Κοινώς παίξει με αυτήν τη ρύθμιση μέχρι να έχεις ήχο. Επίσης στις ρυθμίσεις του ήχου των παραθυριών σου πρέπει να έχεις ανοίξει το line ιν αν θυμάμαι καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.