tempo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2007 καλημέρα,τελικά χθες αγόρασα το TV tuner ASUS MyCinema U3000 Hybrid USB2 το οποίο υποστηρίζει αναλογική και ψηφιακή τηλεόραση καθώς και ράδιο FMΜε μια πρώτη ενασχόληση με την καρτούλα είμαι αρκετά ικανοποιημένος τόσο απο την ποιότητα της όσο και απο την απόδοση της. Νομίζω είναι μια καλή αγορά.Το θέμα μου είναι το software που συνδεύει την κάρτα. Πρόκειται για το CyberLink PowerCinema το οποίο αν και πολύ καλό και πλήρες δεν με βολεύει καθόλου. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα για να βλέπω TV και να ακούω ραδιόφωνο?*** δεν θέλω πρόγραμμα για να βλέπω TV μέσω internet θέλω πρόγραμμα που να εκμεταλεύεται την κάρτα TV.ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 Δοκίμασε τα dscaler και christv.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hp911442169166 Νοέμβριος 15, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 Υπάρχουν 2. Το chris tv σε free και shareware και το Dscaler με καλή ποιότητα εικόνας. Αλλά υποψην δεν θα έχεις remote control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Νοέμβριος 15, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 κάποιο άλλο? μόνο αυτά τα 2 υπάρχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 To ChrisTV είναι πολύ καλό, το χρησιμοποιώ κι εγώ (την full version όχι την free). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Νοέμβριος 17, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2007 φίλοι μου SOSέβαλα το ChrisTV καθώς και το IntervideoWinDVR. Και στα 2 έχω πολύ καλή εικόνα άλλα δεν έχω ήχο. Βλέπω τα κανάλια χωρίς να ακούω. Μήπως κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια λύση?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Νοέμβριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2007 Πρέπει να δηλώσες στις ρυθμίσεις του ήχου από πού "βγαίνει " ο ήχος σου. Πχ line in ,και τέτοια. Κοινώς παίξει με αυτήν τη ρύθμιση μέχρι να έχεις ήχο. Επίσης στις ρυθμίσεις του ήχου των παραθυριών σου πρέπει να έχεις ανοίξει το line ιν αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.