Jump to content

με συμφερει? πλιζ βοηθεια

vickydask

Recommended Posts

λοιπον θα ελεγα να πουμε κατι τελικο στο κοριτσι και να μν πρωτεινε ο καθενας τα δικα του.

edit:Candyman καλο αυτο το pc που πρωτεινες.

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Thanos21unoDK: Ναι νομίζω ότι δεν είναι άσχημο, να 'σαι καλα... :)

Υ.Γ. Sorry για την χάλια photo, το είχα φτιάξει σε ένα ωραίο gif, 30kb μόνο αλλά προφανώς το site μου την άλλαξε. Κάτι παρέβλεψα φαίνεται..

Το κουφο ειναι οτι με την καρτα γραφικων που εβαλα δεν μπορει να εκμεταλλευτει την αναλυση τις οθονης που εβαλα, και κατι αντιστοιχο(αντιστροφο) συμβαινει με την οθονη και την καρτα γραφικων που εβαλε ο Candyman.

τελικα τι πρεπει να προτιμισω candyman η soulclaimer???

mad cat ωραια η προταση σου. θα δω α μπορω να πεισω τους γονεις μου για 300 ευρω περισσοτερο.

οπως ειπα θα θελα να χει Intel

Core 2 Quad Q6600

τελικα τι πρεπει να προτιμισω candyman η soulclaimer???

Με φάγαν λάχανο ε; :022:

Χμμ.. ψηφίζω Candyman, λόγω τροφοδοσίας και Motherboard.. κάτα τ'αλλα είναι και ίδια για να λέμε και του στραβού το δίκιο...

Με φάγαν λάχανο ε; :022:

Χμμ.. ψηφίζω Candyman, λόγω τροφοδοσίας και Motherboard.. κάτα τ'αλλα είναι και ίδια για να λέμε και του στραβού το δίκιο...

madcat εισαι 15?

Εγω ψηφιζω soulclaimer, λογω κουτιου, (δε θα βρισκει η GT στους σκληρους) στο 6C που προτεινε ο Candy ακομα και μια Χ1900 με το ζορι μπαινει-->tried that.

και μητρικης. (ειχα Μ2Ν SLI DLX την δοξαζα, αλλά, αλλά. για να λεω τωρα Neo V3 εχω λογο ;))

Και λογω οθονης. Σαφως πιο ξεκουραστη η Philips. Την εχω δουλεψει πολλές ώρες.

@vickydask:

Aν ειναι να δωσεις 300 παραπανω μην τα δωσεις σε quad. Δωσ' τα στους απορου... ..εεεπ αυτο είναι απο αλλου.

Δωστα σε καλυτερη οθονη και ακομα εναν σκληρο και θα με θυμηθείς. ;)

Soulclaimer, πίστεψε με αν την είχε σε στοκ το eshop, θα είχα βάλει MSI K9N Platinum SLI.

Η Asus M2N SLI πάντως είναι καλή μητρική.

Απο κει και πέρα, την άποψη μου για τα ASUS την ξέρουν όλοι, μην αρχίσω τώρα πάλι. Και μόνο το γεγονός ότι Asus φέρνει το Πλαίσιο είναι αρκετό για να μην πάρει κανείς! Στα λεφτά αυτά όμως είναι από τις καλύτερες επιλογές. Εγώ γενικά προτιμώ MSI και είναι γνωστόν εδώ μέσα!

Aπο κει και πέρα εγώ προτείνω SLI για να υπάρχει αν τυχόν χρειάζεται ή χρειαστεί στο μέλλον. Γενικά σαν option να υπάρχει είναι καλή φάση, ειδικά τώρα που οι SLI μητρικές βρίσκονται και με κάτω από 100 ευρώπουλα...

Την Philips που λες τώρα, αν και την έχω σε μεγάλη εκτίμηση ως εταιρία, στα monitor ΌΤΙ κι αν έχω δει από αυτήν δεν με ικανοποίησε ποτέ.

H 8800gt χωράει στο heroichi, αρκεί να μην βάλεις τον δίσκο στην ίδια ευθεία με την vga. Ta δύο κουτιά πάντως έχουν μικρή διαφορά σε διαστάσεις, ορίστε:

HEROICHI 6XR8: 460x210x430

HEROICHI 6C29: 450x190x410

1 εκατοστό διαφορά σε ύψος, δύο σε πλάτος και δύο σε μήκος.

Πάντως αν δώσει κανείς 65 ευρώ για το κουτί που λες, υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτό το κόστος:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700278

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806085

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700326

Εγώ προτείνω το συγκεκριμένο γιατί στα 30+ ευρώ είναι πολύ καλή αγορά.

Απο κει και πέρα, ας διαλέξει ότι θέλει. The Candyman has spoken... :D

οπως ειπα θα θελα να χει Intel

Core 2 Quad Q6600

Πεταμένα λεφτά κατά την γνώμη μου. Παίρνεις αυτό και ΟΤΑΝ χρειαστείς ισχύ 4 πυρήνων του πετάς έναν Phenom x4 πάνω όπως είναι... much better.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.