Νικος76 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και θέλω να κάνω capture από αναλογική πηγή εικόνας (video) στο PC .Δεν είμαι κανένας τρελαμένος του είδους Δηλαδή δεν δίνω (δεν έχω) 300 για κάρτα μόνο και μόνο για να κάνω τις ταινίες που έχω στο αρχείο μου DVD .Κοίταξα στο πλαίσιο αλλά οι κάρτες βίντεο που έχει δεν μου γέμισαν το μάτι..τώρα θα μου πείτε «οπα ρε Mεγαλε!!! Για ακριβές δεν έχεις και οι φτηνές δεν σου γεμίζουν το μάτι .»Δεν ξερώ αν πρέπει να εμπιστευτώ εξωτερική κάρτα π.χ. με σύνδεση USB1 ή κάρτα τηλεόρασης των 50 .Αν κάποιος «ξέρει από βέσπα» .. ας με φωτίσει .
saxon_747 Φεβρουάριος 10, 2005 #2 Φεβρουάριος 10, 2005 Mεταξυ των δυο λυσεων προτιμησε το tv tuner. Θα κανει αξιοπρεπη συλληψη video και θα εχεις και tv.
tasosmos Φεβρουάριος 10, 2005 #3 Φεβρουάριος 10, 2005 Σε μερικες καρτες γραφικων(συνηθως στις ακριβες) το βυσμα (μοιαζει με ps2) που χρησιμοποιειται για tv-οut μπορει με ενα μετατροπεα να χρησιμοποιηθει ως video-in με αρκετα καλη ποιοτητα.Αν δεν εχει video-in η καρτα σου τοτε καλυτερα να προτιμησεις εσωτερικη καρτα tv ή αν δεν εχεις χωρο στο κουτι και θες εξωτερικη οπωσδηποτε usb2. Σε usb1 συνηθως η ποιοτητα ειναι χαλια.
kIlGoRi Φεβρουάριος 11, 2005 #5 Φεβρουάριος 11, 2005 ναι η λυση του video capture απο την καρτα γραφικων ειναι παρα πολυ καλη .. εγω συνεδεα στην geforce 4200 ti μου το video και εκανα θαυματα απο το movie maker των windows
Νικος76 Φεβρουάριος 12, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 12, 2005 ευχαριστω πολυ παιδες ...καμια ιδεα για καρτα γραφικων.δεν παιζω παιχνιδια (το λεω αυτο γιατι ξερω οτι στα παιχνιδια χριαζεσαι "βαρυ πυροβολικο".με προγραματα μουσικης ασχολουμαι (Επαγκελματικα) ,και για την πλακα μου γραφω κανενα dvd κ.τ.λ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.