Jump to content

Ετοιμοπαράδοτη 8800GT;

»A«DrUnKenSTeiN

Recommended Posts

Παιδια το παρακανουμε λιγο, ειναι καλη καρτα αλλα και τα 270 απο 215 που αρχισε η ιστορια δεν ειναι λιγα.

Για να τν παρεις σε μια μερα πρεπει να εισαι πολυ τυχερος....Εγω τν παρειγγηλα τν προηγουμενη Τριτη κ ακομα περιμενω...Κ μου ειχαν πει 1-2 μερες..:074:

Για να τν παρεις σε μια μερα πρεπει να εισαι πολυ τυχερος....Εγω τν παρειγγηλα τν προηγουμενη Τριτη κ ακομα περιμενω...Κ μου ειχαν πει 1-2 μερες..:074:

τωρα?

post-2444-1442174833,5897_thumb.jpg

Οταν πηγα να τν παρω εγω ελεγε 1-2 μερες..Την Gainward ομως..Κ ακομα περιμενω..:022:

Οταν πηγα να τν παρω εγω ελεγε 1-2 μερες..Την Gainward ομως..Κ ακομα περιμενω..:022:

παρε τηλ αυριο και πες τους να βγαλουν εκεινη την καρτα και να βαλουν αυτην ετσι ωστε να ερθει την επομενη

απλο:033:

Ηρθε από E-shop σε μια βδομάδα μετα το order.Αστερακι η καρτούλα αλλά ανεβάζει θερμοκρασίες.Υπάρχει prob με το fan speed λόγω drivers διαβασα κάπου.Η gainward έχει ένα tool μαζί με την κάρτα(EXPERTtool το όνομα αυτού που κάνει κοντρόλ τα fan κ ο/c κ άλλα πολλά.Το θέμα είναι πως έχει noise αν βάλεις manual τα fan πιο πάνω).Τώρα είμαι με 54 idle k μέχρι 85 σε load χώρίς πολύωρο παίξιμο κ χωρίς πείραγμα σε fan ή ρολόγια(στο auto to experttool που δεν έχω testarei καλα -ntune k rivatuner κάνουν δουλείά επήσις αλλά δεν τα δοκίμασα ακόμα-μεταφέρω ότι διάβασα σε forum).Όλο το άλλο σύστημα σε χαμηλές temp κ το δωμάτιο στους 22C.Θα ποστάρω full system specs etc αυριο αν προλάβω.Να κάνω κ καμιά δοκιμούλα ακόμα.Σε ut3 demo πάντως με όλα στο full

Shangri-la(που έχει κάτι πολύ δύσκολα σημεία σε fps) με 15 Bots στο inhuman level(εχω την εντυπωση πως μετράει το πόσο καλά παίζουν τα bots κ σε gpu k σε cpu-πιο πολύ κίνηση,πιο πολλοί υπολογισμοί κτλ-correct me αμα είμαι λάθος)το χειρότερο που πήρα ήταν 60fps k πήγε έως εως 120-140fps.Aνετότατο gameplay.Δεν έχω χρόνο για άλλα δυστυχώς.Ότι άλλο ανακαλύψω θα το ποστάρω.Thanx για τις μεγιές κ για όλα :) .

Edit:2007-11-21 12:59:37 - UT3Demo

Frames: 34523 - Time: 254099ms - Avg: 135.864 - Min: 68 - Max: 261

Shangila

2007-11-21 12:53:36 - UT3Demo

Frames: 28094 - Time: 223391ms - Avg: 125.762 - Min: 49 - Max: 243

Heatray

15 bots Godlike όλα στο Full.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.