Jump to content

Ετοιμοπαράδοτη 8800GT;

»A«DrUnKenSTeiN

Recommended Posts

Δύσκολη εποχή για πρίγκιπες ..... Χρειάζεται αρκετή τύχη για ετοιμοπαράδοτη ..

Mα δεν μπορώ να καταλάβω, μια μια τις φερνουν απο την ταϊβάν? Δεν μπορούν να φερουν κανα κοντεϊνερ να καλυφθεί η ζητησις?

Mα δεν μπορώ να καταλάβω, μια μια τις φερνουν απο την ταϊβάν? Δεν μπορούν να φερουν κανα κοντεϊνερ να καλυφθεί η ζητησις?

και το στοκ απο τις GTS/GTX τι θα το κανουν ? ;)

και το στοκ απο τις GTS/GTX τι θα το κανουν ? ;)

Αυτό είναι το πρόβλημα.

To You (infoquest) θα την εχει ετοιμοπαραδοτη προς το τελος του μηνα. Απο 20/11 και μετα μου ειπαν να ρωτησω.

Είδα στο site m8 αλλά δεν περιμένω τόσο χωρίς Pc.Aυτό που έχω μόνο για internet κάνει(δεν έχω κ καμιά pci-express vga να βολευτώ 4 now).Αν δεν βρεθεί κανένας να ξέρει θα την order από κάπου.

Υπαρχει πολυ μεγαλη ζητηση γι'αυτες γενικα,και δεν θα βρεις ευκολα,μεσα στον επομενο μηνα.Καλυτερα να στραφεις σε κατι αλλο....

Υπαρχει πολυ μεγαλη ζητηση γι'αυτες γενικα,και δεν θα βρεις ευκολα,μεσα στον επομενο μηνα.Καλυτερα να στραφεις σε κατι αλλο....

Στο e-shop περιμένουν παρτίδα την Πέμπτη ή Παρασκευή(οπότε θα την έχω την Δευτερα ή Τρίτη αν ολα παν καλά)Έλεγα μπας κ την βρω γρηγορότερα.Δεν ψάχνω για άλλη.Οι new gts θα είναι ακριβές λογικά.

Στο e-shop περιμένουν παρτίδα την Πέμπτη ή Παρασκευή(οπότε θα την έχω την Δευτερα ή Τρίτη αν ολα παν καλά)Έλεγα μπας κ την βρω γρηγορότερα.Δεν ψάχνω για άλλη.Οι new gts θα είναι ακριβές λογικά.

τα ιδια λεγανε και σε φιλο μου απο αλλο μαγαζι και εχουνε περασει 2 βδομαδες και τιποτα. Καλυτερα απο εξωτερικο πιο γρηγορα θα ερθει!! anyway wiss you luck! :)

Έρχετε μια φίλη από Αθήνα κ θα'θελα να μάθω αν υπάρχει πουθενά η 8800GT ετοιμοπαράδοτη.Εχω πάρει τα πάντα κ μου μένει η vga.

Τι θα λέγες για λουλούδια? Πιάνει πάντα!

Δε κρατήθηκα :046: . Ελπίζω να φέρει τη παρτίδα το e-shop να βγεις ασπροπρόσωπος... Και όντως είχα διαβάσει πως είχαν δώσει λίγες αρχικά στην αγορά.

Τι θα λέγες για λουλούδια? Πιάνει πάντα!

Δε κρατήθηκα :046: . Ελπίζω να φέρει τη παρτίδα το e-shop να βγεις ασπροπρόσωπος... Και όντως είχα διαβάσει πως είχαν δώσει λίγες αρχικά στην αγορά.

Πιστεύει πως τα λουλουδια είναι σαν κομμένα γενετικά όργανα(δεν πίανουν όλα σε όλες:) )

Πιστεύει πως τα λουλουδια είναι σαν κομμένα γενετικά όργανα(δεν πίανουν όλα σε όλες:) )

Ε τότε προχώρα με τη σίγουρη λύση της 8800:033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.