Jump to content

Μετατροπή stock Intel cooler σε Northbridge Pot.

stelios

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

έπρεπε να το δει και ο έξω κόσμος δεν άντεξα

και εσύ GV διόρθωσε το Quote σου :p αρκετά ρόμπα έχουμε γίνει με την ορθογραφία στα ελληνικά... :D

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2979351#post2979351

Στελιο η βάση είναι αρκετά χοντρή...μήπως έπρεπε να γίνει μια διαμόρφωση απο την μέσα πλευρά;Μόλις τελειώνω το κόψιμο απο τα φινς στην default απο τον Q6600 μου...100+ φινς...Η δική σου δεν νομίζω να ήταν απο Q, ή κάνω λάθος;Στην δική μου η βάση ειναι τουλάχιστον 10mm σε πάχος...

Όχι δεν ήταν από Q. Απ'τους παλιούς Ε είναι νομίζω.. και τα φινς είναι πιο χοντρά στην δική μου. Τι διάμετρο έχει η τρύπα? Αν βλέπω καλά πρέπει να είναι πιο μεγάλη από την δική μου.

Η Βάση, ναι, είναι λίγο χοντρή και αυτό φάνηκε και στο τεστ, αργούσε να κατεβάσει θερμόκρασία (σε σχέση με τα άλλα κάνιστρα.. - δεν είμαι και ειδικός :p) αλλά δεν έχανε και θερμοκρασία τόσο γρήγορα.. Αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης να μας πει ο 11 :D

• 2 weeks later...

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=367901

:041:

600αρισε τελικά... και λίγο περισσότερο ακόμα :p

Αλλά.. :041: από τα 610 fsb που είναι το validation στα 560 τρεχει οποιοδήποτε bench.. Any ideas? Θέλει κάπου αλλού ρεύμα μήπως? Αν ξέρει κάπιος ας με ενημερώσει γιατί λίωνει ο πάγος :p

To ενδεχόμενο να σε σταματάει η CPU...δεν το εξετασες?

WOW πάντως για το απαοτελεσμα..απο 560 σε 610 max δεν ειναι και λιγο. Λογικα καπου εκει θα τερματιζε. Τα chipset δεν περνουν και παρα πολυ,ακομα και με extreme ψυξη.

Μπα.. δεν νομίζω.. Αν δεις και στο validation το cpu είναι στα 5.5Ghz.. 500 mhz διαφορά? έπρεπε να τρέχει έστω στα 5.2-5.3.. To north είναι στους ~-5 - -10 C με 1.65V.. περισσότερο δεν πέρνει.

Μπα.. δεν νομίζω.. Αν δεις και στο validation το cpu είναι στα 5.5Ghz.. 500 mhz διαφορά? έπρεπε να τρέχει έστω στα 5.2-5.3.. To north είναι στους ~-5 - -10 C με 1.65V.. περισσότερο δεν πέρνει.

FSB Wall εννοούσα.

Τα 610 ειναι 2 much.

:rolleyes:

>610 για cpu wall μου φένεται ναι.. Αλλά δεν είμε απόλυτα σίγουρος..

Δεν μπόρεσα να βρω τι φτέει.. Άλλωστε δεν έχει και πολλές επιλογές στο bios αυτή η μητρική.. Δύστροπο chipset όμως ρε γμτ.. :( Αν κατέβενε κάτω από -11C ή ανέβενε πάνω από -9 κατά την διάρκεια του bench έφευγε reboot απευθείας. Για να μην σχολιάσω την μλκ με το ρεύμα που δεν του άρεσε >από 1.65V :mad:

Πολύ γκαντέμης είμαι τελικά.. Τόσες φορές που benchara και καμία μα καμία φορά δεν πέτυχα τον στόχο μου λόγω διαφόρων προβλημάτων :rolleyes:

Εντυπωσιάστικα οφείλω να ομολογήσω με το πάτημα και την μόνωση του northbridge!!

dsc01696ui2.jpg

dsc01695ta3.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.