stelios Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 Ότι λέει και ο τίτλος.. Θα είναι για το northbridge της p5k μου και ελπίζω να το βοηθήσει να ανεβάσει fsb γιατί έχει να δώσει το cpu μου (θέλω να) πιστεύω. Κόστος.... 3 ευρώ προχωράμε με την κατασκευή Έπρεπε με κάποιο τρόπο να βγάλω τον χαλκό.. Δυστηχώς όμως είναι σχεδόν αδύνατο και έτσι αποφάσισα να κόψω όλα φινς (ένα ένα ) Έτσι κατάληξα σε αυτό εδώ: Τα πόδια της εμποδίζαν και έτσι τα έκοψα με το dremel, ( perfect fit ) Έβγαλα και μια τρύπα για το θερμόμετρο Καλά ως εδώ, σειρά έχει να κολλήσουμε ένα κομμάτι χάλκινης σωλήνας για να μεγαλώσει λίγο το 'δοχείο'. Για να τα κολλήσω, ζέστανα πρώτα την πρώην ψήκτρα σε ικανοποιητική θερμοκρασία και μετα καλάι γύρω γύρω έγινε η δουλειά :finger010: κοντινή Η βάση μετά το ζέσταμα έγινε λίιγο.. bananabanana και την καθάρισα με αυτό εδώ (πάρα πολύ καλό.. ψεκάστε, σκουπίστε τελιώσατε ) Το βασικό μέρος τελείωσε.. Μετά απο αρκετά μετρήματα και προσπάθειες κατάφερα να σημαδέψω το πλεξυ με το οποίο θα σφύξει το pot στην μητρική Τρύπημα, τοποθέτηση, μόνωση βάσης και πέρνουμε αυτό και η τελική του μορφή Η μητρική όπως φαίνετε στις φότο δεν έχει τρύπες γύρω από το north και έτσι θα αρκεστούμε στα tire-up για ακόμη μια φορά. Θα προσθέσω φώτο της τοποθέτησης όπως επίσης και αποτελέσματα των δοκιμών το σαββατοκυρίακο. Υ.Γ.1 Ξέρατε ότι η στοκ ιντελ ψήκτρες έχουν 62 φινς?? :p Όχι?? ε τώρα το μάθατε Υ.Γ.2 Συγνώμη για τις φωτοςς. Ξέρω ξέρω... πρέπει να αλλάξω μηχανή..bananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Τελείως Sτέλιο , Νομίζω πάμε για Gt wr ahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Α Ψ Ο Γ Ο Σ!! sticky και first page! Innovation ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Μάϊος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ωραίος...αντε τώρα σκίστην... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Τρομερη πατεντα! καλα Στέλιο, χαρα στο κουραγιο σου! ενα ενα φανταζομαι τα μετραγες τα fins... περιμενουμε τα scores Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Αυτά τα mod του 10ευρου από το πουθενά είναι όλα τα λεφτά! Μπράβo man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Μάϊος 8, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Τελείως Sτέλιο , Νομίζω πάμε για Gt wr ahahahahah Ήρεμααα Α Ψ Ο Γ Ο Σ!! sticky και first page! Innovation ftw! Thanks Χρήστο! Ωραίος...αντε τώρα σκίστην... Η σκυτάλη πηγαίνει τώρα στον LN supplier του team Τρομερη πατεντα!καλα Στέλιο, χαρα στο κουραγιο σου! ενα ενα φανταζομαι τα μετραγες τα fins... περιμενουμε τα scores Τα χέρια μου πονάνε ακόμα , δεν έφευγαν και πολύ έυκολα banana Αυτά τα mod του 10ευρου από το πουθενά είναι όλα τα λεφτά! Μπράβo man! Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 άψογος!Respect!:finger010:αντε να δούμε ποσο θα κερδίσεις σε FSB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos111 Μάϊος 8, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Μπραβο stelio. :smile051: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iced Μάϊος 8, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Στελιο all the money το pot! Αντε και την επομενη να ξυρισεις default ψυκτρα απο Q που εχει πολλα περισσοτερα finsAστειευομαι φυσικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven_04 Μάϊος 8, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ευγε. τρομερη εμπνευση.... αντε να ερθουν και τ'αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάϊος 8, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ωραίος ρα! Έτσι, αθάνατη πατέντα! Άντε με το καλό να 600αρίσεις, κοντά είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Μάϊος 9, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Άψογος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 9, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ωραιος ο stelios !!! ειχα δει κατι αναλογο αλλα ο τυπος το ειχε κανει waterblock για cpu αλλα δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με αυτο στην ομορφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάϊος 9, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ωραίος. Μπράβο!Έχεις φαντασία και τα χέρια σου πιάνουν.Και πάλι μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Μάϊος 9, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Με λίγο πάτεντάρισμα άκομα γίνετε και κάνιστρο για έπεξεργαστη!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο ρε συ τέλεια η πάτεντα Το κάμαρι της λέμεσου άπλα:smile051: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάϊος 9, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Πολυ καλο και εξυπνο, Εύγε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάϊος 9, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Τρομερή πατέντα!!Πάρα πολύ καλός ο stelios!!:smile051::smile051::smile051:1000 μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Μάϊος 9, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ωραίος ρα! Έτσι, αθάνατη πατέντα! Άντε με το καλό να 600αρίσεις, κοντά είσαι Αυτό ελπίζω και εγώ Σταύρο Με λίγο πάτεντάρισμα άκομα γίνετε και κάνιστρο για έπεξεργαστη!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο ρε συ τέλεια η πάτεντα Το κάμαρι της λέμεσου άπλα:smile051: Αν δεν έμποδιζαν τα πόδια για να τα κόψω δεν θα χρειαζόταν τίποτα Ευχαριστώ πολύ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 9, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 χαχα έσκισες μπράβο σου απλά :rauch005: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.