Jump to content

Ποια ψύκτρα

samplist

Recommended Posts

Ποια ψύκτρα για 3,2 p4 s478 πάνω σε asus p4p800-e να πάρω? Θα ήθελα μια που να μη χρειάζεται να βγάλω όλο το motherboard εχετε κάτι υποψην? A! δε θα υποστει oc, απλα μου εχει παρει τα αυτια η μαμισια!

Scythe Mugen/Ninja,Thermalright XP120/HR01,Thermaltake BigTip 120 VX

ζαλμαν 9700,gigabyte g power cooler pro

Eπειδή πρόσφατα είχα σετάρει έναν Costa Rica Prescott σε full στροφές 3200 περίπου ήταν όντως κουραστική.

Θερμοκρασία γύρω στο 58.

Εσύ που είσαι;Μήπως σε παίρνει να χαμηλώσεις τις στροφές;Γύρω στις 2000 είναι καλά.

Παρε αυτήν.

Μπαινει στο υπαρχον συστημα στηρηξης και απο θορυβο... Scythe ;)

Να σημειώσω πως παιρνει από 4φαν μεχρι 14αρι.

Yπαρχει και αυτή που είναι περιπου στα ιδια επιπεδα θορύβου και απόδοσης και είναι κατα 3€ φθηνοτερη.

ειναι ενος φιλου το pc (τα δικα μου ειναι στην υπογραφή) και δε ξέρω απο θερμοκρασιες πως παει, εχετε να προτινεται καμια απο πλαισιο επειδη εχει πιστωτικό.... Spyrus αυτες που προτεινεις θα χρειαστουν να ξηλώσω ολο το mobo?

ειναι ενος φιλου το pc (τα δικα μου ειναι στην υπογραφή) και δε ξέρω απο θερμοκρασιες πως παει, εχετε να προτινεται καμια απο πλαισιο επειδη εχει πιστωτικό.... Spyrus αυτες που προτεινεις θα χρειαστουν να ξηλώσω ολο το mobo?

Με καμία από αυτές δε βγάζεις μητρική για αυτό στις πρότεινα.

Απλά βλέπε Mugen θέλει υπομονή και ακριβές κινήσεις για να

μπει γρήγορα.

Δές λιγο και αυτές που μπορείς να τις συνδυάσεις με όποιον ανεμιστήρα θέλεις.

Είναι βέβαια λιγο παλιότερες αλλα για μένα ειναι πάρα πολλή καλές.

http://www.eworld.com.gr/details.php?prod=234

http://www.eworld.com.gr/details.php?prod=233

Εγώ προτείνω αυτή GIGABYTE 3D ROCKET II

Official Site-Specifications

άμα θες να παρεις κατι καλό σε αερόψυξη.

Λοιπον λογο του οτι εχω μια μανια να δοκιμαζω καλες αεροψυξεις η συγκεκριμενη ψυκτρα εκτος απο:

α.Αστεια τιμη.(Με αυτα τα χρηματα παιρνεις τις 2-3 καλυτερες αεροψυξεις αυτη τη στιγμη)

β.9αρι ανεμιστηρα ο οποιος κανει λες και εχει καταπιει κανενα RD 350 λιγο πριν το κοφτη (και δυστηχως στις 3 χιλιαδες στροφες επρεπε να τη δουλευω για να δω ελαχιστα καλυτερες θερμοκρασιες απο την τρισαθλια stock ψυξη του πρωην χ2 4200 μου.

γ.Την χειροτερη αποδοση σε ψυκτρα που εχω δοκιμασει ποτε σε αυτη την κατηγορια τιμης.

Δεν εχει να προσφερει τπτ μα τπτ αλλο στον υποψηφιο αγοραστη της.

Τωρα το οτι την αγορασες δε σημαινει πως πρεπει να την προτεινεις και σε αλλους και μαλιστα λεγοντας "άμα θες να παρεις κατι καλό σε αερόψυξη".

Δοκιμασε να βαλεις πανω στο pc σου μια scythe με τα μισα λεφτα απο αυτην, πιες με τα υπολοιπα 3 ποτα και μετα ψαξε για ανοιχτο παραθυρο με θεα να την πεταξεις.:001:

Φιλικα παντα Νικος.

Υ.Γ προτεινω να μεταφερθει στην κατηγορια αεροψυξη οπου και ανηκει.

Έχω το προηγούμενο μοντέλο εδώ και περίπου 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Τώρα αν εσύ έχεις αντίθετη άποψη, γι αυτό υπάρχοθμε εδώ, για να γράφουμε τις απόψεις μας! :D :D :D

Υ.Γ. Έχει και ρυθμιστή στροφών που ζήτησε ο hp91.

Μια καλή περίπτωση απόδοσης, look και τιμής είναι αυτή

GHPDU21MF_p.jpg

Την έχω κι εγώ. Αθόρυβη μέχρι το 40-50% του fan μετά ανεβαίνει λίγο, αλλά δεν έχει διαφορά μεγάλη σε απόδοση. Είναι χάλκινη με επίστρωση νίκελ. Γενικά η συγκεκριμένη έχει πολύ καλή απόδοση με μικρό αριθμό rpm's. Πραγματικά αξίζει να την τσεκάρεις...

Έχει και ρυθμιστή στροφών που μπαίνει είτε σε 3,5" bay είτε σε slot πίσω στο κουτί.

Δες και δύο review αν θες...

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=799

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1904

Έχω το προηγούμενο μοντέλο εδώ και περίπου 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Τώρα αν εσύ έχεις αντίθετη άποψη, γι αυτό υπάρχοθμε εδώ, για να γράφουμε τις απόψεις μας! :D :D :D

Υ.Γ. Έχει και ρυθμιστή στροφών που ζήτησε ο hp91.

Βρε ναι :001: σιγουρα ο καθενας γραφει την αποψη του απλα λογω του οτι εχω ακομα 3-4 αεροψυκτρες σπιτι αν θες φερνεις και τη δικια σου,τις δοκιμαζουμε επι τοπου να δεις για το ποτε θα με ρωτας που εχω ανοιχτο παραθυρο με θεα:033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.