Jump to content

WD FAT32??

Εvo8-By-m-diox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα χθες τελικά έναν εξωτερικό σκληρό...WD My Book essential 750GB και όλα καλά(όχι ότι τώρα δεν πάνε)το ερώτημα μου είναι το εξής....Έχω και έναν seagate(250GB)ο οποιος είναι ntfs.......θα έχω κάποιο πρόβλημα???μήπως θα ήταν φρονιμότερο να αλλάξω format στον δίσκο??Και άμα ναι πως γίνετε(άμα γίνετε)...

Πέρασα κάτι αρχεία από τον seagate κατευθείαν στο WD(καμια 200GB)και έτσι λίγο που τα άνοιξα να τα δω δεν είχα πρόβλημα....

Σε ευχαριστώ πολύ man...Να υποθέσω ότι δεν διαφωνεί κανένας e?

κανείς.

Το fat32 είναι απαρχαιωμένο file system.

πχ δεν μπορείς να έχεις αρxείο μεγαλύτερο από 4 GB και πρόσφατα είδα παιχνίδια που λένε fat32 not supported.

Κάνω restart το pc μου...Το ανοίγω πάω να κάνω format και μου λέει να κλείσω όλα τα παράθυρα αλλα είναι όλα κλειστά γιατί μόλις ανοίγω το pc........

δεν μπορείς να κάνεις format μέσα από τα windows γιατί τα windows χρησιμοποιούν τον δίσκο.

Και δεν χρειάζεται να κάνεις format, μετατροπή σε ntfs θα κάνεις. Το κάνουν προγράμματα του στυλ partition magic κτλ και γίνεται και με μία εντολή από τα windows (convert D: /fs:ntfs)

ότι και να κάνω είτε format είτε απλά μετατροπή με τον τρόπο μου λέει να κλείσω τα προγράμματα που συσχετίζονται με τον δίσκο...δεν υπάρχει κάτι (τουλάχιστο δεν βλέπω κάτι)πως μπορώ να μάθω τι πρέπει να κλείσω ώστε να κάνω την καταραμένη την μετατροπή?

τελικά το έκανα μέσα από το command.prompt αντιμετώπισα κάποια προβλήματα αλλα όλα μια χαρά τελικά...το ερώτημα μου είναι....Έκανα test με το hdtune και στο average μου έβγαλε 30.1mb/sec είναι πολύ??λίγο??φυσιολογικό???Να τονίσω ότι ο δίσκος είναι παντελώς μα παντελώς άδειος..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.