pas2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 Γειά σας.Προχθές πήρα την εν λόγω οθόνη όλα καλά μέχρις στιγμής, αξίζει τα λεφτά της, πολύ καλή ποιότητα εικόνας όμως υπάρχει ένα προβληματάκι. Έχω συνδεδεμένη την οθόνη στην DVI θύρα της VGA και όταν ανάβω το pc στην αρχή τσεκάρει τις εισόδους της, μετά δεν εμφανίζει πληροφορίες από bios αλλά εμφανίζει εικόνα στο ''ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ'' όταν δει ότι παίρνει σήμα από DVI τότε μπαίνει στα windows και από κει και πέρα λειτουργεί κανονικά. Επείσης δεν μπορώ να δω την οθόνη του bios, αυτό γιατί?Έχω περάσει τους drivers της οθόνης αλλά σίγουρα αυτό δεν έχει κάμια σχέση.Η VGA είναι η Albatron GeForce 5700 LEQ με DVI. ΜΕ την CRT οθόνη δεν γινόταν αυτό. Τι μπορεί να χρειάζεται.Υ.Γ δεν έχω διαβάσει ακόμα το manual.Ευχαριστώ.
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 10, 2007 #2 Νοέμβριος 10, 2007 Εδώ λέει για blackouts k δεν διάβασα όλο το thread(είμαι στην δουλειά).Δες αν κάτι σε βοηθάει απο δω(δίνονται κάποιες λύσεις απ'οτι κατάλαβα).Hope να μην είναι άκυρο εντελώς το thread.http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=82982
PainkiLer Νοέμβριος 10, 2007 #3 Νοέμβριος 10, 2007 ΚαλημεραΦιλε μου και εγω αυτη την οθονη εχω.Δυο φορες μου την αλλαξαν για να πετυχω καλο κομματι.Το πρωτο κομματι ειχε προβλημα με τα ρευματα και εκανε θορυβο,απο αυτον που κανουν οι μετασχηματιστες.Την δευτερη φορα μου εστειλαν(μαλλον το ιδιο "διορθωμενο" και δεν επαιζε καθολου.Μετα απο ενα τηλ. του πατερα μου...μου εστειλαν καινουριο κομματι το οποιο μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα,εκτος απο ενα καμμενο sub-pixel που δεν φαινεται καθολου.Μετα με πηραν και τηλ. να με ρωτησουν αν πανε ολα καλα με την οθονη μου!Πολυ καλη και ποιοτικη οθονη αλλα οι εταιριες,μπροστα στο κερδος τους,δεν προσεχουν καθολου τα προιοντα τους,πλεον.Αυτο που λες εμενα δεν μου το εκανε ποτε.Λογικα θα φταιει η καρτα γραφικων σου,αφου βλεπει το σημα απο τα windwows σημαινει οτι γενικα παιρνει σημα.Αν η καρτα γραφικων σου εχει την παλια εξοδο δοκιμασε και με αυτη να δεις τι σου κανει.
pas2007 Νοέμβριος 10, 2007 Author #4 Νοέμβριος 10, 2007 Λοιπόν ακούστε πως έχει τώρα το πράγμα.Πριν λίγο τέσταρα την οθόνη στην DVI της VGA του άλλου PC και πήρε αμέσως σήμα. Δλδ εμφάνισε κανονικά τις πληροφορίες του Bios και όλα τα άλλα. Η VGA του άλλο PC είναι η Club 3d Ati Radeon 9550.Οπότε μάλλον βρήκα τι φταίει, θα αλλάξω κάρτα γραφικών.Η Albatron GeForce 5700 LEQ στο 1ο PC είναι αγορασμένη τον Ιούνιο του 2004 και η ATI Radeon 9550 τον Δεκέμβρη του 2005. Πιστεύω πως με την Albatron παίζει και πρόβλημα συμβατότητας.Πείτε μου και εσείς την γνώμη σας.
alxandros Νοέμβριος 10, 2007 #5 Νοέμβριος 10, 2007 Κι εγώ έχω το ίδιο 'πρόβλημα'. Δεν προλαβαίνω να δω το αρχικό Post που κάνει το pc kai εμφανίζει εικόνα όταν έχουν αρχήσει να φορτώνουν τα Windows. Έχω μια 7600gt. Πριν με CRT δεν είχα πρόβλημα αλλά με το που σύνδεσα την TFT γίνετε αυτό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.