Tresure Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2007 Μετά που έκανα format στο pc δεν έπαιζε το lineage καθόλου όμως.. και όχι μόνοτο πρόβλημα μάλλον οφείλεται στην κάρτα γραφικών μου...ενώ πριν έπαιζε μια χαρά μετά το format lagare παρα πολύ σε σημείο να μην μπορώ να κουνήσω το ποντίκι μου!! Λοιπόν, μετά που έκανα το format έπρεπε να κάνω ενημέρωση την κάρτα γραφικών...αλλά έχασα το cd της κάρτας... τώρα?? μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? είναι καλή κάρτακαι δεν θέλω να αγοράσω καινούργια!!! help me please!!!Η κάρτα μου είναι : RADEON 9200 PRO 256 mbΚαι ξέχασα να γράψω ότι άλλα παιχνίδια τα παίζει μια χαρά μόνο στο lineage συμπεριφέρεται έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Νοέμβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Είσαι φοβερός, δεν φτάνει που η κάρτα είναι 4 γενιές πίσω, θες να παίζεις και lineage χωρίς να έχεις φορτώσει τους drivers. Τί μάρκα είναι η κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Νοέμβριος 9, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 κάτσε να κοιτάξω φίλος :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Νοέμβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 Εγώ με Χ1900ΧΤΧ και σε μερικά σημεία κολούσα. Πόσο μάλλον η 9200. Σκέψου το ενδεχόμενο της αναβάθμισης γιατί πλέον η 9200 είναι πολύ απαρχαιωμένη για τα σημερινά παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 εδώ θα βρεις τους Drivers που ζητάς..http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Νοέμβριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2007 πέρνα τους drivers, αλλά εγώ με Ati 9200se-dt και με drivers είχα κάποια προβληματάκια στο lineage, ενώ με NVidia κανένα απολύτως(τις ίδιας κατηγορίας οι nvidia/ati)Επίσης δοκίμασε να βάλεις lower details και το texture στο average αν δεν το κάνει με lower details αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Νοέμβριος 10, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 εδώ είναι η κάρτα ty παιδιά για τις οποιες απαντήσεις πιστεύω να είναι όντως τα drivers.http://img116.imageshack.us/img116/7828/kartagrafikonmoyyl7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Νοέμβριος 11, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή κάρτα γραφικών( και φθηνή παρακαλώ tongue.gif ) για να μπορεί ανταπεξέλθει το pc μου.:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Νοέμβριος 11, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Μια 7600GS με λιγότερα από 100 ευρώ πιστεύω θα σε ικανοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Νοέμβριος 11, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 ευχαριστώ πολύ μεγάλε:057: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.