Jump to content

Αξιζει η υδροψυξη σε 0,09 επεξεργαστες AMD?

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες οπως λεει και ο τιτλος περασα στα νερα και διαφορα σε οβερκλοκ, ειτε σε σταθεροτητα ειτε σε ΜΗΖ ειναι μηδαμινη. Αξιζουν να ψυχονται αυτα τα τσιπακια η τσαμπα χαλαμε την ωρα μας?

Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 22:48]

Εγω θα πηγαινα σε phase κατ΄ευθειαν!!!

Σωστός.... ;)

ισως κερδισεις ελαχιστα σε σταθεροτητα.

κερδιζεις σιγουρα σε ησυχια ομως.

Αν πριν είχες καμιά ΣΛΚ με 4 δέλτα στα 16 βολτ και τώρα ένα ψυγείο με 2 120άρηδες @ 7 βολτ τότε τι να σου κάνει...

Πάντως αν είναι έτσι ,βουρ όλοι οι 0.09 γουίνιδες για sub-zero...

ταπεινη μου γνωμη οτι περα απο την ησυχια δεν εχεις λγο για νερο. δεν ξερω ο δικος σου πως παει αλλα στο νετ μπορεις να δεις παρα πολλους να τρεχοθν στα 2,7G (με τα αναλογα βολτ) με στοκ ψυκτρα... οποτε μαλλον περιττο ειναι

θενξ φιλε , νομιζα οτι με κρατουσαν τεμπς στα 2600 αλλα τελικα με κραταει ο κοντρολλερ. Αχρηστο το νερο στους Α64 0,09 για οσους νομιζουν οτι θα πανε παραπανω με καλυτερη ψυξη. Το μονο που κερδισα ειναι η ησυχια μου αλλα σε κοστος δυσαναλογο για τα δικα μου στανταρ κοστος

η υδρόψυξη δίνει στους K8 αν δίνεις volts αν κυμαίνεσαι στο 1.5-1.6 συμφωνώ ότι δε δίνει.

Το καλοκαίρι βέβαια θα αλλάξουν τα πράγματα.

τι θα γινει το καλοκαιρι , εννοεις λογω υψηλων θερμοκρασιων η θα εχουμε νεους επεξεργαστες, (διπυρηνα κοκ?)

Αρχική απάντηση από ea6gka

τι θα γινει το καλοκαιρι , εννοεις λογω υψηλων θερμοκρασιων η θα εχουμε νεους επεξεργαστες, (διπυρηνα κοκ?)

λόγο υψηλών θερμοκρασιών, οι διπύρηνοι θα αργήσουν σε desktop για 939 και ακόμα πιο πολύ οι Μ2

Πες μας πόσα volts δίνεις στον Wini.

τερμα, οσο δινει το Νεο4, 1.674 περιπου, οσο πιο πολυ δινω τοσο κερδιζει σε σταθεροτητα, αλλα δε λεει να δωσω 0,5 βολτ για να ανεβαινω 100-200 ΜΗΖ

Αρχική απάντηση από Doom [Σήμερα, στις 12:21]

ουτε με phase-change δεν ανεβαινουν??????

Ανεβαίνουν τρελά.... ;)

αλλα δε λεει να δωσω 0,5 βολτ για να ανεβαινω 100-200 ΜΗΖ

P4 έχεις ή K8? anyway λίγα δίνεις, εγώ θα έδινα και μέχρι 1.9 αν τα άκουγε μέχρι εκεί και φυσικά μπορείς να κρατήσεις κόντρα Watts (κάτι που δε μπορείς να κάνεις με την Boxed της AMD και κλειστά παράθυρα στο δωμάτιο).

Αχρηστο το νερο στους Α64 0,09 για οσους νομιζουν οτι θα πανε παραπανω με καλυτερη ψυξη.

στο βαθμό που η παραπάνω τάση βοηθάει δεν είναι άχρηστο... ίσως είναι για τη cpu σου... μη το γενικεύουμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.