GAngel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 μου βγαζει κατα την εγκατάσταση του ΤΙΜΕSHIFT και με πετάει έξω απο την εγκατάσταση!!!!!!!!(εχει γουστο να φταίει το δισκάκι) Εχει συμβεί σε κανένανάλλο αυτό και πως μπορώ να το διωρθώσω ;
manolis1442169134 Νοέμβριος 6, 2007 #2 Νοέμβριος 6, 2007 Ναι , το δισκάκι ειναι.Δεν διορθώνεται,ειναι κακής ποιότητας..... Δυστηχως
GAngel Νοέμβριος 6, 2007 Author #3 Νοέμβριος 6, 2007 Γνωρίζεις κανένα πρόγραμμα για διώρθωση των tracks του δισκου;
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 6, 2007 #4 Νοέμβριος 6, 2007 γρατσουνισμένο;Εχεις δοκιμάσει να το πλύνεις φαντάζομαι. Δοκίμασε πάλι να πάρεις image (alcohol π.χ.) δούλεψε σε μένα παλιότερα.Και με copy εχω ακούσει πως τα κατάφερε κάποιος.
GAngel Νοέμβριος 7, 2007 Author #7 Νοέμβριος 7, 2007 γρατσουνισμένο;Εχεις δοκιμάσει να το πλύνεις φαντάζομαι. Δοκίμασε πάλι να πάρεις image (alcohol π.χ.) δούλεψε σε μένα παλιότερα.Και με copy εχω ακούσει πως τα κατάφερε κάποιος. Ναι πριν το βάλω φωτιά με φλογοβόλο:rainote: ι αm joking . Την κίνηση μέσω alcohol την έκανα αλλα μου το έκανε corrupt. Όπως και να έχει Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
tacticalcube138 Νοέμβριος 7, 2007 #8 Νοέμβριος 7, 2007 μου βγαζει κατα την εγκατάσταση του ΤΙΜΕSHIFT και με πετάει έξω απο την εγκατάσταση!!!!!!!!(εχει γουστο να φταίει το δισκάκι) Εχει συμβεί σε κανένανάλλο αυτό και πως μπορώ να το διωρθώσω ;Διάβασε εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=33525&highlight=%E1%F0%EF%F4%DD%F6%F1%F9%F3%E7
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.