ΕΛ_ΓΡΕΚΟ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ..ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ PC... ΛΟΙΠΟΝ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.. pc1: -cpu:Intel Celeron D345 3066 MHz(S478)-RAM:2x256mb 2.5-3-3-8 Unbuffered DDR SDRAM PC3200 (2x200 MHz)64 bitGPU:vga:Prolink GeForce FX 5700LE 128mbPSU:NoName 420 Watt ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ...ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΝΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΤΑΛΚΕΡ..ΤΟ ΠΡΟ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ............ΤΟ ΟΜΠΛΙΒΙΟΝ!! Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ 17ΑΡΑ..ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΟΦ BE QUIET 750ΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 350 ΕΥΡΩ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ..? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!:063:
tacticalcube138 Νοέμβριος 6, 2007 #2 Νοέμβριος 6, 2007 Θα μπορούσες να πάρεις μια καλή agp κάρτα, αλλά εδώ που έχουν πέσει οι τιμές μπορείς να πάρεις καινούργιο σύστημα, φθηνό και πολύ καλύτερο.Κρατάς την οθόνη και παίρνεις μια μητρική με 70 ευρώ, έναν διπύρηνο amd, ένα δίσκο με 50 ευρώ, 1GB ram στα 667ΜΗz, ένα τροφοδοτικό heroichi και μια κάρτα γραφικών με ότι περισσεύει.
ΕΛ_ΓΡΕΚΟ Νοέμβριος 6, 2007 Author #3 Νοέμβριος 6, 2007 ΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? :063:
Prayer! Νοέμβριος 6, 2007 #4 Νοέμβριος 6, 2007 Τactical,του χρόνου το παιδί πάει φοιτητής...λέω να πάρει καλύτερα φέτοςhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528390 και να βάλει και 2 γίγα ddr1 μεταχειρισμένες (στα 60 ευρώ λογικα,αφού καινούριες κάνουν 90),να πάρειένα τροφοδοτικό heroichi,και την καλύτερη pci-e που να μην τρώει bottleneck από έναν celeron στα 3 γίγα.Και όταν θελήσει κοπανάει και έναν SATA II!Αυτή είναι η 1η ιδέα μου..πές μου πως την βλέπεις και το βράδυ που θα έχω χρόνο σου ποστάρω και την 2η...
Necro Νοέμβριος 6, 2007 #5 Νοέμβριος 6, 2007 Καλωσήρθες στη παρέα. Μία παράκληση μόνο, τα caps απενεργοποίησε. Η γνώμη μου είναι να τα κάνεις 450 και να πάρεις καινούργιο PC. Βλέποντας celeron, 512mb μνήμη κτλ, νομίζω πως όσα και να σκάσεις για AGP κάρτα ή για μνήμη ή για ο,τιδήποτε, δε θα παίζεις με τίποτα τα παιχνίδια που θες, γιατί στο συγκεκριμένο σύστημα πάντα κάτι θα λείπει. Εκτός αν εννοείς τα PES1-6 .
ΕΛ_ΓΡΕΚΟ Νοέμβριος 6, 2007 Author #6 Νοέμβριος 6, 2007 Σορρυ για τα caps... οταν λεω pro εννοω το pro 2008...καταλαβαινεις λοιπον τι ειμαι δυσκλα...! τι μπορουμε να κανουμε με το υπαρχον μπατζετ..? και μπορω να το αυξησω λιγο αν βρεθει κατι εξαιρετικο..:004:
Necro Νοέμβριος 6, 2007 #7 Νοέμβριος 6, 2007 Σορρυ για τα caps... οταν λεω pro εννοω το pro 2008...καταλαβαινεις λοιπον τι ειμαι δυσκλα...! τι μπορουμε να κανουμε με το υπαρχον μπατζετ..? και μπορω να το αυξησω λιγο αν βρεθει κατι εξαιρετικο..:004:Με 450-500 φτιάχνεις ολοκαίνουργιο που μπορεί να παίξει ότι θες(μη φανταστείς τρελά η κάτι τέτοιο αλλά θα είναι οκ).
ΕΛ_ΓΡΕΚΟ Νοέμβριος 6, 2007 Author #8 Νοέμβριος 6, 2007 ρε παιδια σορρυ κιολας...αλλα θα ηθελα να μου πειτε κατι συγγεκριμενο..για να ξερω κι εγω τι θα κανω...ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον...
tacticalcube138 Νοέμβριος 6, 2007 #9 Νοέμβριος 6, 2007 Ψάξε στο skroutz και βρες το φθηνότερο κομμάτι από κάθε part ή ρίξε μια ματιά στα site των: eshop, plaisio κ.λπ.Π.χ. αν θα πήγαινες σε νέο pc ποια parts θα χρειαζόσουν;
ΕΛ_ΓΡΕΚΟ Νοέμβριος 6, 2007 Author #10 Νοέμβριος 6, 2007 ναι ...οκ ψαχνω τοση ωρα και εχω πελαγωσει λιγο.. θελω να μην ξεφυγω πολυ απο τον προυπολογισμο... και αν συνφωνειτε η διαφωνειτε με τη γνωμη τοu v.djay θελω τι προτασεις και τη βοηθεια σας απεγνοσμενα... ty prokatavolika:102:
Prayer! Νοέμβριος 6, 2007 #12 Νοέμβριος 6, 2007 Ρε παιδιά...σαν να μην μιλάμε ελληνικά εδώ μέσα.Έχετε πάρει σβάρνα και προτείνετε συνθέσεις χωρίς να κάτσετε να εκτιμήσετε καταστάσεις...Σε 6-9 μήνες το παιδί πάει για νέο pc με υψηλές προδιαγραφές(γιατι ως φοιτητή θα του τσοντάρουν οι γονείς του)Επομένως για τα παιχνίδια που παίζει,στις αναλύσεις που τα παίζει,και με τα φίλτρα που τα παίζει,ένας 3άρης επεξεργαστής,2γίγα μνήμης και μια 1950προ θα τον καλύψουν πιστεύω.Τουλάχιστον για τους επόμενους 9 μήνες...Οπότε γιατι να πάρει νέο pc-μέτριων επιδόσεων σήμερα,και να δώσει 500 ευρώ τσάμπα,αφού έτσι και αλλιώς θα πάρει καινούριο σε 9 μήνες το πολύ?
ΠΥΡΗΝΑΣ Νοέμβριος 6, 2007 #13 Νοέμβριος 6, 2007 Σε 6-9 μηνες θα το αναβαθμισει, δε θα το πεταξει στα σκουπιδια.
Prayer! Νοέμβριος 6, 2007 #14 Νοέμβριος 6, 2007 Όταν θα πάρει μητρική θα την κρατήσει για όλη την φοιτητική του ζωή δλδ τουλάχιστον γ 5 χρόνια...και απο κει και πέρα θα αναβαθμίσει τα υπόλοιπα υποσυστήματα σε αυτά τα χρόνιαΆρα καλύτερα να πάρει νε μητρική το Q4 08 παρά τώρα,δλδ το Q4 07...όσο πιο αργά την πάρει τοσο πιο καινούρια θα ναι άρα πιο αναβαθμίσιμη κατα τα χρόνια της φοιτικής του ζωής...
coolmind Νοέμβριος 6, 2007 #15 Νοέμβριος 6, 2007 Λοιπον αυτο που σου γραφω θα σου φτασει και για 2 χρονακια(λεμε τωρα)με μια καλυτερη καρτα γραφικων μετα απο λιγο.μητρικη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522500μνημες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1026399επεξεργαστης http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=916080καρτα γραφικων http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=994561τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=923338.Bγαινει 480 euro αλλα το μονο που θα πρεπει να αλλαξεις μετα απο λιγο καιρο οπως σου εγραψα θα ειναι μια καλυτερη καρτα γραφικων αν σου χρειαστει.Κουτι,δισκους και cd-rom-dvd,κρατας αυτα που εχεις.
schumifer Νοέμβριος 6, 2007 #16 Νοέμβριος 6, 2007 Κοίτα Λάρυ με 350 πουλάκια και καινούρια κομμάτια δε θα πας πολύ μακριά. Αφού βρίσκεσαι σε διαδικτυακό φόρουμ και έχεις και βοήθεια από φίλους θα σου έλεγα το εξής.ΜΤΧΜεταχειρισμένα.Τουτέστιν.Μητρική ΑΜ2 που θα δεχτεί στο μέλλον 4πύρηνο ΑΜΔ όταν το θελήσεις/χρειαστείς/γουστάρειςΤο φθηνότερο επεξεργαστή ΑΜ2 που μπορείς να βρεις, τον οποίον και θα υπερχρονίσεις2 γίγα μνήμες, τις οικονομικότερες που μπορείς να βρεις, προτείνω τις 800άρες του Πλαισίου ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1026399)Μία από τις καρτάρες γραφικών προηγούμενης γενιάς που πουλάνε κοψοχρονιά στις πωλήσεις , πχ, κάτι 1900 με 90 ευρά, 7900 με 100 και τέτοια κόλπα....Τροφοδοτικό αν διάβασα σωστά θα έχει ένα bequiet 700 σωστά? Οπότε δεν αναφέρω.Και τέλος κάνα δίσκο , το μεγαλύτερο που θα μπορεί να πάρει με τα χρήματα που θα του περισσέψουν.Κουτί δε βλέπω γιατί θα πρέπει να αλλάξει.
ΕΛ_ΓΡΕΚΟ Νοέμβριος 6, 2007 Author #17 Νοέμβριος 6, 2007 επιτελους να κι ενας με ολοκληρωμενη αποψη..ευχαριστω ρε schumifer...θα το σκεφτω πολυ σοβαρα..!:017:
schumifer Νοέμβριος 6, 2007 #18 Νοέμβριος 6, 2007 Μην το σκεφτείς ψάξε. Μπορεί να μην είναι απόλυτα υλοποιήσιμο αυτό που προτείνω. Αν μη τι άλλο , να πάρεις οπωσδήποτε την κάρτα γραφικών σου από τα ΜΤΧ, τα άλλα πάμφθηνα είναι έτσι κι αλλιώς.Στην κάρτα γαφικών όμως θα έχεις πολύ χρήμα κέρδος.Α! και όλα τα ΜΤΧ να είναι με ισχύουσα εγγύηση
ΕΛ_ΓΡΕΚΟ Νοέμβριος 6, 2007 Author #19 Νοέμβριος 6, 2007 ενταξει οσο να ναι..είμαι λίγο επιφυλακτικός με τα ΜΤΧ αλλα σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ απο μένα... θα σε εμπιστευθώ..νομίζω..και αφού υπάρχει εγγυηση δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... το θέμα είναι τώρα πού θα βρείς αξιόπιστα MΤΧ... είναι ένα πρόβλημα αυτό!!..τεσπα.. λοιπόν πάω να πεθάνω στον ύπνο...!! καληνύχτα σε όλους..:015: κάθε επιπρόσθετη πληροφορία και συμβουλή καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη!! ευχαριστω πολύ..τα ξαναλέμε.. Α!! και schumifer...ΜΤΧ rules... :080:
Necro Νοέμβριος 6, 2007 #20 Νοέμβριος 6, 2007 ενταξει οσο να ναι..είμαι λίγο επιφυλακτικός με τα ΜΤΧ αλλα σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ απο μένα... θα σε εμπιστευθώ..νομίζω..και αφού υπάρχει εγγυηση δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... το θέμα είναι τώρα πού θα βρείς αξιόπιστα MΤΧ... είναι ένα πρόβλημα αυτό!!..τεσπα.. λοιπόν πάω να πεθάνω στον ύπνο...!! καληνύχτα σε όλους..:015: κάθε επιπρόσθετη πληροφορία και συμβουλή καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη!! ευχαριστω πολύ..τα ξαναλέμε.. Α!! και schumifer...ΜΤΧ rules... :080: MTX βάζεις αγγελία σε sites όπως το pctechnology στη κατηγορία αγορές
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.