Seeker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 Είναι καλά αυτά (και απο το site της Thermaltake) τα 80mm FANs? Θέλω κάτι αθόρυβο και σχετικά αποδοτικό για το κουτί μου αλλά δεν έχω εμπειρία απο Thermaltake... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Για ποιους ακριβώς λες για τους Silent Cat, τους Smartfan ή τους άλλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αυτά που δίνω στα links δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Φεβρουάριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Ο Silent Cat δεν είναι αθόρυβος όπως λέει. Έχω εναν 9αρι και στα 12v που είναι η default τάση του δουλεύει στις 2500rpm περίπου και δεν έιναι αθόρυβος. Αν τον δουλεψεις με μικρότερη τάση (πχ 7v, περίπου 1500rpm) τότε είναι τελιίως αθόρυβος. Είναι και πιο αθόρυβος και απο Enermax στις χαμηλές στροφές του Enermax. Λογικά θα ισχύει το ίδιο και για τους 8άρηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Φεβρουάριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Ο Silent Cat είναι τελείως μούφα, κάνει σαν αεροπλάνο, μόνο άμα του ρίξεις πάρα πολύ τις στροφές <1500 τότε είναι κάπως πιο αθόρυβος αλλά τελείως αθόρυβος σε καμιά περίπτωση, έτσι μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αν το Silent Cat είναι μούφα τότε τι ανεμιστηράκι να προτιμήσω που να είναι αθόρυβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Χμμμ... θα έλεγα ότι απλά ο silent cat βγάζει τον ίδιο θόρυβο με ένα κλασσικό ανεμιστήρα δουλεύοντας 100 στροφές παραπάνω... Σε τέρμα γκάζι κάνει σαν ελικόπτερο, μέχρι 2200-2300 είναι σχετικά ήσυχος (είναι και χοντρό το κουτί μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Φεβρουάριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Ο Thunderblade είναι ο πιο ήσυχος της σειράς. Δουλεύει στανταρντ κάτω των 2000 σ.α.λ.....το θέμα είναι όμως να μην φτάνουμε στο σημείο να ρίχνουμε στροφές και υπονομεύουμε την αποτελεσματικότητα των...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Φεβρουάριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Εξαιρετικά αθόρυβοι είναι οι Panaflo από το hacshop, αλλά τους έχει πάρα πολύ ακριβά!Θα σου πρότεινα τους CoolerMaster από το eshop που επιπλέον έχουνε και LED και είναι και σε αρκετά καλή τιμή. Τους έχω βάλει στο δικό μου PC και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.