»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 6, 2007 Author #21 Νοέμβριος 6, 2007 Καλα, πάντως μόλις το πάρεις τσέκαρε τις συνδεσμολογίες και αν έχουν τροφοδοτήσει τα πάντα σωστά... Ετσι σαν tip στο αναφέρω γιατί έχω δει διάφορα... Θα δω μπάς κ μπορέσω να ε'ιμαι εκεί όταν το κάνει.Αν κ μάλλον θα με διώξει στο 1ο δεκάλεπτο.''Μην το βάζεις έτσι αυτό,μην το βάζεις έτσι εκείνο''. Δεν αντέχομαι ώρες ώρες...... Ότι κ να γίνει στανταρ θα το τσεκάρω.
didicola Νοέμβριος 6, 2007 #22 Νοέμβριος 6, 2007 Από e-shop τελικά.Δεν έχει χρέωση η συναρμολόγηση στα κεντρικά τους.Αν κ θέλανε να το αποφύγουν τελικά μου είπαν πως μπορεί να γίνει το μοντάρισμα στο εδώ e-shop point με 15-20 ευρο.Ας γίνει η δουλειά μου κ χαλάλι τα 20 ευρο αν πάνε στην τσέπη τους.θα σου κοψουν αποδειξη για τα 15-20€ απο περιεργεια?
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 6, 2007 Author #23 Νοέμβριος 6, 2007 θα σου κοψουν αποδειξη για τα 15-20€ απο περιεργεια? Θα ζητήσω απόδειξη από περιέργεια :002:
didicola Νοέμβριος 6, 2007 #24 Νοέμβριος 6, 2007 Θα ζητήσω απόδειξη από περιέργεια :002: αν δεν σου δωσουν στα παιρνουν παρανομα αν σου κοψουν κανονικα αποδειξη τοτε ολα οκ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.