»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 6, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Καλα, πάντως μόλις το πάρεις τσέκαρε τις συνδεσμολογίες και αν έχουν τροφοδοτήσει τα πάντα σωστά... Ετσι σαν tip στο αναφέρω γιατί έχω δει διάφορα... Θα δω μπάς κ μπορέσω να ε'ιμαι εκεί όταν το κάνει.Αν κ μάλλον θα με διώξει στο 1ο δεκάλεπτο.''Μην το βάζεις έτσι αυτό,μην το βάζεις έτσι εκείνο''. Δεν αντέχομαι ώρες ώρες...... Ότι κ να γίνει στανταρ θα το τσεκάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Νοέμβριος 6, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Από e-shop τελικά.Δεν έχει χρέωση η συναρμολόγηση στα κεντρικά τους.Αν κ θέλανε να το αποφύγουν τελικά μου είπαν πως μπορεί να γίνει το μοντάρισμα στο εδώ e-shop point με 15-20 ευρο.Ας γίνει η δουλειά μου κ χαλάλι τα 20 ευρο αν πάνε στην τσέπη τους.θα σου κοψουν αποδειξη για τα 15-20€ απο περιεργεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 6, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 θα σου κοψουν αποδειξη για τα 15-20€ απο περιεργεια? Θα ζητήσω απόδειξη από περιέργεια :002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Νοέμβριος 6, 2007 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Θα ζητήσω απόδειξη από περιέργεια :002: αν δεν σου δωσουν στα παιρνουν παρανομα αν σου κοψουν κανονικα αποδειξη τοτε ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.