Jump to content

Μου τα μασάνε.............

»A«DrUnKenSTeiN

Recommended Posts

.........στο E-shop . Ενώ έχω καταλήξει για όλα τα parts δεν μπορούν να ξέρουν αν ο q6600 einai g0.Θα ρωτήσουν αλλά δεν είμαι κ πολύ σίγουρος.Στην περίπτωση που μου φέρουν το άλλο model μονταρισμένο,μπορώ να κάνω κάτι;

Τι παρτίδες πασάρουν lately ξέρει κανένας;(έχω λόγους που προτιμώ το e-shop).Το άλλο model τόσο χάλια ειναι;

.........στο E-shop . Ενώ έχω καταλήξει για όλα τα parts δεν μπορούν να ξέρουν αν ο q6600 einai g0.Θα ρωτήσουν αλλά δεν είμαι κ πολύ σίγουρος.Στην περίπτωση που μου φέρουν το άλλο model μονταρισμένο,μπορώ να κάνω κάτι;

Τι παρτίδες πασάρουν lately ξέρει κανένας;(έχω λόγους που προτιμώ το e-shop).Το άλλο model τόσο χάλια ειναι;

Σε περιπτωση που σου φέρουν άλλο απλά τον δίνεις πίσω :)Αντικαταβολη(αν ναι εισαι cool)?

Μου κάηκε η mobo πριν λίγες μέρες κ με πολύ κατσαβίδωμα κατάφερα να κάνω αυτό το Pc.Μου κάτσανε κ 3-4 φορματ κ δεν ήθελα να ακουμπήσω τίποτα απ'τα νεύρα μου.(ισως 'οχι με το χέρι-με το πόδι τις έφαγε τις κλωτσίες του:013: )

Μάλλον κομμάτια θα τα πάρω.

Τsif m8 thanx, αλλά λογικά θα τα καταφέρω(όχι όσο γρηγορα όσο εσείς αλλά οκ) στο o/c θα χρειαστω help αργοτερα.:001:

Δεν αντέχω άλλο πάω αυριο για κομμάτια.(πάλι εξαντλήθηκε η 8800GT βεβαιως βεβαίως....) Προσπάθησα με αυτό που έχω τώρα να play ut2k4 και έφαγα το lag(.....thanx HOL+OTE shock combo.We all love u:074: ) συν τα 35 fps.Με το ζόρι βλέπω απ'το τρελό σπάσιμο(ήθελα κ tam σε big maps-->καλά να πάθω).Δεν αντέχω άλλο.............plain και simple._

στα γέλια μάλλον εννοεί

Αυτός ήταν κ ο σκοπός του vid.:001:

Τα πήρα τελικά όλα (όσα διαθέσιμα ..) σε parts.Mου είπαν θα το μοντάρουν εδώ με 15-20 ευρο.(χαλάλι αν κ τώρα το θημήθηκαν αυτό το option.Aν λοιπόν η cpu δεν είναι g0 πάει πίσω (money back αν δεν φέρουν αυτό που θέλω).Μακάρι να μην έχουμε περιπέτειες.Thanx ξανά για το help.:001:

Αν δεν εχεις ανοιξει την συσκευασια το παιρνουν πισω η μονο αν ειναι ελλατωματικο το προιον,σε καθε αλλη περιπτωση πχ stepping δεν γινεται η αλλαγη,αυτοι πουλανε ενα προιον που πρεπει να δουλευει το οτι εσυ θες να κλοκαρεις παραπανω κλπ δε ειναι προβλημα την εταιριας και σιγουρα το o/c δεν ειναι θεμα καμιας εταιριας εκτος και αν το διαφημιζει,θεμα ψαξιματος χρηστων ειναι το o/c και καλυτερα να πας να δεις τι λεει πανω το cpu πριν αγορασεις ωστε να βρεις αυτο που θες.

Τα πήρα τελικά όλα (όσα διαθέσιμα ..) σε parts.Mου είπαν θα το μοντάρουν εδώ με 15-20 ευρο.(

Απο eshop? Από ότι θυμάμαι δεν χρεώνανε την συναρμολόγηση.. Άλλαξε αυτό, σου λένε ότι να'ναι ή δεν τα πήρες από eshop τελικά;

Αν δεν εχεις ανοιξει την συσκευασια το παιρνουν πισω η μονο αν ειναι ελλατωματικο το προιον,σε καθε αλλη περιπτωση πχ stepping δεν γινεται η αλλαγη,αυτοι πουλανε ενα προιον που πρεπει να δουλευει το οτι εσυ θες να κλοκαρεις παραπανω κλπ δε ειναι προβλημα την εταιριας και σιγουρα το o/c δεν ειναι θεμα καμιας εταιριας εκτος και αν το διαφημιζει,θεμα ψαξιματος χρηστων ειναι το o/c και καλυτερα να πας να δεις τι λεει πανω το cpu πριν αγορασεις ωστε να βρεις αυτο που θες.

Έτσι θα γίνει.Αν δεν είναι g0 πάει πίσω κλειστό όπως ήρθε.Έχει κανονιστεί πως αν τελικά εχουν παρτίδα b3 πάω κ παίρνω απ'αλλου κ το μοντάρουν εδώ.Θα ποστάρω να σας πώ τι έγινε να ξέρετε τι δίνει το e-shop αυτόν τον καιρό.Απ΄'οτι μου είπε αυτήν την παρτίδα που δίνουν την εχουν φέρει πριν 2 βδομάδες.Βεβαίως μου είπε πάλι πως δεν υπάρχει q66oo με g0 stepping στην Ελλάδα.(αυτή ήταν η απάντηση απ'τα κεντρικά λέει.):001:

Απο eshop? Από ότι θυμάμαι δεν χρεώνανε την συναρμολόγηση.. Άλλαξε αυτό, σου λένε ότι να'ναι ή δεν τα πήρες από eshop τελικά;

Από e-shop τελικά.Δεν έχει χρέωση η συναρμολόγηση στα κεντρικά τους.Αν κ θέλανε να το αποφύγουν τελικά μου είπαν πως μπορεί να γίνει το μοντάρισμα στο εδώ e-shop point με 15-20 ευρο.Ας γίνει η δουλειά μου κ χαλάλι τα 20 ευρο αν πάνε στην τσέπη τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.