»A«DrUnKenSTeiN Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 .........στο E-shop . Ενώ έχω καταλήξει για όλα τα parts δεν μπορούν να ξέρουν αν ο q6600 einai g0.Θα ρωτήσουν αλλά δεν είμαι κ πολύ σίγουρος.Στην περίπτωση που μου φέρουν το άλλο model μονταρισμένο,μπορώ να κάνω κάτι;Τι παρτίδες πασάρουν lately ξέρει κανένας;(έχω λόγους που προτιμώ το e-shop).Το άλλο model τόσο χάλια ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Νοέμβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 .........στο E-shop . Ενώ έχω καταλήξει για όλα τα parts δεν μπορούν να ξέρουν αν ο q6600 einai g0.Θα ρωτήσουν αλλά δεν είμαι κ πολύ σίγουρος.Στην περίπτωση που μου φέρουν το άλλο model μονταρισμένο,μπορώ να κάνω κάτι;Τι παρτίδες πασάρουν lately ξέρει κανένας;(έχω λόγους που προτιμώ το e-shop).Το άλλο model τόσο χάλια ειναι; Σε περιπτωση που σου φέρουν άλλο απλά τον δίνεις πίσω Αντικαταβολη(αν ναι εισαι cool)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Θα ζητήσω να μου το μοντάρουν.Στην παραγγελία κ σε κανένα χαρτί δεν γράφει τι prod. no. ζητάω.Θα το δω ανοίγοντας το pc(too late????)Ειμαι covered και πως;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 5, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Κανα help κύριοι;;;;;;;;;;;;;;Δίνουν απ'τους παλίους ακόμα(B3); Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Νομίζω ότι τότε θα είναι πολύ αργά ...Γιατί δεν το μοντάρεις μόνος σου ????δεν είναι δύσκολο και από εμάς θα έχεις όση βοήθεια θέλεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Νοέμβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Γενικα δεν εχουν και καμια υποχρεωση να ξερουν το stepping του CPU και υπαρχει πιθανοτητα να εχουν και απο τους "παλιους". Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Μου κάηκε η mobo πριν λίγες μέρες κ με πολύ κατσαβίδωμα κατάφερα να κάνω αυτό το Pc.Μου κάτσανε κ 3-4 φορματ κ δεν ήθελα να ακουμπήσω τίποτα απ'τα νεύρα μου.(ισως 'οχι με το χέρι-με το πόδι τις έφαγε τις κλωτσίες του:013: )Μάλλον κομμάτια θα τα πάρω.Τsif m8 thanx, αλλά λογικά θα τα καταφέρω(όχι όσο γρηγορα όσο εσείς αλλά οκ) στο o/c θα χρειαστω help αργοτερα.:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Νοέμβριος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Εγώ 3 επεξεργαστές που έχω πάρει τους τελευταίους 2 μήνες ήταν όλοι G0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Προσωπικά πριν ένα μήνα που πήρα τον Quad .. είχα το ίδιο δίλημμα αλλά προτίμησα να πάω από το πλαίσιο και να ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ... και ας πλήρωσα 10 Ε παραπάνω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 5, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Δεν αντέχω άλλο πάω αυριο για κομμάτια.(πάλι εξαντλήθηκε η 8800GT βεβαιως βεβαίως....) Προσπάθησα με αυτό που έχω τώρα να play ut2k4 και έφαγα το lag(.....thanx HOL+OTE shock combo.We all love u:074: ) συν τα 35 fps.Με το ζόρι βλέπω απ'το τρελό σπάσιμο(ήθελα κ tam σε big maps-->καλά να πάθω).Δεν αντέχω άλλο.............plain και simple._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στεφανοςς Νοέμβριος 5, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Αν ο κωδικός είναι SLACR τότε είναι G0. Επίσης όλοι οι E6X50 είναι G0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 5, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see〈=fr&code=bfe4420b341e8c25aa851ce427dbb9d6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 5, 2007 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 ΕλυσααααααααααααααααααJumbo έλεος αδερφέ !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 6, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 ΕλυσααααααααααααααααααJumbo έλεος αδερφέ !!!!!!!!!!! ?????????? Ελυσαααααααααααααααααα;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Νοέμβριος 6, 2007 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 στα γέλια μάλλον εννοεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 6, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 στα γέλια μάλλον εννοείΑυτός ήταν κ ο σκοπός του vid.:001: Τα πήρα τελικά όλα (όσα διαθέσιμα ..) σε parts.Mου είπαν θα το μοντάρουν εδώ με 15-20 ευρο.(χαλάλι αν κ τώρα το θημήθηκαν αυτό το option.Aν λοιπόν η cpu δεν είναι g0 πάει πίσω (money back αν δεν φέρουν αυτό που θέλω).Μακάρι να μην έχουμε περιπέτειες.Thanx ξανά για το help.:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 6, 2007 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Αν δεν εχεις ανοιξει την συσκευασια το παιρνουν πισω η μονο αν ειναι ελλατωματικο το προιον,σε καθε αλλη περιπτωση πχ stepping δεν γινεται η αλλαγη,αυτοι πουλανε ενα προιον που πρεπει να δουλευει το οτι εσυ θες να κλοκαρεις παραπανω κλπ δε ειναι προβλημα την εταιριας και σιγουρα το o/c δεν ειναι θεμα καμιας εταιριας εκτος και αν το διαφημιζει,θεμα ψαξιματος χρηστων ειναι το o/c και καλυτερα να πας να δεις τι λεει πανω το cpu πριν αγορασεις ωστε να βρεις αυτο που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 6, 2007 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Τα πήρα τελικά όλα (όσα διαθέσιμα ..) σε parts.Mου είπαν θα το μοντάρουν εδώ με 15-20 ευρο.(Απο eshop? Από ότι θυμάμαι δεν χρεώνανε την συναρμολόγηση.. Άλλαξε αυτό, σου λένε ότι να'ναι ή δεν τα πήρες από eshop τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 6, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Αν δεν εχεις ανοιξει την συσκευασια το παιρνουν πισω η μονο αν ειναι ελλατωματικο το προιον,σε καθε αλλη περιπτωση πχ stepping δεν γινεται η αλλαγη,αυτοι πουλανε ενα προιον που πρεπει να δουλευει το οτι εσυ θες να κλοκαρεις παραπανω κλπ δε ειναι προβλημα την εταιριας και σιγουρα το o/c δεν ειναι θεμα καμιας εταιριας εκτος και αν το διαφημιζει,θεμα ψαξιματος χρηστων ειναι το o/c και καλυτερα να πας να δεις τι λεει πανω το cpu πριν αγορασεις ωστε να βρεις αυτο που θες.Έτσι θα γίνει.Αν δεν είναι g0 πάει πίσω κλειστό όπως ήρθε.Έχει κανονιστεί πως αν τελικά εχουν παρτίδα b3 πάω κ παίρνω απ'αλλου κ το μοντάρουν εδώ.Θα ποστάρω να σας πώ τι έγινε να ξέρετε τι δίνει το e-shop αυτόν τον καιρό.Απ΄'οτι μου είπε αυτήν την παρτίδα που δίνουν την εχουν φέρει πριν 2 βδομάδες.Βεβαίως μου είπε πάλι πως δεν υπάρχει q66oo με g0 stepping στην Ελλάδα.(αυτή ήταν η απάντηση απ'τα κεντρικά λέει.):001: Απο eshop? Από ότι θυμάμαι δεν χρεώνανε την συναρμολόγηση.. Άλλαξε αυτό, σου λένε ότι να'ναι ή δεν τα πήρες από eshop τελικά;Από e-shop τελικά.Δεν έχει χρέωση η συναρμολόγηση στα κεντρικά τους.Αν κ θέλανε να το αποφύγουν τελικά μου είπαν πως μπορεί να γίνει το μοντάρισμα στο εδώ e-shop point με 15-20 ευρο.Ας γίνει η δουλειά μου κ χαλάλι τα 20 ευρο αν πάνε στην τσέπη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Νοέμβριος 6, 2007 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 Καλα, πάντως μόλις το πάρεις τσέκαρε τις συνδεσμολογίες και αν έχουν τροφοδοτήσει τα πάντα σωστά... Ετσι σαν tip στο αναφέρω γιατί έχω δει διάφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.