dimoss Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 Γεια σας,Σκέφτομαι να αγοράσω τα παρακάτω:1. GIGABYTE K8NF-9 (Socket 939)2. AMD ATHLON 64 3000+ 1.80GHz SOCKET 9393. THERMALTAKE TSUNAMI VA3000SNA (case)Επειδή στο εγγύς μέλλον θα γίνει ένα "light" o/c με ενδιαφέρει να αγοραστεί από τώρα μια καλή ψύκτρα η οποία εκτός του ότι θα κρατάει το cpu "κρύο", θα πρέπει να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβη και να μην χρειάζεται πατέντες για να τοποθετηθεί (δεν είμαι expert στο hardware!!).Ακόμα επειδή έχω αρκετά "ευαίσθητο" αυτί, τι άλλο θα πρέπει να αλλάξω για να απαλλαγώ από τον θόρυβο....μην μου πείτε για υδρόψυξη...Με ενδιαφέρουν οι "αεράτες" λύσεις.Τέλος, ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη μητρική??http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=5016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Δεν χρειαζεται να αγορασεις αλλη ψυκτρα.Η boxed κανει παραπανω απο πολυ καλα την δουλεια της και δεν κανει θορυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimoss Φεβρουάριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Όπως είπα θα γίνει o/c και δεν θέλω να έχω έστω και το παραμικρό πρόβλημα. Και επίσης δεν είμαι τόσο σίγουρος για το θόρυβο της μαμίσιας. Δεν είναι θέμα χρήματων (δηλ. μπορώ να δώσω κάποια ευρώ για να ησυχάσει το αυτί μου).Στόχος είναι η ελαχιστοποίηση του θορύβου στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αν θες κάτι σχετικά ήσυχο δες και για Zalman 7000 ή 7700cu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.